Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Dėl netekčių, tai labai liūdna. Kokioj nevilty turi būti žmogus, kad pasirinktų tokį kelią..

Mes keičiamės dovanomis ir, panašu, kad šis susitarimas nepasikeis ax.gif Nu toks galvosopis, kad negaliu. O norisi, kad tiktų, patiktų, kad gera ir miela dovana būtų. Ai, o dar prieš Kalėdas sesers gimtadienis, o prieš naujus sūnėno gimtadienis doh.gif Vnz, piniginei šakės su šakutėm, naujuosius su džiuvėsėliais sutiksiu mastau.gif
Atsakyti

Sagyt, tu lobis :) žinau kam pirksiu paduškaitę  :D​ 

Atsakyti

Šiaip tai aš mėgstu dovanas dovanoti, tik kažkaip šiemet labai į save žvilgsnis nukreiptas, nespėjau apie visus pagalvoti. Bet dar pasitaisysiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 20 lapkričio 2017 - 16:39
Ui, kaip gaila juoduliukų cry.gif
Busy šeimynėlės gražumas wub.gif
Foto per stiklą įdomu, tik katinai gražiau. Trumpesnio plauko šunys labai jau atvirai intymias vieteles demonstruoja.

Aš Kalėdom dovanas perku parinktas pagal žmogų. Štai mamai visada reikia Volmer mėnulio kalendoriaus. Sesers šeimyna amžinai neturi indų-sudaužo, aš dovanoju. Dar ir visokių gražių mielų rankomis darytų niekučių nesugeba sukrapštyti. Esu prinėrusi 1,50 m. aukščio eglutei snaigių, padariusi kalėdinį vainiką iš konkorėžių ir visokių pribambasų, servetėlių rinkinuką... Dar niekada neturi staltiesių ir pamiršta servetėlių popierinių nusipirkti. Visada laukia dovanos-žvakės. Pati sesuo visiems dovanoja saldainių dėžutę.
Mano marti perka visokių sveriamų saldainių ir padaro lauknešėlį, dar prideda vaisių. Anksčiau megzdavo visiems po šiltų kojinių porą, bet dabar jau per ilgai darbe tupi, nebespėja.

Aš jau 4 metai darau angeliukus, eglutes, snaiges... iš visokiausių medžiagų ir kabinu savo laiptinėje kaimynams ant durų. Yra kas labai laukia ir pasikabinę garbingoje vietoje. Draugėms kaktusininkėms dovanoju kaktusą ar sukulentą.
Atsakyti

Pagalviukės linksmos. :wub:

Aš tik mamai pirksiu dovaną, žinau,kad norėtų kvepalų.O kadangi ji neišranki, tai žinau,kad pataikysiu.O geram draugui dovanosiu geros firmos skutimosi priemonių rinkinį.O aš turiu pati susitikti Kalėdų senelį.Tiesiog gaunu pinigiukų, ir nusiperku pati dovaną.Jokios romantikos, bet ir jokių nemalonių staigmenų.

O šiaip tai iš Kalėdų šventės padarytas kažkoks balaganas, dirbtinis erzelis.

Išsiliejau, nes prieš Kalėdinį laikotarpį labai blogai jaučiuosi, būnu lengvoje depresijoje.Tiesiog kaip ta mergaitė su degtukais, ir Anderseno pasakos. :unsure:O po švenčių pradeda ilgėti diena ir viskas stoja į savo vėžes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 lapkričio 2017 - 18:07

foto su senu helios objektyvu :)

DSC_9590.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Lengvai pašalę, ir parke  ant tiltukų slidu.

Šponkiuk, kokia graži rūsti jūra :wub:

Ruošiuosi į darbelį.Visiems geros dienos :4u:

Didelį geltoną išvijau, dabar patogiai pamiegosiugirl_crazy.gif dd202ff5e694.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 lapkričio 2017 - 07:11

Sveikos

Kas už tai, kad išmest tą juodaibaltą šniūra? Nuspresta vienbalsiai :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/1f5b42356251488bb878672ea4d9a5ee777.jpg]1f5b42356251488bb878672ea4d9a5ee777.jpg[/URL]

Tuoj atsikelsiu ir riedėsi tu toli toli

[URL=http://www.part.lt/perziura/f9c91cb0a46584e938e8e3ed691ec7ab196.jpg]f9c91cb0a46584e938e8e3ed691ec7ab196.jpg[/URL]

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vaje vaje, kokia išgražėjusi Zunda bigsmile.gif Ir svorio kategorija, ir kailio gražumas wub.gif

Gieliux, ar yra nors truputį taikos užuominų tarp tų dviejų gražuolių?
Atsakyti

Daredi, kol kas jokių. Jau ir vaza dužo. Vienžo ai...  

Atsakyti

Daredi, kol kas jokių. Jau ir vaza dužo. Vienžo ai...  

gal feromonus bandyk?

Atsakyti

Laba,

Zunda nuostabi  :wub:  iš tokio kaulų rinkinuko...pasisekė jai su šeimininke  :4u: 

Spurga ir labai graži katytė...reiktų kjai namučius rast....Gielux, atsiųsk man į paštą foto jos ir aprašymą, paplatinsiu

Atsakyti