Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas biggrin.gif

Setuką su gimimo diena 4u.gif Dar ilgų ir gražių metų Lisitėjos namuose biggrin.gif

Erendira, kaip suprantu tavo liūdesėlį 4u.gif Aš pati labai nelaukiu tos dienos, kai reikės vaiką iš namų lydėti, nors puikiai suprantu, kad ta diena neišvengiamai ateis ax.gif

Sagyte, Mumiukui jau 2 metai, vaje kaip greitai bigsmile.gif Nežino, kokia dovana laukia biggrin.gif Kaip jūs sugalvojote dar vieną seltuką turėti?
Atsakyti

Sveikos. Setą ir Mumį su gimtadieniais. Liūdinčioms  :4u: 

Tiek minčių turėjau ką parašyti, bet kad jau įsijautusi pasidarbavau, po to papietavau ir dabar nieko nebepamenu  :D 

Prisimenu tik, kad norėjau parašyti, kad imsi ką nors į globą, kas klinikos stacionare tupi ir vyšnių sodui pinigai kapsi už jį. šiandien savanorė turėtų pagalvoti, bet perspėjau, kad neduotų didesnio bandito už Rainį :D Kadangi matė video, tai sakė didesnių jau nebūna :D

Atsakyti

Vai koks smagus bus Mumio gimtadienis  :D  ir Giliukas du Mumiu dovanota sesyte dalinsis  :D  Sgyte -nepamiršk mūsų lepinti nuotraukomis ir žinutėmis kaip vidai trijulei seksis sugyventi :4u:​ 

Atsakyti

Vai koks smagus bus Mumio gimtadienis  :D  ir Giliukas du Mumiu dovanota sesyte dalinsis  :D  Sgyte -nepamiršk mūsų lepinti nuotraukomis ir žinutėmis kaip vidai trijulei seksis sugyventi :4u:​ 

Atsakyti

Mumiukas nieko neįtaria, Giliukas bus šoke totaliai :) Jau jam Mumiukas kartais nervus pagadina :) 

Kad labai jau faini tie šeltukai :) Tai beaugant Mumiui ir vaikstinejant į susitikimus visi po du turėdavo šelčius tai va sakau reikia ir mums dviejų :) 

Atsakyti

Oi, net aš laukiu Mumio ir Giliuko sesės atvykstant. Smagu jums bus. Faini tikrai faini šelčiai. 👍 

Atsakyti

Aš dabar sėdžiu ir galvoju ar man bus galima pasidžiaugti gyvenimu name, ar nusibaigsiu. Vis dar pykina. Vienom dienom mažiau ir tik epizodiškai, kitom visą dieną. Šiandien ta blogoji diena. Galva plyšta ir dar sprandą susuko. Einu kur kamputyje savęs pagailėti.

Atsakyti

Grįžom iš miškų.Visi trys šlapi ir purvini.Vis dieną keista migla, o dabar dar ir snigti pradėjo.Beprotybė, o ne oras :blink:Bet gimtadienis atšvęstas  :P 

Sagyte, puikus tavo šeimos pasirinkimas.Už šeltį yra geriau tik du šelčiai :wub:Lauksim foto.Mumiukui ilgiausių metų  :4u: 

Šponkiuk :4u: Migrenos ieškojai?O tbc tyrimus dareisi?Neišneša galva,kas su tavimi darosi.O gal kt vartoji?Nes man nuo vienų  būdavo visokie keisti negalavimai.Labai panašūs į tavo.Žinoma, į šituos klausimus viešai atsakyti nereikia.Šiaip, pasidalinimas patirtimi.

Atsakyti

Šponkiuk  :4u:  :4u: na, kas gi tau yra, mieloji.  :hmm: 

Na, pūkuotas uzbonėli, kaip tavo diena praėjo?

DBF7535_E-14_B0-429_E-992_E-_C6_A0343_FD

Atsakyti

ab7ffcf4ec06.jpgSlampinėjo kažkur visą dieną, o dabar klausia apie dieną.Nors pailsėjau padoriai, kol šitų lojančių namuose nebuvogirl_crazy.gifAinu,manau tą patį pasakytų.

Atsakyti

Lisiteja man Zunda panašėja į kurila :) ypač šitoj foto uodegos nėra visa išvirtus gražiai :) žandai papūsti :)

Atsakyti

Oi, Sagyte, ačiū, sujuokinai.  :aciuks:  

Zundai  iki kurilo kaip iki debesų.Bet šuoliuoti moka kaip zuikis.Ypač kai nešu guliašiuką, tada lekia ir taip juokingai galines kojukes mėto :hihihi:

Net mama sako,kad netikėjo,kad iš tokios nušiurelės toks grožis išeis. Žinoma, būtų mylima ir nušiurelė.Ne pagal gražumą juk rinkausi.Ir iš viso aš jos nesirinkau, ji mane pasirinko :lol:

Kur Kalėdų kompoziciją dėti? Tik atsinešiau dėžes, o mažoji jau čia kaip buvusi.Mama siūlo prie liustros kabinti,gal nepasieks :hmm:

Atsakyti