Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ruste, o iš šlapimo nematyti smėlio/akmenų?

Nematyt, sakė lyg nėra nieko, bet irgi rekomendavo echo. Na aš nepuoliau iš karto daryti visko, kainuoja gi kiek...O dabar vadovė dar paantrino, tai nutariau, kad jau reikia, gal susijudino ten ka snors jam po gydymo ir skauda...

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 11 29, 14:32)
<p><strong>Nikuna</strong>, į GB  unsure.gif  tai nepaprasta dažnai matytis...</p><p>Ruste, o iš šlapimo nematyti smėlio/akmenų?</p>

o ką studijuoja? ji numačiusi iš anksto taip buvo- t.y. ne studijas Lietuvoje?

o gb tai yra kas- uk? nepyk jei kvailas klausimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 lapkričio 2017 - 14:38

NIkun, taip, UK arba JK  :D 

Taip, ji visąlaik panavo studijuoti užsienyje, studijuoja psichologiją.

Atsakyti

NIkun, taip, UK arba JK  :D

Taip, ji visąlaik panavo studijuoti užsienyje, studijuoja psichologiją.

Šį klausimą uždaviau ne aš  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2017 11 29, 15:03)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Erendira" data-cid="71907165" data-time="1511959266">
<div>
<p><strong>NIkun</strong>, taip, UK arba JK  biggrin.gif</p>
<p>Taip, ji visąlaik panavo studijuoti užsienyje, studijuoja psichologiją.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Šį klausimą uždaviau ne aš  biggrin.gif​ </p>

Čia aš aš ta nežinanti smile.gif Nikunia žino, ji gudri smile.gif
Atsakyti

Ai, nu, nepykit, pripainiojau :)

Atsakyti

Tutsei minkštos ir sultingos vaivorykštės. Vilkra:console:

Erendira, neverk, ne su visam vaikė pabėgo. :4u:  Bent jau kol kas...

Ainu kokia elegantiška šokėja :angel2:

Ir Gilė medžioklinė :ninja:

Colombai ačiū už palaikymą - mačiau nuotraukoj.

Žiūrėk, mam, aš geriau moku pozuoti negu ta snarglė

Priedas  IMG_5561s.jpg   433,67KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

:lol:  V-Rine ačiū  :laugh:​ 

Atsakyti

Nu ką, mūsų MyžAusiui nieko nėra. Gleivės su "smėliuku" pūslės dugne, kas neturi sukelti nei skausmo, nei diskomforto. Lauksim šlaipimo tyrimo pakartojimo po vaistų kurso.

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 11 29, 17:43)
<p>Nu ką, mūsų MyžAusiui nieko nėra. Gleivės su "smėliuku" pūslės dugne, kas neturi sukelti nei skausmo, nei diskomforto. Lauksim šlaipimo tyrimo pakartojimo po vaistų kurso.</p>

Jezmarija, tai kuris privarė???????? blink.gif
Atsakyti

Erode, privarė ant visų Ievos žaislų...juokingai, bet į puodus, vonią, tašę...atsikeli, o ten tyvuliuoja...nu bent jau ant kilimo nepataikyta, taip lyg specialia į indus varo (šįkart taip, kitus kartus ant kilimo pavaryta, kad iš karto nesuprasi net)...Virtuvėje daržovių dėžėje radau. Ir kaip ten užsigrūsti dar reikėjo, kad nepatogu totaliai...ale, matyt jau tiek reikia, kad niekas nesutrukdys...

Ausius, juodasis čia mūsų...tas kuris ir serga šiuo metu...

Atsakyti

Sveikos, mielosios  :4u:

atsiverčiau šiandien darbe kalendorių, o ten parašyta, jog šiandien yra draugo diena  :)  tai sveikinu visas jus su šia šaunia diena, dėkinga jums visom už kartu praleistą laiką čia ir smagius ir jaukius susitikimus, tikiuosi dar daug daug metų būsime kartu virtualiai ir realiai ir tiesiog džiaugiuosi, kad turiu jus  :4u:  :4u:  :4u:

Ainu - kokia šauni šokėja  :wub:  o vat su dėžute tai tikrai netvarka - kaip gali būti, kad katytė dėžutėn netelpa  :D  ir labai smagiai nuteikė Čijos pasirodymas vaikučiams  :D

Ausiui linkiu pasveikti ir nemyžčioti į tašes ir puodus

Ir Zaizai  linkiu jūras daryti ten kur ir priklauso  :4u:

Giliukė tikra superkatė ir ciūcių siaubas  :D  Pas mus kieme irgi visi ir dideli ir maži ciūciai Mauro bijo  :D  

Erendira - imk minkštų balionėlių  :4u:  :4u:  :4u:  viskas bus gerai, paleidžiant  vaikus liūdesėlio turi būti, ypač kai vaikai tolokai išplasnoja, bet viskas stoja į savo vietas su laiku  :4u:​ 

Mikutė kokia puiki pozuotoja  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 29 lapkričio 2017 - 20:03