Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas,
prabudau nušviesta pilnaties blyno... brrrr... kaip kokioj operacinėj pasijutau ar ufonautų erdvėlaivio užpelenguota... biggrin.gif
Už lango lengvas gamtos stingulys, visos mašinos šalčio deimantukais žvilga.

Lisitėja2, pirk savo nenuoramai Zundytei lazeriuką, tada visi senjorai gaus ramybę ir nemokamą cirką. Gal ir Moliukas kudlas pravėdins prisijungęs. Šeimininkėms bus papildoma vitaminų dozė nuo gerų emocijų.

Šponkiukui kaip su vamzdžiais nepasisekė. Namiškiams tikrai tas pats iš kurios pusės kokios temperatūros vanduo atsisuka-pripranti ir net nepastebi. Bet namą priimant gal koks valdininkas gali patikrinti ir prikibti?
Labai miela naujoji rainiukė. Man ji tokio gerietiško charakterio atrodo.

Grikelio kokios plastiškos aerobikos pozos.

Mano katukės, žieminiams orams prasidėjus, prisiminė savo dėžių daugiaaukštį. Pastoviai ten drūnija.

-Nelysk, Nike, čia mano dėžutė. Gulkis į apatinį aukštą-karūna nenukris.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labai kvailas klausimas :ax: O koks skirtumas,nuosavame name kur kokio vandens žarnelė praeina?Tikrina kas nors ar kokį galą?Kas gali eismą reguliuoti privačioje erdvėje?

šiaip niekas netikrina Lietuvoj, Kiek išsigooglinau Amerikoj netgi tikrina. Kur eina kriauklės kranai, ten dzin, ten gali pajungti kaip nori, o kur kranai eina termostatiniai (kur tau nešokinėja vandens temperatūra kai kas nors atsuka kitur kraną), ten jau būtina pajungti taip kaip nurodyta. ir standartas yra karštas po kaire, šaltas po dešine. tai su vonios kranu yra taip, kad turi pajungti taip kaip nurodyta arda išimti iš krano termostatą ir įdėti atvirkštinį. buvom nusprendę kad kad ardysim, bet dabar vonios gi neatitrauksi, turi dar ir durų apvadą ardyti. Žinant laimę, tai dar ir tą nepavyks gražiai nuimti. Pikta, kai jau ranka pasiekiamas įsikraustymas ir bac susiduri su tokiom problemom. 

Atsakyti

Drama queen:

DSC_9783.jpg

Atsakyti

Labas rytas :)

Šponkuti  :4u:  Įsivaizduoju, kaip nekantru, ypač kai smulkmenos nervija... pas mus termostatas yra k. vandens "kelio  pradžioje" (rūsyje), ir pasiteisina  :mirksiukas:  Beje, gal galima tuos vamzdelius sukeisti ten, iš kur jie "auga"? ne prie maišytuvo, o  prie boilerio, ar ką ten turit? Čia aš tik čiaip garsiai pamąsčiau :)

Šiandien (tuoj) žada atvežti likusią zooplus siuntinio dalį, jau bus galima atsidalinti :)

Atsakyti

uf valio, viska galima spręsti kitam gale (ten reikia atkeisti vamzdius vietom, klaida ten padaryta). Padejavau, padejavau ir nieko griauti nebereiks :D gyvenimas vėl pašviesėjo :D Pasiskambino namo statytojui, atvažiavo ir viskas išsisprendė :) ufff

Ta proga dar  Drama queen:

DSC_9811.jpg

Atsakyti

Laba ryta,

aš ir tipo gyva, darbe daug darbų ir daug problemų...kaytinų ir daug, va tik laiko labai mažai :) Viena paguoda vis dar sąžiningai prieš darbą sportuoju :)

Erendira , tiks viskas, nes nebuvau neįsivaizduoju ką jie ten perka....pati buvau n prisiplanavus, tai jau pasidalino iš pusės :(  tiesiog per mažai valandų paroj. Aš mąstau man kad bent kelionė atsipirktų :) pasibendrausiu, gyvai susipažinsiu pažiūrėsiu ką kiti....kažkokia patirtis gal :)

O gal pas mus paišančių yra, man gal kokio plakato ant sienos reiktų, Maniau dukriuko paprašysiu, bet ji visaio užsikasus, darbai, pirmokė, o dar pas daktarus laksto. Vien žo. Dabar žinau, kad iš kart po naujų reik pradėt Kalėdom ruoštis :)

Visiems plaukuotukams pakasiukai, Šponkiukui atskirai glėbys paguodos ir vilties

Kaip smagu skaityti apie  Zundytės gyvenimo "sunkumus
Atsakyti

Beje, gal galima tuos vamzdelius sukeisti ten, iš kur jie "auga"? ne prie maišytuvo, o  prie boilerio, ar ką ten turit? Čia aš tik čiaip garsiai pamąsčiau :)

siaip nebutu galima sukeisti, nes karstam vandeniui padarytas kitoks cirkuliavimo ratas. ten papildomai kazkas spec padaryta, nemoku paaiskinti :D pasirodo tiesiog sukeisti mazdzizi pacioje pradzioje, o isvedziota yra teisingai. kaip palengvejo nuo to

Atsakyti

Rrrrrainyyyys

DSC_9654.jpg

Atsakyti

Pamenat Pilkių Hansą? 

Va koks dabar :D

3c0a5d58033ded44d82b901491a6b5c996.jpg

Atsakyti

Erendira, čia iš tų kur hipnotizavau ant kelėnų?

Atsakyti

Agam :)

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Na, pirmiausia tai giriu visus mūsų katus: ir Nikutę su Čigonėle savo lentynose ir Grikio išklotinę ir Zundą namų karalienę ir Ainu taksų dresuotoją ir pūstauodegius Zaizą su Moliu ir pozuotoją Miką ir padejėją Bugį ir riaušininkes Belą su Spurga ir, be abejo, didijį zbitkininką Rainį ir visus, kurių neišvardinau wub.gif wub.gif

Paskaičiau apie Šponkiaus vargus, norėjau paguosti, ale, pasirodo, neprireikė. Įsivaizduoju kaip palengvėjo biggrin.gif
Bet kokia graži tavo globotinė, kaip parusvinta nosytė gražiai wub.gif O jau Dudu kokia išaugo, eik tu sau, nu labai jau įspūdinga wub.gif

Ai, dar juokiausi iš Aist klausimo apie uodegas bigsmile.gif . Kažkaip niekad nežiūrėjau kur ta uodega dedasi, manau ji pati geriausia žino, kur jai makaluotis biggrin.gif
Atsakyti