Man Mika itin fotogeniška katė.
Colombos dėžės nindzės akys tik žiba. O duetas gražiai apsikabinęs.
Bugis labai padeda Sidabrei darbus dirbt.
Evora, tikiuosi, netrukus tempas sulėtės ir galėsi ramiau švenčių laukti.
Jorė- kokia skani mažutė. smagu, kad senbuviai gana taikiai priėmė naujokėlę.
Šiandien vaikščiojom su Čija Vingio parke. Moteris, vedanti Berno zenenhundą ir stabtelėjusi, kad šunys galėtų apsiuostyti, sako:" Mes tai visai nepikti." Aš šyptelėjau jai atgal: " Mes irgi draugiški. Na, nebent dėl vyresnio sūnaus kiek dvejočiau, žinot, paauglystė..." Vaikams ir vyrui krizenant, moteriškė bandė aiškinti, kad ji turėjo galvoje šunis. Na, niekaip nesuprantu, kodėl dažnai žmonės su vaikais ar savo gyvūnais virsta daugiskaitiniu "Mes".
Dėželinė ninzė
Mažoji Jorė tiesiog nugriuviminė.
Kažkokia suvelta diena.Vakar dariau tiramisu, tai sugebėjau sudirbti.Šiandien buvo svečiuose vaikai, pagal spec užsakymą kepiau mielinius blynus.Ir šituos sudirbau.
Bandėm parvežti trupiniuką miško tylos ir ramybės. Nepavyko.Pilnas miškas diedų su džipais, šunimis ir šaunykais.
Aist, ačiū. Kaip visad tu labai teisi.
Dėl sterilizacijos, turejau vežt vakar, bet pasikeite klinikos planai, nukelem kitai savaitei.
Bet tai greiciau dėl dovanojimo gal suveiks.
Kalbejau su visais veterinarais, kiek sutikau, Zilinskiene irgi, visi sake ta pati-kates teritoriniai gyvunai. Spurga jau slampinėja po butą, o Bela veja ir tai vyksta naktimis.
Sagyte, kokia grazi naujoke.
Supratau ko siom dienom kates galvom eina, siandien tooookia pilnati maciau.
Taip ,Ainu teisi, taksai labai gerai moka gulėti ir yra labai tinkami gulėjimui.Ilgi ir šilti.
Tarp kitko, mano pirmasis taksas buvo toks kaip turi Ainu, juodas su įrūdžiu.
.Molis išmynė į lauką, matyt mėnulis šaukia.Ainu taipogi norėtų pasivaikščioti po mėnulio nušviestus laukus.Nepaliksiu rudžio lauke, po kokios valandos rasiu kėpsantį prie durų
.Dar neaišku, kas prie kieno šono guli.Širdį glosto jų toks gulėjimas.
Nu pypt, tiek minkiau telefonu, paspaudžiau atsakyti ir SM nulūžo
Trumpa versija:
Jorytė
Gielux
Nepamenu
Nepamenu
Mb suklijavo pusę plintusų. Aš nieko nepadėjau, nes vėl man žopa..
Naujokė guli tik ant kelio ir jei eina Rainys-paleidžia sireną. Kitos katės jau nelabai kreipia į ją dėmesio. Kaip ne keista, ramiausiai reaguoja Bugi.
Nepamenu
Nepamenu
Ko gero tiek norėjau parašyti
Milereta, Bela nors ir tik pusiau, bet orientalas, jai tiktų toks scenarijus, jei tos 15 min būtų kas valandą Tai, kad ji super aktyvi, žingeidi ir vokali katė, apsunkina situaciją. Buvau Spurgą uždarius wc, net kelis kartus bandžiau, pradžioj Bela staugė prie durų, o po to tiesiog jas atsidarė, o teip. Dabar kol rasau, Bela kniaukia prie buto durų. Gal dar kas pamena iš merginų, esu naktį katuką nešus į lauką pasivaikščioti