Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u: Šlapia, bet sniegas dar guli.O apie kritulius galiu pasakyti tiek -kokie nori, tokie yra.Svarbu nepašaltų, nes ragai bus :blink:

Busiukas blondė, gražu :wub:

Aist, tu graži visokia, bet šviesiais plaukais labiau trauki akį.O prijuostė superinė.

Dėl odigų tikrai rimtas klausimas, net pakilojau visus, kuriuos lengvai pakeliu.Zundos odiga kaba laisvai.Molis ją pariečia.Vėjo šniūriuką pati prispaudžiu ,o Setas nesidavė pakeliamas.Pasipiktinęs akių žaibais nutvilgę ir užsivyniojo už mamos nugaros miegoti. :lol:

Gero visoms penktadienio, nebeliūdėkit :4u: .Juk jau gruodis, dar trys savaitės ir pradės ilgėti diena,suksimės link pavasario.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 gruodžio 2017 - 07:24

Mano uodegytės irgi nesidavė fotografuojamos ant rankų  :D  net į kalbas nesileido nes ryte ne fotografavimosi o pusryčių metas  :D 

Savarankiška Kruopos uodegytė

20171201_061027.jpg

Atsakyti

Labas rytas. Lisitėja, dėl migrenos nesitirta, bet tikrai ne ji pagrindinė priežastis, migrena prasideda kai kažkas streikuoja. Tuberkuliozė tirta. kaip ir dar nemažai galimų variantų. šiandien pykina toliau. nevalgiau nei pusryčių. Va darbe į puodelį įsimečiau 1/4 sultinio kubelio ir gurkšnoju vietoj arbatos, nes nuo tos irgi pykina. Galva skauda toliau. bent jau sprandą kiek atleido. 

Po darbo važiuoju į vet kliniką, paimsiu naujokę. Pagal vardą spėju, kad balta, daugiau nieko apie ją nežinau :D

Beje, šiąnakt Rainys sugalvojo miegoti ant mano pagalvės. Įsitaisė virš galvos, mano galva gavosi tarp jo priekinių ir galinių kojų. Jei tik pasijudinu - įsiremia su lapce.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 01 gruodžio 2017 - 08:59

Ir dar, Erendira, ačiū už pasiūlymą užsukti pasimatuoti, bet nusprendžiau, kad nedalyvausiu kalėdiniame vakarėlyje.

Atsakyti

Labas rytas. Lisitėja, dėl migrenos nesitirta, bet tikrai ne ji pagrindinė priežastis, migrena prasideda kai kažkas streikuoja. Tuberkuliozė tirta. kaip ir dar nemažai galimų variantų. šiandien pykina toliau. nevalgiau nei pusryčių. Va darbe į puodelį įsimečiau 1/4 sultinio kubelio ir gurkšnoju vietoj arbatos, nes nuo tos irgi pykina. Galva skauda toliau. bent jau sprandą kiek atleido. 

Po darbo važiuoju į vet kliniką, paimsiu naujokę. Pagal vardą spėju, kad balta, daugiau nieko apie ją nežinau :D

Beje, šiąnakt Rainys sugalvojo miegoti ant mano pagalvės. Įsitaisė virš galvos, mano galva gavosi tarp jo priekinių ir galinių kojų. Jei tik pasijudinu - įsiremia su lapce.

Primenu- mano dičkei migrena. Na- kaip ir niekas nestreikuoja- o ji YRA. dabar tiesa pasislėpusi tūno, bet niekur ji nedingo.  Ir Lapė miega dičkei ant galvos- panašiai, kaip aprašei Rainio pozą, tik uodega dar ant nosies.. Šilta, tskant.

Atsakyti
Kokios dar uodegos, metas medžioklei...
vartotojo įkelta nuotrauka
Gero advento visiems. Kaip kalendorius be katinuko? biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Visas ir visus su žiema žiemuže. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 01 gruodžio 2017 - 11:10

Vilkra, man tikrai migrena yra ne pagrindinė problema, man migrena atsiranda po tam tikrų dalykų ir aš plius minus žinau kada ji atsiras. bet va kada užsibaigs nežinau :)

Atsakyti

Vilkra, man tikrai migrena yra ne pagrindinė problema, man migrena atsiranda po tam tikrų dalykų ir aš plius minus žinau kada ji atsiras. bet va kada užsibaigs nežinau :)

ooo vaikeli, čia nežino niekas.. :( Tyla, ramybė, minčių nukreipimas .. kas dar..ai malda, šukavimas ir miegas..

Atsakyti

MB man parašė, kad pas jį prie darbo laksto naminis šeškas. norėtų pagauti, bet anas labai sustresavęs, blaškosi. sakau padėk dėžę, gal įlįs, bet jau nebesimato jo. Sakė gražus, jei pagautų - negražintų ir augintume mes :D Taip jau ir įsivaizduoju Rainys + šeškas  :mastau:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 01 gruodžio 2017 - 14:06

Šponkiau :hihihi:

Statytumėt atskirą namuką abiem tolimiausiame sklypo kampe. Su gera garso izoliacija :D

Nesirk  :4u:​ 

Atsakyti

:D ne ne nenoriu statyti atskiro namuko. jau tvorai neliko pinigų, nekalbant apie kai kuriuos baldus. Paprasčiau bus neturėti šeško :D 

Blyn ko tai jauduliukas vis labiau kyla, kai artėja metas važiuoti katytės. visiškai nežinau ką gausiu :D net amžiaus nežinau :D 

Atsakyti

Ta-dam!!!

Bounty

20171201_165559.jpg

Atsakyti