Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Man Mika itin fotogeniška katė.  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 03 gruodžio 2017 - 17:19

Colombos dėžės nindzės akys tik žiba. O duetas gražiai apsikabinęs. 

Bugis labai padeda Sidabrei darbus dirbt. 

Evora, tikiuosi, netrukus tempas sulėtės ir galėsi ramiau švenčių laukti. 

Jorė- kokia skani mažutė.  :wub: smagu, kad senbuviai gana taikiai priėmė naujokėlę. 

Šiandien vaikščiojom su Čija Vingio parke. Moteris, vedanti Berno zenenhundą ir stabtelėjusi, kad šunys galėtų apsiuostyti, sako:" Mes tai visai nepikti." Aš šyptelėjau jai atgal: " Mes irgi draugiški. Na, nebent dėl vyresnio sūnaus kiek dvejočiau, žinot, paauglystė..." Vaikams ir vyrui krizenant, moteriškė bandė aiškinti, kad ji turėjo galvoje šunis. Na, niekaip nesuprantu, kodėl dažnai žmonės su vaikais ar savo gyvūnais virsta daugiskaitiniu "Mes".  :P 

Atsakyti

Dėželinė ninzė :wub:

Mažoji Jorė tiesiog nugriuviminė. :wub:

Kažkokia suvelta diena.Vakar dariau tiramisu, tai sugebėjau sudirbti.Šiandien buvo svečiuose vaikai, pagal spec užsakymą kepiau mielinius blynus.Ir šituos sudirbau. a060.gif

Bandėm parvežti trupiniuką miško tylos ir ramybės. Nepavyko.Pilnas miškas diedų su džipais, šunimis ir šaunykais. :blink: 

69884bf5f7fa.jpg

Atsakyti

Aist, ačiū. Kaip visad tu labai teisi.

Dėl sterilizacijos, turejau vežt vakar, bet pasikeite klinikos planai, nukelem kitai savaitei. 

Bet tai greiciau dėl dovanojimo gal suveiks. 

Kalbejau su visais veterinarais, kiek sutikau, Zilinskiene irgi, visi sake ta pati-kates teritoriniai gyvunai. Spurga jau slampinėja po butą, o Bela veja ir tai vyksta naktimis.

Sagyte, kokia grazi naujoke.

Supratau ko siom dienom kates galvom eina, siandien tooookia pilnati maciau.

Atsakyti

Kur pilnatis, kokia pilnatis? 🌕 Ai, tai va kodėl mamka mano vakarienę pamiršo. 😳 

2_C5_C05_DD-13_A9-40_F8-_ABAC-_C9_F0_AF9

D93_B97_D0-387_E-46_A1-_B6_B6-_D022_ED01

Atsakyti

Lisitėja, žiūrėk, Ainu kaip ir Molis turi savo taksą:

B43_EF109-06_AF-4953-974_A-_A865_A3_B75_

Ainu taksą gerai išdresavo, kantriai diena iš dienos mokė žemagrindį gulėti...

CF220_ABD-32_C5-476_F-_B08_A-_E00_E7_B86

...kol galų gale jam tai pavyko :

7247_C82_D-_B309-4_BC1-_A15_C-8582_B0041

Ryškiai pilnačiai šviečiant pro langą, man įdomu, kas dedasi šioje pūkuotoje galvelėje :

C559_D4_F8-848_D-4_E1_E-911_E-88076_B778

Atsakyti

Taip ,Ainu teisi, taksai labai gerai moka gulėti ir yra labai tinkami gulėjimui.Ilgi ir šilti.

Tarp kitko, mano pirmasis taksas buvo toks kaip turi Ainu, juodas su įrūdžiu.

.Molis išmynė į lauką, matyt mėnulis šaukia.Ainu taipogi norėtų pasivaikščioti po mėnulio nušviestus laukus.Nepaliksiu rudžio lauke, po kokios valandos rasiu kėpsantį prie durų

.Dar neaišku, kas prie kieno šono guli.Širdį glosto jų toks gulėjimas.50c58e74125f.jpg

Atsakyti
Gielux, pabandyk tokį variantą - susitark su šeimyna ir prieš einant miegoti 15 min intensyviai su katėm žaisti, paskui kačių vakarienė. 4u.gif
Spurga jau elgiasi kaip pilnavertė šeimos narė - tai jau didelis pasiekimas. Manau, jei kartu šalia ėda, tai sutarimas jau netoli...
Ta nuotrauka, kur Spurga relaksavo buvo nereali (ji man vis dar stovi akyse), jei ją pagražint, išimti nereikalingas detales - ji puikiai tiktų skelbimui.
Man labai patinka kailiniuoti katinai - grožis neišpasakytas... ax.gif Bet pati renkuosi trumpakailį... biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 03 gruodžio 2017 - 20:57

Nu pypt, tiek minkiau telefonu, paspaudžiau atsakyti ir SM nulūžo  :aggressive: 

Trumpa versija:

Jorytė  :wub: 

Gielux  :4u: 

Nepamenu

Nepamenu

Mb suklijavo pusę plintusų. Aš nieko nepadėjau, nes vėl man žopa..

Naujokė guli tik ant kelio ir jei eina Rainys-paleidžia sireną. Kitos katės jau nelabai kreipia į ją dėmesio. Kaip ne keista, ramiausiai reaguoja Bugi.

Nepamenu

Nepamenu

Ko gero tiek norėjau parašyti :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 12 02, 22:58)
<p>Nu sveikos Odigos, ir Odigų šeimininkės biggrin.gif</p><p></p><p></p><p>Tos, kurios katinus šeriat skirtingu ėdalu, kaip darot, jei reikia išvažiuoti? Pas mus , faktas, kad mama tikrai tris kartus per dien nevažiuos šerti Ausiaus, ir daboti kitų, kad ėstų savo...</p>

Samdau aukles. unsure.gif Kaimynė pašefuoja arba draugės mergaitė.

Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2017 12 03, 00:05)
<p>Ruste, tai šerk visus inkstininkų ėdalu. Kažkada man viena augintoja buvo patarus karts nuo karto duot Belai po sterlilizacijos inkstininkų maistą kokį mėnesį. Nežinau kiek toks patarimas veikia.</p><p></p>

Mieloji, 3 dienas gal ir gali, nors mano kačių WC tulikas po 3 dienų plaukte plauktų ir š... iš jo kristų lauk.
Bet brangu juodai, o ir ne visos katės inkstininkų maistus ryja.
1 kg apie 20 eur. Na, yra pigesnių variantų, jų visada ieškau, bet juodai sunku.
Atsakyti

Milereta, Bela nors ir tik pusiau, bet orientalas, jai tiktų toks scenarijus, jei tos 15 min būtų kas valandą  :D Tai, kad ji super aktyvi, žingeidi ir vokali katė, apsunkina situaciją. Buvau Spurgą uždarius wc, net kelis kartus bandžiau, pradžioj Bela staugė prie durų, o po to tiesiog jas atsidarė, o teip. Dabar kol rasau, Bela kniaukia prie buto durų. Gal dar kas pamena iš merginų, esu naktį katuką nešus į lauką pasivaikščioti  :D​ 

Atsakyti
biggrin.gif Neliūdna.
Keksas jau laukia "ir ko ta dvikojė miegoti neina"... Labanaktis visiems uodeguotiems ir jų šeimininkams, geros nakties.
Labo ryto anksti besikeliantiems. Geros dienos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 04 gruodžio 2017 - 00:23