Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

2e42b5c7f82a.jpgPer visus lakstymus ir rūpesčius pamiršau pasidžiaugti, kad šitas geltonas, auksinis, visomis prasmėmis šuo,šiandien švenčia 11 metų sukaktį.Su tokiomis traumomis ir ligomis, net keista,kad yra linksmas ir žaismingas. :wub:

Atsakyti

Nuoširdūs sveikinimai Setukui tokio gražaus  Gimtadienio proga !

Viską skaitau, įvykius seku, bet parašyti laiko nebelieka, nekalbadieniai man....

Atsakyti

Setuką - su gimadiena  :4u:  :4u:  ir dar daug linksmų ir laimingų metų  :4u:  :4u: 

Zundyte :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 11 29, 23:02)
<p><strong>Setuką</strong> - su gimadiena  4u.gif  4u.gif  ir dar daug linksmų ir laimingų metų  4u.gif  4u.gif </p><p><strong>Zundyte </strong>-  4u.gif  4u.gif  4u.gif </p>

Sėkmės Setukui. 4u.gif

Zundyte - apkabinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Beje mūsų būsima veterinarė Ieva visur lydi Ausių į tyrimus bei procedūras, stebi vaistų suleidimo momentą, glosto ir labai gali katino.

Šiandien per echo laikėm už pakarpos jį, kad nespurdėtų, atėjo ir įsakmiai liepė paleisti katiną, kad neskaudėtų! Gerai, kad pati patyrusi yra širdies echoskopiją ligoninėje, tad žino, kad čia nei skauda, nei ką.

Atsakyti

Su gimtadieniu Setą! Tikiuosi, šuo gavo skanią šventinę vakarienę. 

Atsakyti

Jums šiltesnio ar šiltesnio vandens šį rytą? 

76_E966_AC-6933-4642-_A0_B9-3_D54_EA14_B

Atsakyti

Jums šiltesnio ar šiltesnio vandens šį rytą? 

man ,prašyčiau, pūkuoto vandenuko..

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aš irgi neatsisakyčiau šilto pūkuoto vandenuko

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Naktį pasnigo, o dabar nuleidinėja.Šlapia visur, purvynas dideliausias.

Ačiū už linkėjimus mūsų geltonąjam.Šiandien jam bus įteikta dovana-naujas antkaklis ir pasilakstymas miške.Kažkada nupirkau kepenų pašteto, iš tų brangiųjų, tai tik pauostė, išleido garsą  pfff, paniekinamai pažiūrėjo ir nuėjo.Vėjas nuo vaišių neatsisakė. :blink:

Ainu, gražuolė :wub:

Mergytės jums debesys :4u: Apkabinimai visoms a065.gif.Vykit liūdesį laukan,juk tuoj baigsis baisusis lapkričio mėnuo.Prasidės gruodis,lauksim švenčių, saulės grąžos.

Aš jau šiandien pakabinsiu lesyklą ir Kalėdinį vainiką

.Kad tik nesumaišius vietomis- lesykla ant durų, vainikas medyje :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 lapkričio 2017 - 08:10

Labos  :4u: 

Oi, daug linkėjimų vakarykštės draugo dienos proga  :4u:  :4u:  Ši tema – tikra draugų vieta, ačiū jums :4u: 

Setukui ilgiausių laimingiausių metų :super:

Ir ačiū visoms guodusioms - padeda  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Setuka su gimtadieniu, dar ilgai ir laimingai tegul tave džiugina šeimininkė :)

Ainu kokia fainuolė :)  Jau ten kur šoka išvis kokie kailiniai įspūdingi, labai graži kurilė :D

Šeštadienįmums bus svarbi diena :) Mumis švęs 2 gimtadienį o dovanų gaus sesytę :D 

Atsakyti