Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi geras, pamačiau Zundos nuotrauką ir pagalvojau tą patį, ką Sagytė parašė  :D  :D  perskaičius net susijuokiau balsu  :D  :D  iš tiesų šitokia gražuolė pasidarė  :wub: 

Pūkuotas uzbonėlis labai mielas  :wub: 

Giliukui tikrai bus šokas nuo dviejų šeltukų namuose  :D  :D oi kaip laukiu pirmųjų įspūdžių  :D 

Pas mus, tiksliau pas mane, nežinau kaip kitose Vilniaus vietose, viskas balta, sniegas viską nuklojo, kaži ar iš ryto dar liks ar nutirps  :) 

Šponkuti - neik į kamputį, čia pas mus ateik  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti
Setuka ir Mumyti su gimadiena 4u.gif Tegul buna sveiki
Atsakyti

Rytų Lietuvoje šlapdriba

.Matau prie gatvės  žibinto snaigių šokius, o lietvamzdžiu vanduo zirzia.Ir gana smarkiai.Mikroventiliacija atidaryta, labai girdisi.

Atsakyti
Linkejimai gimtuvininkams nuo musu biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Aje, kokia žavi blondinė su gražuoliu juodaplaukiu  :D  puikiai atrodot abu  :super:​  

Atsakyti

Einam miegoti  :) 

20171130_211757.jpg

Atsakyti

Grikelio šypsena  :wub: 

Busy tikrai nušviesėjusi su mylimuku ilganosiu.  :D 

Atsakyti
Aciu 4u.gif Kadangi vis mane ''paplunksnuoja'' kas du menesius, tai gaunuosi kaskart vis sviesesne biggrin.gif

Saødziu Grikuciui ir kitiems pukuotiems ir dvikojams plikiams 4u.gif

Ainu kailiniuotoji wub.gif
Atsakyti

Aš kažkada irgi buvau šviesiomis sruogomis.  :mirksiukas: 

FC829608-739_A-4_ECB-_B3_A7-_ADEC5_EF112

Dabar kažkaip arčiau savo prigimtinės spalvos nuspalvinta. 

Klausykit, gal ir kvailas klausimas, ale, kur jūs katinų uodegas dedat, kai juos ant rankų laikot? Kažkaip jas prilenkiat prie pilvo ar kaip tik laisvai kadaruot paleidžiat?  :unsure:  :D 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aist - sviesi spalva tau tinka  :)  :4u:  kiti atspalviai taip pat  :) 

Kruopos uodega gyvena savarankišką gyvenimą ir kai Kruopą imu ant rankų, pati sugalvoja kur dėtis  :D  o Grikio uodegutė, tiksliau šniūrelis, palyginus su pačiu Grikiu, tokia nepastebima, kad nelabai atkreipiu dėmesį kur ji dedasi  :D 

Pas mane sniegas tebeguli, neištirpo  :D​ 

Atsakyti

Labas  rytas! Lekiu  darbelin, ale użkliuvo  Aist  problema   dėl  uodegos  padėjimo  niurkant  katytę! Mano  katinų uodegos  ilgos  ir pasipūtę, tai  dażniausiai  jas pariečiu  ir niurkau 

l kačiukus, bet kartais  uodegos  ir laisvai  kabo , kaip  kada, pagal  aplinkybes! 

Geros  dienos!

Atsakyti

Labas rytas.  :4u: 

Padirbam padirbam ir šokam į savaitgalį.  :D 

Atsakyti