Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Daredi, oj patikėk kaip palengvėjo, ypač kai po dviejų savaičių norim kraustytis :D Palengvėjo ir namo statytojui, sakė kai MB jam paskambino jautėsi labai mieguistas, tai visi miegai išsilakstė :D Bet pasirodo viskas ok :) MB atsiprašė jo, kad išgąsdino :) Dabar reikia, kad pastatytų boilerį. Ir būtų idealu, jei iki įsikėlimo įvestų dujas. 

Atsakyti
Jezau, galvą skauda kažko, valgyt noriu ax.gif

Jo, Šponkiau, vos žmogui infarkto neįvarėt hihihi.gif Ale jūs jau visai finišo tiesiojoj, įsivaizduoju kaip nekantru kuo greičiau kraustytis biggrin.gif
Pamenu, kaip man buvo "saldu" kraustytis į 5 aukštą be lifto. Pasportavom kaip turi būti showoff.gif, o po to dar į parduotuvę maisto užsipirkti į naują ir tuščią šaldytuvą reikėjo. Tai vakare tik koldūnams išvirti jėgų beliko ax.gif
Atsakyti

Oi, kaip man kartais nepatinka žmonės...

Gavau antrąją siuntinio iš vokiečių dėžę. Pirmosios vienas kraštas buvo prakrapštytas, ok, galvoju, gal keliant atplyšo, nedaug juostelės užklijuota ir pan... ateina antra dėžė - lygiai taip pat prakrapštyta, juostelė iki pusės dėžės praplėšta, na, kad ranka lėstų ko gero pasigauti  :oh:  Dabar prisiminiau, kad pirmasis siuntinys rugsėjį irgi taip pat pusiau išskrostas buvo....

Niekas neišlupta, bet kaip bjauru  :frusty: 

Žodž, merginos, atsidalinam kaip nors, ką?  :ax: 

(Magnun, Šponkiuk? su Lapyna kažką sugalvosiu irgi :) )

Atsakyti

Šponkiuk, nu tai viskas blogai tavo fronte.

O jau naujoji globotinukė persikinės spalvos nosiuku :wub:

Erendira, tavo siuntiniai registruoti? Nes kai siunčiau draugei į UK neregistruotą, tai buvo keli paplėšimai, net keli smulkūs daikteliai dingo.Kai pakėliau triukšmą, tiesia šviesiai pasakė, neregistruota- jokių galų nerasiu.Vat taip :blink:

Atsakyti

Oi, Lisitėja, registruoti ir su kurjeriais gabenami ir po keliasdešimt kg  :)  Žmogiškasis faktorius - o gal pavyks nenubaustam...Ai, slaksu kalbos, tik neskanu ksžkaip.

Atsakyti

Ir aš atėjau Šponkučio paguosti, bet žiūriu jau viskas išsisprendė su tuo vandeniu - Džiugu, kad viskas gerai baigėsi ir nesutrukdys kraustymuisi  :4u:  Globotinukė  tai super rainiukė  :wub: 

Erendira - jeigu mano maišas nelabai trukdo. aš užlėksiu kurią dieną pas  tave, pasiskambinsiu pasiderinti. Siuntinys pas tave darbe, ania?

Evoros uodegėlių daugiabutis iš dėžučių  :D  :D 

Daredi - ir man yra tekę kraustytis į penktą aukštą be lifto ir po to išsikraustyti  :D eina sau  :D​ 

Atsakyti

Kaip tai čia ne man padėta gulėti?

20171205_210147.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Miegojau, miegojau ir dar miegočiau :blink: Ir sniegelis iš kiemo beveik pabėgo

Kruopytė,kad įsitaisiusi, ar jau didesnio dangtelio nebėra :mastau:

.Visoms gero savaitės viduriuko :4u:

Rytinė mankšta  :ax:  538d297079dd.jpg

Atsakyti

Laba rytą

Būkit visos, pėsčios ar ratuotos, labai atsargios - labai slidu gatvėse ypač ant tiltų ir viadukų. Tai neskubėkit ir saugiai pasiekit darbus  :4u: 

Rytinė Zundukės mankšta  :D  

Atsakyti
Labas rytas,

Och, Zubdytė, visai apskrita lyg pūkų kamuoliukas paliko. Štai kur pabėgęs Grikelio kilogramas prisiglaudė biggrin.gif
Lisitėja, dar turi laiko rytais žaisti?

Aš taip dar ir nesuprantu kas už lango dedas. Visą vakarą ir naktį barbeno lyg lietus, o dabar balos užšalę. Tikrai įmanoma išėjus apturėti čiuožyklą.
Atsakyti

Kai skutu į darbus, niekam neturiu laiko.Bet kavos puodas, šunų pervedinmas per parkiuką, galvos plovimas ir mini makiažas yra privalomi.

Čia vakarykštė foto.Tiksliau vakarinė mankšta.

Magnuna, ačiū. :4u: Mums parke nepasirodė slidu, gal tilteliai slidoki.O kas gatvėse dedasi dar nežinau. :blink:

Kalendoriuje išskaičiau,kad šiandien Šv.Mikalojus, arklių diena.Įdomu, ar iš mūsų kuri turi arklį? :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 gruodžio 2017 - 07:47

Lisitėja - kai Grkeliui būna lakstymo diena tai pas man namuose būna ir arklių ir meškų ir bizonų dienos  :D 

Atsakyti