Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

labas rytas,

merginos- gal kas žiūrėjot ' Stranger things' ? Žinau, klausimas kvailas- trumpai- apie ką jis?( vėliau paaiškinsiu kam reikia) :topsecret:

Atsakyti
Labas rytas, kad toks ir būtų, linkiu visiems dvikojams ir keturkojams.
Šiauliuose elegantiškai snyguriuoja ir viskas iškilmingai balta, balta.

-Ko ta mamka anksčiausiai sukilo? Taip gerai, ramiai savaitgaliai praėjo, o dabar kelkis kartu su ja.
Pusryčiai, pusryčiai...pačios žinom, kad pusryčiai...tik jie kojų neturi -niekur nedings.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas

Mumyčio ir Giliuko sesytė Jorė nuostabi  :wub: 

Ainu dresūros pamokos labai patiko  :D 

Aš gražus

20171204_060139.jpg

Ir taip gražus

20171204_060115.jpg

Ir šitaip irgi

20171204_060108.jpg

Atsakyti

Labas rytas, Vilniuj irgi elegantiškai sninga, bet neseniai pradėjo, tai aplinka dar niūroka. Ir naktinis superpilnatinis mėnulis buvo ryškus ryškus. Ir Zaizai paryčiais kažin kas užėjo, šiaip mūsų miegamajame nedūksta, o šįryt atsinešė kažkieno numestą vielinį duonos maišelio užspaustuką ir gainiojo po grindis, bildėdama taip, tarsi statinę ten kas ridentų. :D Vyras kelis kartus ją iššnypštė iš kambario, bet ji vis grįždavo pabildėti. Kol galiausiai vyras neapsikentęs išlipo iš lovos ir išmetė vielutę. :D

Grikis labaaaaai gražus. :oro_buckis:

Na, niekaip nesuprantu, kodėl dažnai žmonės su vaikais ar savo gyvūnais virsta daugiskaitiniu "Mes". 

Aist, aš irgi tokia. :D Na, su augintiniais nesitapatinu, bet su vaikais, kol jie mažiukai - taip. :ax:

Mam, nešmeižk. Aš išdidi ir inteligentiška katė. Dažniausiai.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 04 gruodžio 2017 - 09:49

Labas rytas :4u: Rytų Lietuvoje taip pat sninga.Balutės užšalę ir užsnigtos, todėl labai neelegantiškai pračiuožiau :blink: Nikutė su Čigonyte nuostabios :wub:

Grikelis pats pačiausias :wub:

Aš taip pat sakau mes.pvz mes pikti, mes nemylim gentainių .Jei ne Aist, net nebūčiau atkreipus į šitą dalyką dėmesį

.Puansetija šitoje foto dirbtinė.Kas turit gyvą, būkit atsargios, ji labai, labai nuodinga.Saugokit nuo katinų ir vaikų.

.Mam, juk aš gražesnė už šitą piktžolę?Gražesnė, tiesa?

3f7a146bc795.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 gruodžio 2017 - 09:45

Labas baltas rytas. 

ta maža katytė velnio nešta :D Jau ji diriguoja visiems namams. Tik kas artėja, paleidžia kakarynę. Artėja žmogus, pradeda murkti ir miauksėti, ateik žmogau prie manęs ir paglostyk. Nesigirdi? MIAU MIAU MIAU ATEIIIIK! O jau Rainys gavo nuo jos. Dabar namus valdo ji. Aišku Rainys ryte jai atsikeršijo. Po to kai užvažiavo Rainiui, mažoji nuėjo į wc. Tai Rainys, nuėjo, atsigulė šalia wc, ir tik ji išėjo, kalė jai per užpakalį ir pabėgo :D 

Atsakyti
Rainys gavo naują žaidimų draugę. hihihi.gif
Atsakyti

Mažoji Zundytė žinoma kad pati gražiausia namų gėlė  :wub: 

Zaiza inteligentiškoji :D​ 

Atsakyti

Vakar buvo stebuklas. Pats atėjo:

20171203_180815.jpg

Atsakyti

labas rytas,

merginos- gal kas žiūrėjot ' Stranger things' ? Žinau, klausimas kvailas- trumpai- apie ką jis?( vėliau paaiškinsiu kam reikia) :topsecret:

Aš žiūrėjau abu sezonus. Apie vaikų grupelę, kuri sutinka keistą mergaitę, turinčią neįprastų galių ir pabėgusią iš slaptos valstybinės tarnybos, kur laikomi ir tiriami vaikai, turintys super gebėjimus. Vaikai su ta supermergaite kartu kovoja su upside down ( išvirkščio) blogio pasaulio pabaisom ir slapstosi nuo slaptųjų agentų.  :D​ Mūsų šeimai įdomiai susižiūrėjo abu sezonai.

Atsakyti

Labukas  :4u:  prisiduodu, kad gyva  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nikuna :4u: sveika, išsikapsčius iš po krūvos darbų.

Rainys :wub:

Šponkiuk,visi maži padarai yra tokie.

Zunda irgi velnio nešta ir pamesta, mano rasta ir namo parnešta

Kadangi seni pirdžiai su ja nežaidžia, susigalvojo atrakciją.Pralenda Setui pro papilvę, tada peršoka per Vėją, ir dar taikosi peršokti per Molį. Dažniausia tai pavyksta :oh:

Atsakyti