Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Merginos, tai kas dar šeštadienį mėgtų nuo pasiutligės gintis pas many? 

Atsakyti

Erendira, aš...labai noriu, bet mažiausiai šeštadienį 30...blyn dar savo puikiai prisimenu...kaip vakar...na užvakar buvo  :)

aš dabar turiu 3 naujokus tos pačios vados apie 2,5 nėn- 2 žvėrys, viena meilumo įsikunijimas, pradžioj ėdė po sav. apstojo ir dar pavemsioja...tai ir vaistus įmetu į tą rėkiančią gerklę, ir vit pastą (su visa tubelę) sukišu, riaumodami ryja ir maistuką, o adatos taio iš vios paprasta...beje, po kelių dienų procedūrų žvėrys rimsta....vienas dar nevalgo...o priverstinis maitinimas padeda, paskui jau pramuša, viskas bus gerai

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 11 16, 12:05)
<p>Erode, sveik 4u.gif   Dėl Fogi, keista bailiukė, valgo tik prie žmogaus...bailiukai dažniausia žmogaus ir bijo biggrin.gif  wub.gif</p>

Jei alkana, tai visaip ryja, bet vat kas jai ten vaidenas, aš nežinau, bet ėda ramiai kaip ranką laikąu ant nugarytės.
Beje, lašiakas jos ne blogesnis nei Kingo.
Gal čia šįmet šaltmetis koks nusimato... unsure.gif Ko jos taip ėda?
Atsakyti

Merginos Jūs labiau nusimanančios apie etiketą. Ar ateinant į foto parodos atidarymą, autorei reikia atnešti gėlių?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 16 lapkričio 2017 - 15:25

Erendira - aš jau prieš du puslapius registravausi skiepams šeštadieniui. Pagalvojau kad šampano vakcina labai tiktų - lėksiu po darbo į vaistinę, t. y. į magaziną

Šponkuti -  kvietkai gal nepamaišytų, misliju

Atsakyti

Taip, taip, Magnusėl, tamsta pirmu numeriu užregistruota :D

O kitos ko laukia?  :P  :D​ 

Atsakyti

Galvoju ar nemaišys po to jai jie :D kur juos dėti reiks. Plius dar ir parsivežti gaus į Vilnių :D

Atsakyti

Sveikos. 

Erendiriuk, aš labai norėčiau susimatyt.  :4u: o kuriuo laiku planuotum - ryte, per pietus ar vakarop? Nežinau, kaip čia šeima savaitgalį sudėliojusi, bet gal pavyktų man sudalyvauti.  :hmm: 

Atsakyti

Aš tai noriu nealkoholinio vyno injekcijai, o , bet , tačiau valysiu tuos kambarius kur jau nuglaistėm plytelių tarpus. dar yra likę ir nepaibaigtų klijuoti, plius yra viena kita barškanti kur reikia lupti lauk ir klijuoti iš naujo. oj kiek dar ten turim ką nuveikti. bet bent jau miegamajam viskas pabaigta, galim pirkt lovą ir ją surinkinėt :D nu dar karnizą ir užuolaidas. 

Atsakyti

Aist, jau kaip nuspręsim, gal 14-15 val? - prašom siūlyti savo laiką :)

Atsakyti

MB išrinko užuolaidas miegamajam :D

http://www.ikea.com/...ducts/20321076/

Atsakyti
Šponkiuk, oi kokios gerulės užuolaidos bigsmile.gif

Kaip norėčiau sudalyvauti šeštadienio injekcijoj. Bet apie 17 galiu pati svečių turėti, tai nelabai spėsiu.
Atsakyti