Magnun, tu tikras draugas ryt paskambinsiu.

Katytė šalia labai nekokios nuomonės apie Bugučio sugrūdimą...

Na va mes jau po parodos ir jau Vilniuj.
Buvom prie jūros:
Merginoms gerai ryt pasisėdėti

Taigi čia Katytė pati jį ten ir užvijo, ir dar su letenom sugrūdo ir išlįst neleidžia

Šponkiuk, rūsti pilka jūra, šimtą metų prie jos nebuvau ( neturiu, kam katinų palikti

Rytoj galiu ką nors paimti važiuojant pas Erendirą.
Labos nakties.
Labas rytas
Bugučiui Matosi,kas namuose viršinykas
Ainu aristokratė
Jūra būna graži šaltuoju sezonu,esu mačiusi tik naujametinę
Visoms mergiotėms gero pasisėdėjimo.
O mes ruošiamės į treniruotę
Jūra buvo ruda ruda. Vasara tikrai ne tokia būna. Padariau ir su fotikunuotraukų, bet kada prisėsiu tai nė nežinau. Va papusryčiaujam ir važiuojam prie namo. Ryt vakare į vet vežu Kurmį kraujo tyrimui ir Bugi sučipuoti. Prieš keliantis į namą būtinai tą reikia padaryti.
Ohoho, kokia Zundytės puošni apykaklė. Prižiūrėta mergelė ir klestinti.
Šponkučiui greičiau į nuosavą pastogę įsikelti. Įsivaizduoju kaip darosi sunku sulaukti, kai pabaiga jau ranka pasiekiama. Bet Kalėdoms juk visai realu?
Ainu karališkoji didybė ir be karūnos šviečia.
Vykstu revizuoti ,,Ermitažo" ir atlikti slampinėjimo apeigas PC. Sunki darbinga savaitė buvo. Dar kažkoks virusas insisiurbė. Nusprendžiau keisti namų ir darbo aplinką į paslampinėjimo. Apsižiūrėjau, kad žemių sukulentams nebeturiu, o siuntinukas su hawortijomis jau Vilniuje tupi.
Visoms atliekančioms prevencinį pasiskiepijimą nuo depresijos- gero patupėjimo ant minkštų vietelių, degustacinių malonumų, pūkuotų masažų gausos, geros nuotaikos viruso užkrato iki Kalėdų.
Uodeguotiesiems draugams-pakasiukai.
Aš vienintelė kaaaatė visame pasaulyje, kai suskaičiuosiu iki 3, tu atsibusi ir išmesi ją iš namų.... vienas, du...
[URL=http://www.part.lt/perziura/ba6ff41c2cbaccf1258adf38d0bd0f68907.jpg][/URL]
Ei, antresolės, aš niekur kraustytis nesiruošiu
[URL=http://www.part.lt/perziura/40a845a5ce7a565641e72e9644c24e8f822.jpg][/URL]
Ainu - karališkoji lovos pagalvėlė

Zundytės kalnierius tikrai labai išpuoselėtas

gelux katytės nuotraukose abi nuostabios, ir taip gaila, kad nenori susidraugauti

Ateinu paplepėti apie tai, ko neišmanau, bet gal kitos geresnę nuomonę išsakys

Esu girdėjusi, kad sterilizuotos ir nesterizuotos katės negali sugyventi, nes tuomet pripažįsta, kaip nežinomą priešą ( pvz. tikras katinas - viskas aišku, kaip į jį reaguoti, katė - vėlgi draugė, ar konkurentė ). Ir sakoma, kad "tikri" katinai užpjautų kastratą, ar katę ...
Ar Spurga jau sterilizuota ?
Apie laukinukus, vėlgi, įsivaizdavau, kad maistas ir alkis prijaukina betkokį žvėrelį, pasirodo, katinėliai moka streikuoti ir skelbti bado akcijas

O jeigu kokiu valerijonu patepti bent lėkštutės kraštelius, gal laižytų ?

Būčiau pasigyrus, jei sterilizuočiau. Laiko tam reik, namo grįžtu po aštuonių vakaro. Jau trečią savaitę, jaučiuosi kaip tanku pervažiuota. Visa laimė, kad atostogos buvo vaikam, nereikėjo bent keltis ryte anksti.