labas rytas,
merginos- gal kas žiūrėjot ' Stranger things' ? Žinau, klausimas kvailas- trumpai- apie ką jis?( vėliau paaiškinsiu kam reikia)
Labas rytas, Vilniuj irgi elegantiškai sninga, bet neseniai pradėjo, tai aplinka dar niūroka. Ir naktinis superpilnatinis mėnulis buvo ryškus ryškus. Ir Zaizai paryčiais kažin kas užėjo, šiaip mūsų miegamajame nedūksta, o šįryt atsinešė kažkieno numestą vielinį duonos maišelio užspaustuką ir gainiojo po grindis, bildėdama taip, tarsi statinę ten kas ridentų. Vyras kelis kartus ją iššnypštė iš kambario, bet ji vis grįždavo pabildėti. Kol galiausiai vyras neapsikentęs išlipo iš lovos ir išmetė vielutę.
Grikis labaaaaai gražus.
Na, niekaip nesuprantu, kodėl dažnai žmonės su vaikais ar savo gyvūnais virsta daugiskaitiniu "Mes".
Aist, aš irgi tokia. Na, su augintiniais nesitapatinu, bet su vaikais, kol jie mažiukai - taip.
Mam, nešmeižk. Aš išdidi ir inteligentiška katė. Dažniausiai.
Labas rytas Rytų Lietuvoje taip pat sninga.Balutės užšalę ir užsnigtos, todėl labai neelegantiškai pračiuožiau
Nikutė su Čigonyte nuostabios
Grikelis pats pačiausias
Aš taip pat sakau mes.pvz mes pikti, mes nemylim gentainių .Jei ne Aist, net nebūčiau atkreipus į šitą dalyką dėmesį
.Puansetija šitoje foto dirbtinė.Kas turit gyvą, būkit atsargios, ji labai, labai nuodinga.Saugokit nuo katinų ir vaikų.
.Mam, juk aš gražesnė už šitą piktžolę?Gražesnė, tiesa?
Labas baltas rytas.
ta maža katytė velnio nešta Jau ji diriguoja visiems namams. Tik kas artėja, paleidžia kakarynę. Artėja žmogus, pradeda murkti ir miauksėti, ateik žmogau prie manęs ir paglostyk. Nesigirdi? MIAU MIAU MIAU ATEIIIIK! O jau Rainys gavo nuo jos. Dabar namus valdo ji. Aišku Rainys ryte jai atsikeršijo. Po to kai užvažiavo Rainiui, mažoji nuėjo į wc. Tai Rainys, nuėjo, atsigulė šalia wc, ir tik ji išėjo, kalė jai per užpakalį ir pabėgo
labas rytas,
merginos- gal kas žiūrėjot ' Stranger things' ? Žinau, klausimas kvailas- trumpai- apie ką jis?( vėliau paaiškinsiu kam reikia)
Aš žiūrėjau abu sezonus. Apie vaikų grupelę, kuri sutinka keistą mergaitę, turinčią neįprastų galių ir pabėgusią iš slaptos valstybinės tarnybos, kur laikomi ir tiriami vaikai, turintys super gebėjimus. Vaikai su ta supermergaite kartu kovoja su upside down ( išvirkščio) blogio pasaulio pabaisom ir slapstosi nuo slaptųjų agentų. Mūsų šeimai įdomiai susižiūrėjo abu sezonai.
Nikuna sveika, išsikapsčius iš po krūvos darbų.
Rainys
Šponkiuk,visi maži padarai yra tokie.
Zunda irgi velnio nešta ir pamesta, mano rasta ir namo parnešta
Kadangi seni pirdžiai su ja nežaidžia, susigalvojo atrakciją.Pralenda Setui pro papilvę, tada peršoka per Vėją, ir dar taikosi peršokti per Molį. Dažniausia tai pavyksta