Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u: Žiū,jau gyvų beasama :4u: Nelyja, žvaigždės matosi, ir mėnulio kraštelis.Gal ir saulė susipras pasirodyti?

Tokia kėdė ir man praverstų prie ūkės, juo labiau,kad aš vyną mėgstu.

Grikis kaip kremas ant keksiuko :hihihi:

Gielux, kantrybės ir tik kantrybės.Dar per mažai laiko praėjo.Dar Spurga įsivaizduoja,kad reikia ginti vaikus.Zunda iš pat pradžių aršiai puolė brolio katinus, dabar jau nebe.Gal net kabintų žaisti, bet šitie bijo.

Vakar mačiau kaip Zunda su Moliu snukius daužėsi. :oh: Sutūpę viens prieš kitą ir tik pokšt pokšt letenomis.Iš niekur nieko, matyt taip sau.Ir šunims antausius apskaldo.Vėjui tai gal ir reikia, nes jai vis valdžią bando rodyti.Setas jos net vengia, bet vis tiek gauna nosin.Dar susigalvojo,kad reikia ne apeiti apie gulintį šunį, bet būtina paršokti.Ir šokinėja per visus.

Kiauliukui :4u: ,kad Spurga nesugalvotų užrėžti :blink:

Visiems gero ketvirtadienio :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 lapkričio 2017 - 07:12
Labas rytas, 4u.gif
Grikis užėmęs Kruopuko gerą vietelę, bet svarbu tilpo biggrin.gif Mano Pūkelytė kažin ar įtilptų biggrin.gif Padariau gultuką, tai užpildo visą, tuščio tarpelio nelieka biggrin.gif
Senokai matytas Bugutis pasirodė wub.gif Spurga nori būti triušiuku biggrin.gif
Na o man irgi visai neprošal tokia relaksacinė kėdė, gal tada ramiau galima būtų žiūrėti visokias naujienas. O tai dabar tik tokie ko gero vaistai padėtų, jeigu ekstra prireiktų. Greičiau vyno nusipirksi, nei receptą pas gydytoją išsirašysi.
Mano chebra gyvena sau ir vargo nemato. Mažoji Mimi įnešė į namus daug geros nuotaikos. Jau tokia išdykusi, judri katytė.
Atsakyti
Labas rytas.
Man pilvo virusas. Bandau išgyventi.
Bet taip ir nesupratau, ką veikiau tualete - sysiojau ar ką kita...
biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

oi, Erode, laikykis ir sveik  :4u:

Krėsliukas gerulis :super:

Mano šnypštalai vis dar neėda... kudliukui šian snukutį ir lapces vitaminine pasta apterliojau, žiūrėsim... o trumpulio ieškosim šiandien rūsy su termovizorium  :oh:  Žodž, tuoj pati ėsti nustosiu  :unsure: O dar šiandien kaip tik negaliu jų nuvežti į kliniką...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 lapkričio 2017 - 09:26

Erode  :4u:  , kad viskas greit praeitų  :4u: 

į darbą dar tik 3-čią dieną kaip su mašina važiuoju, bet jau kaip patinka, kai nereikia rengtis pagal orą :D o kaip bus sunku, kai MB priduos savo mašiną atpirkimui ir man reiks jam saviškę duoti, nes jam reiks darbo metu iki namo nulėkti dėl kokių nors priežasčių.  gereit priprantama prie gero, ypač kaip išeini tuo pačiu metu ryte, bet darbe būni 15-20 min anksčiau, automatiškai iš darbo tiek minučių galiu anksčiau išeiti :D​ . 

Atsakyti
Labas saulėtas rytelis.

Prisiduodu, kad dar gyvos esma. Katės drūnija, mamka bando su virusais kovoti. Pritariu Rariukui dėl receptų ir vaistų pirkimo. Ypač skaudžiai pajutau mamai vaistinėlę pildydama. O dabar ir pati prakalbėti negaliu, taikau į varnų karkiančią giminę, o su patekimu pas daktarus problema, vaistų nusipirkti irgi problema. Čigonėlė bando vis aktyviai slaugyti, tik išsigąsta staigios čiaudulio salvės ir neša kudlas toliau. Po kiek laiko vėl atslenka kompresais apdėti, masažą atlikti.
Šiandien dar esu užsiregistravusi į psichologijos seminarą, pas labai šaunią moteriškę. Ilgai jo laukiau, džiaugiausi nekantraudama, o dabar ir išsėdėti bus sudėtinga. Bet prieš tai eisiu šturmuoti vaistinės.

Spurga šauni parškatė biggrin.gif

Juoduliukai, nabagyčiai, kokie krisleliai.

Sidabrės gražuoliai/rimtuoliai 4u.gif

Busy šeimyna wub.gif Cyja ir Ainu wub.gif

Erodei sveikatos 4u.gif

Teisingai Grikuti, gero katino turi būti daug. biggrin.gif

Linkėjimai Lisitėjos mezgėjėlei ir kiemo prižiūrėtojui Moliui.

-Saulė šviečia? Ai, kam mums ta saulė...

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Erode, nu kas čia dabar tau blink.gif Sveik greičiau mirksiukas.gif

Kėdė liuksiška thumbup.gif atsisėsčiau ir nebeatsikelčiau hihihi.gif

Šponkiuk, nepagaunu kampo su automobilių viražais, tai turi, tai neturi, tai turi , tai vėl neturėsi biggrin.gif
Ale kaip jūs visus darbus darote neturėdami elektros blink.gif
Pakentėk ir tuoj tuoj bus kraustynės. Ech, kaip faina bus biggrin.gif

Erendira, su termovizorium unsure.gif , nu ir nulindo mažius blink.gif

Zunda laiko visus namų kampus ir šakės tam, kad jai nepaklus biggrin.gif

Grikis pyragėlis wub.gif
Atsakyti

Daredi. Šiam momentui turim du automobilius, bet turbūt kitą savaitė vyras saviškę atiduos atpirkimui (atgal ten iš kur pirko ir ją jau pardavinės jie, o vyras gaus pinigus jiems tos auto dar nepardavus. Padengs likusį lizingą ir už likusius pinigus pirks kokį kibirą) O kol gyvensim dar Viršuliškėse ir MB nebeturės saviškes auto, man teks jam duoti savo, vien tam , kad esant reikalui iki namo darbo metu galėtų nulėkti.

Dėl elektros tai mes nuo kaimynų per gatvę-pelkę esam atsivedę laidą, tai būtiniems darbams, signalizacijai turim elektrą. O normalią (trifaze, kad gyvent jau galėtume) biesas žino kada gausim. Sako ne vėliau nei per 4 sav., bet statybose terminai  nieko nereiškia :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 16 lapkričio 2017 - 10:19
Šponkiuk, dabar aišku 4u.gif
Linkiu, kad Kalėdas sutiktumėte naujuose namuose mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

prisiduodui - gyva...nu bet užsi....beje sveika, nieko neskauda, vyno terapija- savaitgaliais būtina, dabar dar prijungiau juoko terapija (MB atrado KVN kanalą) ir rytinė (darbo d.) sporto terapija- va tik šie dalykai ir palaiko, kad nenutrūkčiau :) mažių skaičius vėl artėja prie 30...o buvau sumažinus iki 14 net.

Erendira užjaučiu, ypač su pradingėliu.... kai pamenu lubose prapuolusię marmuriukę.....mano pats baisiausias košmaras beveik savaitė be miego klausant kaip ji ten šliaužioja....ačiū D MB išardė lubas.....O dėl nevalgymo jei turi santechniko pirštines, paimi už čiuprinos (paštetuką atskiedi vandeniu į švirkštą) ir su švirkštu sau sumaitini, žiojasi  patys, šnypčia spardosi, bando nukast švirkštą, bet rija :4u: 

Lisitėja, mano Maika karts nuo karto, eidama pro šunes, būtinai mosteli letena  :D 

Kaip beje šventas reikalas atkrapštyt sausiukų indelį ir vaidint alkaną

Visiems plaukuotukams pakasiukai :wub: 

Atsakyti

Erode, sveik :4u:   Dėl Fogi, keista bailiukė, valgo tik prie žmogaus...bailiukai dažniausia žmogaus ir bijo :D  :wub:

Atsakyti

Diinka, ačiū už patarimą, rasiu pirštinę, ir trumpulį, tikiuosi, su  termovizotrium rasim ir pagausim.

Žinai, net palengvėjo, nes trečia para neėdimo manu jau sapnavosi paryčiais...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 lapkričio 2017 - 12:04