Nu sveikos Odigos, ir Odigų šeimininkės
Tos, kurios katinus šeriat skirtingu ėdalu, kaip darot, jei reikia išvažiuoti? Pas mus , faktas, kad mama tikrai tris kartus per dien nevažiuos šerti Ausiaus, ir daboti kitų, kad ėstų savo...
Gielux, Tu priimdama po savo stogu nėščią benamę katę padarei milžinišką gerą darbą. Esi tikra šaunuolė. Ir žinoma, kad Tavo šeimos narių vidinė atmosfera yra svarbiausias pasaulyje dalykas.
O dabar parašysiu, ką aš daryčiau Tavo vietoje.
1) skambini ir sutari dėl Spurgos sterilizacijos. Pirmadienį arba trečiadienį iki 13 val.Aist galėtų nuvežti ir apmokėti procedūrą . Šeštadienį nuvežtų Magnuna.
2) skambini ir sutari su Šponkiuku dėl gražios fotosesijos. Gali būti su Kalėdinėmis dekoracijomis/lemputėmis arba vėlgi su saldumynais/spurgomis ir pan.
3) Atnaujini skelbimą su už širdies griabiančiomis prieššventinio gerumo apeliacijomis.
4) Neradus pastovių namų gal būtų galimybė surasti bent laikiną globą, kur nebūtų kitų gyvūnų.
5) Sutarti su šeima dėl termino, kiek namiškiams dar reiktų pakentėti kačių namų kovas. Pvz.iki 2018 metų sausio 5 dienos.
6) Prašyčiau /klausčiau patyrusių panašiose situacijose žmonių patarimų.
7) Įvykdžius visus ankstesnius punktus ir vis dėlto nepavykus rasti namų/globos, paleisti sterilizuotą Spurgą ten pat, iš kur ir buvo paimta.
Čia tik mano nuomonė, kaip galbūt elgčiausi tokioje situacijoje. Merginos, papildykite /pataisykite mane.
Gielux, atsiprašau, jei ką ne taip lepterėjau.Pasirašau po kiekvienu Aist žodžiu.Nesileidžiant į beprasmius debatus siūlausi konkrečiai prisidėti prie kastracijos.Jei reikia tokios pagalbos,įmesk duomenis į až.
Kai Moliuką jaukinausi, taksas tokį pat durnyną darė.Taip,kad žinau kaip atrodo nesutarimai namuose.
Sidabre, tikrai taip yra, visų pinigų neuždirbsi,.Va ir Bugis sako,kad darbas tai nuobodybė.
Kur jau ten Evoros panos apleistos.Net blizga abi.
Mažylė nuo vakar jau pas mus Nebuvo laiko net kada parašyti
Žinot pampersų reikalai
Maistas ir .t.t Labai faina mergytė, nieko nebijo labai smalsi.
Giliuko reakcija buvo, gal juokaujat jūrų keaulytė čia ar kaš? Bet nei bijo nei šnypčia karts nuo karto bando sumedžioti mažąją JORĘ Mumiukas kiek nustebęs, kas čia priviligijuotoji namuose, kad jai tiek dėmesio skiriama, ir kai jos paparašai sėdeėti, visi plojam ir visaip šaumuole vadinma, nes jis irgi puikiai sėdėti moka
Bet šiandien jau apsiprato netgi pasiniurkė su mažąją
Gielux, Aist, pareklamuosiu tą progą Lesės kliniką, sterilizacijas daro tikrai labai gerai. Kastravau ir Luną ten, pjūvis mažytis, atsigavo kleckas greit ir gražiai sugijo. Plius tikrai ir normali kaina bus, ypač, kadangi priglausta, nuolaidas pritaiko.
Manau, kas kastracija ir Spurgai hormonų audras sumažintų ir norą pliektis, ir Bela galbūt nebe taip norėtų kautis. O faktas, kad kastruotos ir nekastruotos sunkiau sutaria.
Sagyte, organizacijos perpildytos ir suaugusią katę priimti tiesiog fiziškai nėra kaip. Jeigu prielgaudoje telpa 80 kačių, o jų bus 160, pradės plisti ligos, užkratai. Ir dar VMVT nepaglostys,, jei patikrinimą darys. Nebent aišku atsirastų vieta, arba globėjas namuose. Bet pirmiausia - kastracija.
Lapyna, Zaiza puikiai atrodo, bet Mika mano meilė gi
Viską skaitau, bet rečiau spėju parašyti.
Nematoma dėžės nindzė
Tikra meilė
Lapyna, Zaiza puikiai atrodo, bet Mika mano meilė gi
![]()
Prašom. Mamkos lempos testuotoja
IMG_5217s.jpg 266,3KB
1 Parsiųsta kartų