Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

nieks nieko neberašot. Kiba visos atskirą čiatuką jau sukūrusios planuojatės šeštadienį? :D

Aš tai dar nežinau, ką šeštadienį veiksiu. Penktadienį imam laisvą dieną ir važiuojam į Klaipėdą, į tetos foto parodos atidarymą. Pernakvosim viešbutuke ir atgal į Vilnių. Pradės mb gal santechniką jungti, tik bėda nieko negalim užslėpti, nes be elektros neturim vandens, kad patikrinti ar viskas ok. pardavėjai sako kad įsikelti galėsim max už 4 sav, per tą laiką turi atvesti ir elektrą ir dujas. Kaip pavargom laukti tos elektros. skydinė stovi, bet prisijungti vis dar negalim :( ten dar kažkokių dokų nepriduota energetikos ministerijai ir  bla bla bla. Ir šiaip aš suirzusi. Labiau erzinančio katino nei Kurmis nesam turėję. Šią naktį išnešiau ir uždariau į kitą kambarį. tai išdainavo visą savo nepasitenkinimą tokiu mano elgesiu.

Atsakyti

Šponkiau, kad nia... nieks dar nenori   :rolleyes: 

Užjaučiu dėl ilgai trunkančių reikalų..

Atsakyti

Magnučiuk, mėtų arbatos išgerk, giliai pakvėpuok, kolegas mintyse po stiklainiais pavožk. Ir laikykis ten.  :4u:  :D

Aist - nešiuos rytoj porą trilitrininių stiklainių darban, apvošiu kai ką  :D ačiū už patarimą  :D 

Magnun:4u:  :console: Skiepytis jau vėlokoka, daba tik simptominis gydymas liko...

O, žiūrėkit, šita, savaitgalį lieku viena, gal kas šeštadienį vyno mėgtų susibėgti? (Magnun, čia kaip tik ir yra simptominis gydymas :D)

Erendira - tu pati tikriausia draugė  :4u:  :4u: kaip tik turiu namie vyno švirkštą, tobiš butelį, reik kompanijos skiepytis  :D  :D  aš labai labai už simptominį gydymą  :super:  :super: 

Šponkuti - jau visai visai greitai ateis tas laikas kai į namus kelsitės, dar truputį palaukti liko  :4u: suprantu kaip pikta visokios kliūtys, linkiu, kad viskas kuo greičiau išsispręstų  :4u:​ 

Atsakyti

Gerklė pradėjo skaudėti, nors virtualiai jungsiuos prie jūsų.Pas mane brendžiukas +spanguolių-medaus arbata.

Šponkiuk, truputuką kantrybės, juk tuoj turėsi namučius.Žinoma, tos biurokratinės kliūtys žudo, bet gi jie dirba savo darbą, apsimeta svarbiais.

Magnučiuk :4u: Kai labai mane kas biesina, tai aš jiem parodau c055.gif,aišku mintyse.Padeda :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 lapkričio 2017 - 20:41

Lisitėja - priimta  :sutinku:  :D​ 

Atsakyti

Magnuna, tau reikia tokios kėdės

Priedas  20171115_212022.jpg   260,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 11 15, 15:00)
<p><strong>Magnun</strong>,  4u.gif  console.gif Skiepytis jau vėlokoka, daba tik simptominis gydymas liko...</p><p><strong>Aist</strong>, kaži ar labai norėtum žinot, ką ten Ainu tylomis sau mislino hihihi.gif</p><p>O, žiūrėkit, šita, savaitgalį lieku viena, gal kas šeštadienį vyno mėgtų susibėgti? (<strong>Magnun</strong>, čia kaip tik ir yra simptominis gydymas biggrin.gif)</p>

Aš, bet arbatos.
Atsakyti

Šponkuti - liuks skiepijimosi kėdė  :D  :D  :D 

Atsakyti
Labas vakaras,
linksmai jūs čia biggrin.gif Stiklainiai prajuokino lotuliukas.gif
Ir kėdė jau labai relaksinė drinks_cheers.gif
Lisitėja2, nepasiduok, tiek palaikančių - jokių čia ligų, dar šiltas lietutis byra 4u.gif
Šponkiuką labai suprantu, aš savo namą pirkau lygiai 9 mėnesius, nuo sutarties pasirašymo, pirmojo avanso - iki raktų gavimo. Kantrybė buvo peržengusi visas ribas, jau ir avansą žadėjau padovanoti, o atėjus pavasariui ir vasarai, ėjau aplink namą su kastuvu, lyginau kiemą, vežiau žemes, klojau trinkeles, visi stebėjosi - juk namas dar nenupirktas ... unsure.gif
Dabar taip tikrai nesugebėčiau, ir nepradėčiau...
Ir Erendiros kantrybė stebina, juk tiek reikia užsiėmimo ir priežiūros, ypač tokiems bailiukams 4u.gif
Mano Bugis įgavo formas, valgo, daug pailsi, tai dabar rutuliuku vadinu, arba kleckučiu, ir papilvės klostė pasidarė tokia, kaip priklauso bigsmile.gif
O aš dirbu durininku : išleeeeisk į lauką, miau , įleisk namo, juk matai, kad šlapia, šalta, miau
Labanaktis, gražių sapnų mirksiukas.gif
Atsakyti

Magnuna, laikykis :4u: Šponkuti, tau irgi balionas :4u: greičiau te jus elektifikuotų. Pas mane vis dar ringas. Kvailos bobos, gyventų sau spakainei :fool: Erendira, irgi balionas šnypštukiniams  :4u:

Ainu prajuokino :)

Aš beveik triušis... Priedas  IMG_20171115_234037.jpg   111,66KB   0 Parsiųsta kartų Spurga rado narvo alternatyvą :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 16 lapkričio 2017 - 00:05

Labas rytas  :4u: 

Gielux - ar turi kokių žinių kaip spurgiukams naujuose namuose sekasi? 

Atsakyti

Grikis supavydėjo Kruopai guoliuko, išstūmė rainąją ir įrodė kad guoliukas ir jam vis dar tinkamo dydžio. Na beveik tinkamo

20171116_053030.jpg

Atsakyti