

Labas, sekmadienio rytas Mūsų krašte bando snyguriuoti, žiema ateina ar kokį galą?
Nenooriu žiemos
Būtinai įtrauksiu panna cotą į savo užrašų knygutę.Iš Aist išmokau daryti tiramisu, manau ir čia ne ką sunkiau.
Evoros receptas gerulis :clap_1:O tu dar negulei tokiu laiku, ar jau atsikėlei?
Su saldumynų gaminimu pas mane prastai, geriau išeina troškiniai.Va ir šiandien kviesiu mažąją šeimyną mamytės kotlečiukų valgyti.
Colomba,galvojau,kad į pietus kur išlėkei,kaip gervė žiemoti.
O kas ten per spec cukrus?Ar tai cukrus uogienėms, ar uogienių tirštiklis? Uogienių tirštiklį naudoju darydama padažus žiemai.
Rytą gražiai snyguriavo, o dabar dar gražiau lyja
Aš Nyderlanduose
Šponkiuk, lauksiu
Grybukai
Mano a,a močiutė buvo kulinarė- virtuozė.Baigusi smetoniškais laikais dvimetę namų ūkio šeimininkių akademiją.Mokėjo ir duoną kepti, ir paršo skerdieną sutvarkyti.Mes su mama neišmokom nieko.Aš tiesiog nesimokiau.Pirmuosius kotletus iškepiau sulaukusi 23 metų( kai ištekėjau).
Evora, vaje,koks pokštas Bet,brangioji pati daryk ką nori,kelkis kada nori,bet
vaikams pusrytukai turi būti paduoti.