Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u:

Busiuko kompaniją parodžiau mamai.Ta ir sako, va dar viena apsikrovus žvėrimis,ne tik mes tokios. :hihihi:

Ačiū, Evora, radau katinėlį :didis: 

Vilkra,laikykis :4u:

Mumis :wub: Kaip padaro tokias nuotraukas, mistika kažkokia.

žinok- mistikos nėra- šuo ant stiklinio "stalo"- o fotografas- guli, sėdi stovi po juo. Žinoma apšvietimas ir patirtis ir ..

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vilkra  :4u: 

Gražutis Mumis. Na, ir Busy masonų ložė :super:

Šponkiau, jei norėsi draskyklės, aš po naujų gal užsisakinėsiu, ar kitą mėnesį... turiu 10 proc. nuolaidą kitam pirkimui

Bliam, kas tam Kurmiui? Turint omeny, kad dar energijos tiek turi...

O pas mane... laukinė prigimtis išsivedė juodulius. Penktadienį. Panašu, kad jie buvo tokie laukiniai, jog neatalikė organizmas streso.

Atsakyti

Erendira, jop norėsiu, po naujų būt geriau, o tai dabar dar reikia visko namui, o skolinti pinigai jau baigia išsekti, ir tai nenusipirksim visko ko planavom. 

tyrimai kuriuos čia įkėliau yra ne Rainio, o tos katės, kurią turi ex MB bendradarbė, kuri pusę metu sisiojo ne vietoj ir tik MB parašė, kad va rainiui šlapimo pūslės uždegimas, tada tik nuvežė. 

O rainiui šlapimas vis tik nėra puikus, kaip ir kraujo vienas tas parametras. bet jis nei kyla nei krenta. Pasitarę su veterinare, kitą savaitę užrašėm kastracijai nes nebeįmanoma. 

Atsakyti

pala pala "O pas mane... laukinė prigimtis išsivedė juodulius. Penktadienį. Panašu, kad jie buvo tokie laukiniai, jog neatalikė organizmas streso."

???

​nebėra jų?

Atsakyti

Nebėra. Grįžus iš darbo su vaistais akim ir AD konservais, radau.

Be akivaizdžių priežasčių. Padarėm išvadą, kad nuo streso, kaip su laukiniais gyvūnais būna.. Bet viską išdezinfekavau.

Ai...

Atsakyti

Erendira, kaip suprasti, tai ant  vaivorykštės juoduliai??? :unsure:

A, dabar supratau kaip tai daroma.O atrodo,kad šuo pagautas šokimo momente.Apie fotografijos subtilybes suprantu, tiek kiek karvė apie kosmosą v048.gif

Atsakyti
Erendira 4u.gif
Padarei, ka galėjai.
Man kartais būna pikta ant tokių "gelbėtojų", kur surenka laukinukus ir numeta kitiems, atsikratydami bet kokios atsakomybės. angel_sadangel.gif
Atsakyti

Milireta  :4u: 

Ačiū. Žinau, kad elgiausi teisingai, bet nepaisant to, nekaltų padariukų nebėr. Jo, tie "gelbetojai" tai  :frusty:  Na, dabar jau nieko nebepakeisi. Žinojau, kad užsiimant globa kažkada vis tiek taip nutiks.

Na, bent jau niekas nebesikankina. 

O man atostoga :D Laukiu dukros ketvirtadienį. :wub:​ 

Atsakyti
Lisiteja 4u.gif

Erendira, imk balioneli su apkabinimu viduje 4u.gif

Mumytis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 lapkričio 2017 - 10:18

Na neguli fotografas po apačia guli fotikas :) šiaip šunys išsigąsta kažkiek slidaus paviršiaus nes jaučiasi kai karvės ant ledo :) kad šuo pažiūrėtų žemyn dedamas skanukas arba patepama kokio riebalo tada dar ir liežuvis kyštelna :) Buvo net papūga ir foto yra :) Gaila Giliuko neemiau dėl jo odigos. Ataugineja koltunas po truputį :)

Atsakyti

uoj Erendira, užjaučiu. Žinau tą jausmą globos su nektektimis  :4u: 

Sakai atostogos? tai prie kokio vertimo per atostogas dirbi? :D

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Sagytės grožiai visi wub.gif ir dukrytė, ir būsima mažylė, ir Mumytis wub.gif

Busy masonų ložė wub.gif Ale kaip Ozis išaugęs bigsmile.gif

Vilkros naujienos kokios nekokios. Dėl draugės vyro nesuvokiama... gal čia tas pats dėstytojas, apie kurį spaudoj rašė?

Ereniros mažuliukų gaila labai, kokie jie trapūs buvo unsure.gif

Merginos, būkit geros, pasidalinkite idėjomis, ką žadate dovanoti kalėdoms mamoms, draugėms, tėvams, vyrams, vaikams. Aš šiemet esu nevilty. Jaučiu, kad išnaudojau visus fantazijos resursus Kalėdų dovanoms. Atrodo, kad jau viską visiems esu dovanojusi ax.gif
Atsakyti