Šponkuti, traktoriai ir teisinės pagalbos prašymas
Daredi, ir aš be idėjų, jokių. Tik vienai MB dukterėčiai sugalvojau.
Sveikutės,
Erendira labai ačiū ir užjaučiu
Deja teko įsitikinti, kad maži laukinukai, nuo streso kartais iškeliauja...vienas tik atvežtas į vet kliniką tiesiog vetės rankose mirė (sustojo širdutė), Aš laukinukus (mažus) porą dienų laikau uždengus pilnai narvą...tik maistuką, vandenuką įdedu....į rankas net nebandau imti, jei valgo tai paskui jau po truputį.... bet tokio atvejo kad nevalgytų pas mane nebuvo
.....
ką dar čia pasakius ? ai truputį supavydėjau jūsų skiepų
ir labai pasigedau nuotraukų ...Busy šeimyninį portretą mačiau FB
Tiesa Mumytis ir dukrytė su naujokę labai labai
Kas čia darosi su tokiomis netektimis? Liūdna,kai tokius sprendimus priima jauni žmonės Dukrai pati pasakyk,vis tiek sužinos.
Mūsų rate kalėdinės dovanos tik vaikams.
Esu girdėjus neblogą idėją keistis dovanomis.Visi,kurie dalyvaus vakarienėje,ar Kalėdų pietuose traukia burtus.Būna nustatyta suma pvz iki 10 eu ir tema, nors nebūtinai.Pvz papuola kokia teta Danguolė.Tema - maistas.Gali būti duona,kažkokia ypatinga su vaisiais,druska,degtinė.Gali tikti rytietiški saldumynai- datulės.Reikia įjungti fantaziją.Galva pleška, nieko nenoriu galvoti.
Gielux pasakyk dukrai, negalima nutylėti tokių dalykų, lyg jie nieko nereikštų (nes būtent taip paauglys gali suprasti).
Diinka, tai 3 paras jų nieks nejudino, o nesuėdė ne kruopikės, negalėjau toliau žiūrėt. O ir nebėgo nuo rankų, narve buvo galima paimti, maniau, kad tokie puslaukiai, kažkas gi juos šėrė, nekūdi buvo. Ai, pikta aš ir nelaiminga. Bet čia tik išbūt reikia, niekas nebepasikeis.
Ačiū, panos, reiks kažkaip pasakyti, kol kas ji nesužinos, nes kitas miestas, bendrų draugų nėra, bet ateity vis tiek sužinos. Susidėliosiu mintis ir pasakysiu, nes kol kas pas mane košė galvoj.
Erendira, tu tikrai padarei viską, kas tavo galioj, aš jau įsitikinau, žvėrys yra žvėrys ir nors kaip tu gero jiem norėtum. Vakar vos neišskridau su abiem katėm ir kiaulium į garažą gyvent, aš tai savom rankom Spurgą namo parsitįsiau, o laukinukams tai kažkas "gerą darbą" padarė.
Erendira tai ir sakau, kad čoia nieks nebūtų padėję... stresas...bet kieme taip pat nebūtų išgyvenę žiemos, ... tuo labiau prieglaudoj ar stacionare . Su laiku ....
Ai mes Kalėdom jau bus 3-ti metai kai nusprendėm be dovanų- tik anūkytei, o mes nebent kažką savop, kas pyragą, kas vyno, mama visiems vilnonių kojinių primezga