Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

466fd42f09c71cdc1d3e7843fa4c83e7356.jpg​ Mumis būna matosi, kad pasimetęs hierarchijoj , kažkokio pavydo nėra. Ėda abu iš vieno bliudo nei urzgia nieko. Šelčiai tokie labai minkšto charakterio pas juos jau įgimta paklusti žmogui. Gal todėl dažnai naudojami kaniterapijose Jorės mama diplomuota kaniterapiaute. Gimus šuniukams buvo atlikti kažkokie Volhardo ir Kambelo testai, pasak veisejos puikiai išlaikė :) 

Atsakyti

Labas rytas nuo ružavanosio

20171208_060249.jpg

20171208_060313.jpg

Kelkitės ir bėkit praustis

20171208_060405.jpg

20171208_060457.jpg

Jorės mergaitiški žaidimai privertė nusišypsoti  :wub:  :D 

Gero ir lengvo penktadienio visoms  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas. 

Jorė kokio mielumo mažylė.  :wub: Tikra mergaitė - žaidžia su lėlėmis.  :D

Grikio vyzdžiai kaip palydovinės lėkštės.  :D  :wub: Kruopos figūrinis prausimasis.  :D  :wub:

Po tokių grožių su šypsena į darbą.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 gruodžio 2017 - 07:08
Labas rytas,

tamsssu baisulingai, teks vidinius žibintus įsijungus darbelin lėkti. Buvo sniegas ir pražuvo, o su juo pražuvo ir didesnis rytinis šviesumas.

Jorytės grožis, bet tokia dar kruopytė. wub.gif

Magnumos katytės kokios rytinės aktyvistės/sportininkės. biggrin.gif

Aist neišsenkančių baterijų-savaitgalis čia pat. 4u.gif

Mižniukams pasitaisyti blink.gif

-Tingiu...

vartotojo įkelta nuotrauka

-Pritariu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kaip kregždutės visos sukilote.Laisva diena, leidau sau vėliau atsikelti :ax: Bet privalomasis ratas su šunimis jau padarytas.Tamsu,šlapia, purškia, tik gerai,kad neslidu

.Jorytės gražumas.Net neabejok, mergiotė bus gaujos vadas,bernai klusys kaip dideli.

Nikutė su Čigonyte teisingai pradeda penktadienį.

Jau buvau pasiilgusi rūžavos Grikio nosies :oro_buckis:

Kruopa balerina :wub:

Jeigu yra sausasis valymas, gal yra sausasis prausimasis? :hmm: 

6eff2c962350.jpg

Atsakyti

Labas rytas, o kad jau prirašyta nuo ryto. 

Grikio nosiukas  :wub: 

Evoros plaukuočiai kaip iškritę, taip ir norisi paniurkyti. Šiandien vėl smarkiai pykina. Kaip man tai atsibodo :( 

Atsakyti

Labryt

Šponkiau  :4u: 

Joryte kai gražumo  :wub: Grikutis  :wub: 

Spurgai kaip nebuve sterilizacijos  :huh2: jei ne pilvas skustas ir pjuvis, nepasakyčiau net. Pjuvis mažuliukas. Bela pora dienu vos judejo, o Spurga jau tą pačią šuoliavo.

Mankštą padarėt, aaaa

[URL=http://www.part.lt/perziura/591b1f48ffee092ff29419f4d9696349543.jpg]591b1f48ffee092ff29419f4d9696349543.jpg[/URL]

Ir liudnoji dalis, kol kas naktinės muštynės tęsiasi :( vėl visi pikti

Atsakyti

Gielux, o negalima pasiimti spurgos kažkam kartu į kambarį naktį? ar tokiu atveju vyksta dainavimai prie durų?

Atsakyti

Bela tada staugia, ji įpratus tai pas mane pamiegot, tai pas vaikus. Šianakt vyresnioji Belos durininke dirbo, 4 kartus kelesi įleist ir išleist. Seniau duru niekur nedarydvom, dabar pas vaikus uždarom, mes Spurga naktį maklinėja, o tada jau Bela bėga kaltis. Visa laime Spurgos balsas tylus, man jau Belos užtenka. Nemoku video įdėt, parodyčiau vakarykštes kniaukiančias užuolaidas.

Atsakyti

o tai jei daryti taip: spurga pas kazka i kambari. prie duru is kitos puses biktas baudas fenas pajungtas prie prailgintuvo. kniaukia, isujgi prei lovos kad nuvaikyti. po keliu dienu gal iprastu kad jei kniauks bus baubas fenas ar dar kas nors kitas

Atsakyti
Magnuma super pagautas rytinis Kruopos mankštos kadras.
Gielux prajuokino Belos užuolaidomis laipiojimo ypatumai... smile.gif
Pas mus bute masė vietelių nestandartinėm laipynėm rengti, tai ieškau pavyzdžių. Iki vasaros tikiuos sukonstruoti kažką... ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 08 gruodžio 2017 - 10:27

O jej Gielux jei Giliukas kaip Bela paliptų užuolaidom tai iškart būtų 3 :D 

Dėkui už pagyras mano mergiotei, žiauriai faina ji ir auga akyse, atrodo prieš savaitę mažesnė ryškiai buvo :D Bombų kolkas nebijom išnešiau į lauką ir tik pokšt buvo tai ausis pastatė , maždaug oho kas čia vykstą , bet kadangi Mumis nebijo tai ir jinai apsidairė viskas tvarkoj nieks nebijo nebijau ir aš :D Šiandien jau sulaukiau klausimo ar darbą turiu ? Atseit du vaikai , katinas ir dar 2 šunys!!!!  Tai dirbt laiko nelieka :D

Atsakyti