Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja, manau kad neri, bet kuri nors tikrai aria kaip arklys darbe  :happy: 

Ale gatvių slidumas ir kamščių dydis. iš namų išvažiavau 15 min anksčiau, atvažiavau į darbą vėliau nei vakar ar užvakar. Tikėjausi, kad darbe būsiu ankščiau, po darbo iki Erendiros nulėksių, kol nėra kamsčių, tai pasvajojau ir tiek. Džiaugtis reikia , kad niekam neišvažiavau ir niekas man nebakstelėjo. bendradarbiai jau pasakoja, kas kokią avariją matė. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kas dar nenukako iki darbo - saugios kelionės, visi pasimetę nuo slidumo, 6 km važiavau 40 minučių - ir čia  per mišką  :blink:  :B 

Tai man nedega išdalyti maistelį, gal jums, sakau, skubu? kas mašinos bagažinėj, kas sandėliuke darbe ramiai laukia. :rolleyes: 

Keliaus pas Diinką į mugę. Kokia paskirtis neklauskit, nežinau :hihihi:

5d00ae8d030e8b44848d6aa4a530f7d1989.jpg

Atsakyti
labas rytas,
slidu supratau visoj LT smile.gif aš eidama (man iki darbo 8 min kelio) du kartus vos nenugriuvau. jau trūko nebedaug...būčiau vožusi atbula... eikit sau...

mano Gilei labai įdomu sniegas pasirodė- balkone kasė kasė, kasiojo kasiojo, sakau svarbu daryt ko nepradėtų pakasusi smile.gif smile.gif bet buvus nebuvus ir į lauko balkoną prašosi. Vakar MB buvo išeiginė tai sako jau pervariau - pati neišeitų...sako dar kojos ar ausis nušals smile.gif

dėžutizmas

vartotojo įkelta nuotrauka

čia rodomės savo pilvelį. Nu irgi turim, dieta būtų neprošal..... verysad.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Labukas,

nei pas mus slidu, nei žiema  :hmm:

Va, kaip reikia miegoti....

n5sw7d.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 06 gruodžio 2017 - 09:42
Prispyrė bėdelė. Reikia gero vet., kad veltui nemėtyti pinigų... Kekso kojytėje tarp pėdutės pagalvėlės ir nagų atsirado šlapiuojanti-šuntanti žaizdelė, kurią jis pastoviai laižo. Šiuo metu suleisti antialerginiai, grybelio nėra (buvom vet). Siūlo kraujo tyrimus (30+50Eur). Turim laiko iki ketvirtadienio vakaro... Gal kuri turit kokių idėjų? Vilnius, Pašilaičiai. 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės

Mėta, tu kur?

[URL=http://www.part.lt/perziura/8a490a9eec24119d7e19188e041f47e28.jpg]8a490a9eec24119d7e19188e041f47e28.jpg[/URL]

Aš čia, ko nori?

[url=http://www.part.lt/perziura/a9d8adff0e0c29f05a98bafb1d8cb745910.jpg]a9d8adff0e0c29f05a98bafb1d8cb745910.jpg[/URL]

Atsakyti

Milereta, jei pasilaičiai tai pas Žilinskienę važiuočiau. o šiaip man labai patiko gydytoja margarita Petcity klinikoje (Nordikos PC)

rainys yra didelis negeras katinas. Ko dar iš vazonų neišvežiau jau vėl pridarė į jukų vazoną. Pasėjau šviežiai kviečius, tau ten m..ža. 

Atsakyti
Lisitėja, kuo tu maitini Zundą? Zundytė kululytė bigsmile.gif o kailiniai kailiniai blink.gif
Mėta, atrodo gi nebadauja, o kaip buvo liekna taip ir yra. Kaulai ant sprando atsikišę, skura po pilvu nukarusi ax.gif Gal ji kaip ir aš stengiasi visaip kaip nesustorėti ant senatvės hihihi.gif

Ot Rainys koks unsure.gif Ir kaip atpratinti kates nuo tokių dalykų? unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas, kam jis labas. Bent Vilniuj ir bent jau Pilaitėje situacija tokia, kad dukra šiandien iki Licėjaus važiavo 2,5 val (paprastai per valandą nuvažiuoja), o vyras su 4G iki Europos beveik 2 val. Būtų ėjęs pėsčiom - būtų greičiau nuėjęs. :unsure: 

Pyragaitis Kruopa :hihihi:

Gilės pilvelis net labai niurkytinas, bijau, kad dieta gali pakenkti :rolleyes: 

Erendira, man maistas nedega, bet mes su Šponkium kaip nors susiorganizuosim.
Nordikos PetCity vetus man rekomendavo, kai reikėjo rentgeno. Sakė, jie naują gerą aparatą įsigiję. Kažkur turiu užsirašiusi ir daktarės vardą, kuri gerai tuos rentgenus "skaito". Bet va dėl pėdutės žaizdelės nieko nepatarsiu. :unsure: 

Rainio kolegei m*žnei Zaizai reikia veiksmingų patarimų - arba naujų namų. :huh2:  Vakar vėl privarė ant lovos, vyras pasakė: "Skaičiuoju iki trijų. Šiandien buvo VIENAS." Mano nuomone, vežti migdyti jauną katę vien dėl to, kad netvarkingai elgiasi su wc, yra nežmoniška. Bet žinau, kad jis tai gali padaryti. :( Help!.. 

Atsakyti

Lapyna tikiu kad situacija sudėtinga, o jeigu riboti erdves jai? Maniškis jau būtų neapsikentęs, ir tai pabumba kad Giliukas vis lovą drasko ir kad kai bus nauja jeigu draskys į kaimą važiuos  :unsure:​  

Atsakyti

Sagyt, su tuo erdvės ribojimu toks reikalas. Nuo Zaizos galima duris užsidaryt. Bet Mikai tai ne kliūtis, ji užšoka ant rankenos ir atsidaro. O iš paskos įsliūkina Zaiza...

Atsakyti

Lapyn  :hm: byn net neturiu minčių. Naujus namus veisliniam meinui rasi be problemų, net ir perspėjus, kad turi problemų su wc, ypač kai tikėtina, kad ji taip daro pasikeitus situacijai namuose.  Bet tikiu, kad tu nori ją pas save pasilikti, o ką daryti nežinau. aš tai va vazonus dar galėsiu akmenimis apdėti.

Atsakyti