Merginos, tai kas dar šeštadienį mėgtų nuo pasiutligės gintis pas many?
Erendira, aš...labai noriu, bet mažiausiai šeštadienį 30...blyn dar savo puikiai prisimenu...kaip vakar...na užvakar buvo
aš dabar turiu 3 naujokus tos pačios vados apie 2,5 nėn- 2 žvėrys, viena meilumo įsikunijimas, pradžioj ėdė po sav. apstojo ir dar pavemsioja...tai ir vaistus įmetu į tą rėkiančią gerklę, ir vit pastą (su visa tubelę) sukišu, riaumodami ryja ir maistuką, o adatos taio iš vios paprasta...beje, po kelių dienų procedūrų žvėrys rimsta....vienas dar nevalgo...o priverstinis maitinimas padeda, paskui jau pramuša, viskas bus gerai

Jei alkana, tai visaip ryja, bet vat kas jai ten vaidenas, aš nežinau, bet ėda ramiai kaip ranką laikąu ant nugarytės.
Beje, lašiakas jos ne blogesnis nei Kingo.
Gal čia šįmet šaltmetis koks nusimato...

Merginos Jūs labiau nusimanančios apie etiketą. Ar ateinant į foto parodos atidarymą, autorei reikia atnešti gėlių?
Erendira - aš jau prieš du puslapius registravausi skiepams šeštadieniui. Pagalvojau kad šampano vakcina labai tiktų - lėksiu po darbo į vaistinę, t. y. į magaziną
Šponkuti - kvietkai gal nepamaišytų, misliju
Taip, taip, Magnusėl, tamsta pirmu numeriu užregistruota
O kitos ko laukia?
Galvoju ar nemaišys po to jai jie kur juos dėti reiks. Plius dar ir parsivežti gaus į Vilnių
Sveikos.
Erendiriuk, aš labai norėčiau susimatyt. o kuriuo laiku planuotum - ryte, per pietus ar vakarop? Nežinau, kaip čia šeima savaitgalį sudėliojusi, bet gal pavyktų man sudalyvauti.
Aš tai noriu nealkoholinio vyno injekcijai, o , bet , tačiau valysiu tuos kambarius kur jau nuglaistėm plytelių tarpus. dar yra likę ir nepaibaigtų klijuoti, plius yra viena kita barškanti kur reikia lupti lauk ir klijuoti iš naujo. oj kiek dar ten turim ką nuveikti. bet bent jau miegamajam viskas pabaigta, galim pirkt lovą ir ją surinkinėt nu dar karnizą ir užuolaidas.
Aist, jau kaip nuspręsim, gal 14-15 val? - prašom siūlyti savo laiką
MB išrinko užuolaidas miegamajam

Kaip norėčiau sudalyvauti šeštadienio injekcijoj. Bet apie 17 galiu pati svečių turėti, tai nelabai spėsiu.