Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ne nu pypt pypt pyt. tiek prirašiau, o SM man klaidą išmetė. net nusikeikiau garsiai  :huh2:

Norėjau Diinkai daug balionų nusiųsti ir užjausti dėl tokios dienos.

Erendirai rašiau, kad jau pagalvojau, kad raudonąją pardavė, bet kaip suprantu tą ankstesnę mėlynąją.

Grižau iš klinikos su Rainiu. Tai šlapimas nieko nerodo. žodžiu piktybinis myžnius. o Pa.jo su krauju greičiuasiai dėl kito maisto. Pakalbėjau su vet apie feromonus. Tai ji pati naudoja kai išvažiuoja, nes jos katinas paliktas tris dienas pridaro į lovą. o kadangi pas mane Bugi dėl streso gyvena ant šaldytuvo, Rainys neaiškus, o ir kelsimės į naują vietą, tai nupirkau ir aš feromonus. pirkau kur kaip oro gaiviklis kišasi į rozete. sakė viena veisėja irgi naudoja, kai rujos, kačiavimosi metas būna, tai jau iš kačių elgesio supranta, kada pasibaigia feromonai. Aš dabar tikiuosi , kad miegosiu labai ramiai , nes jau pajungiau į rozetę :D

O gal ir Zaizai tai padėtų  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 08 gruodžio 2017 - 21:08

Šponkiuk, kaip tik norėjau rašyt, kad naujas maistas... Kažkaip ne iš karto smegeninėj susijungė. Parūdijusi ji pas mane kažkokia :hmm: 

Diinka... :huh2: Gal bent savaitgalį pailsėsi nuo nesąmonių :4u: 

Atsakyti

Diinka daug balionu buna dienu lyg tyčia.... As dirbu daug einu virsvalandziu dirbt srkmadieniais... darbe jau nežmoniškai šalta.  Šąla nosis atrodau kaip Rudolfas 😂 ir beje mano naujas katukas  ba0a0b62d2a6.jpgsu pianino klavisais ant ausies.  Buna kas kai sugys turetu atrodyt panašiai  1f1ab0e66245.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 09 gruodžio 2017 - 04:37

Labas rytas :4u: Jau tamsu, kaip maiše,visas balas išmaišėm. :oh:

Azu, labai efektinga tatoo, nematyta, neeilinė tokia.

Visi miega,aplink tamsu, o aš ruošiuosi į darbelį.Mano žvėrys iškritę kas sau, net Moliukas ilgai lauke nebuvo.O mažė sugebėjo susiveikti dvi pusryčių porcijas. :oh:

Meluoja mamka per akis.

Žiūrėkit tetos, kaip mus skriaudžia,bliūdukai tušti, net skamba.Jau nepasikeliu iš bado.kez_07.gif 52f7ff2a6926.jpg

Visiems ramaus šeštadienio :4u:

Atsakyti

Azu, labai gera tattoo! Aš būtent tokio stiliaus esu galvojusi, kur pusę snukučio tik. Tik va bėda, kad randas horizontalus, o ne vertikalus, tad tokia tattoo rando paslėpimui netinka.

Atsakyti

Atsikeliu ir galva plyšta nuo vyro peregaro. O jam tai bloga. Žiūriu į jį ir galvoju, gal ir gerai, kad nėja į įmonės balių, o tai greičiausiai vistiek būčiau kad ir nedaug išgėrus ir šiandien mirčiau. 

Atsakyti

Aciu aciu radau ja internete greiciausiai irgi kazkas ja turi... galvojau ka galima kitoj pusej bet kol kas palikom taip kol sugalvosim. 

Spongiau gali pvz kazka panasaus bet kitoj pusej kazka kitokio kas pakavotu ta randa. Siaip geras meistras patartu jei duodi koki ideja

Atsakyti
Labas , nors ir pramiegotas rytas.

Azucenos tatoo tikrai labai moderni ir skoninga.

Užjaučiu Šponkučio galvelę. Džiaugiuosi, kad man šis super gerai pažįstamas atvejis, jau nebeturi šansų pasikartoti.

Vargšelė Zundytė, ne gyvenimas pas Lisitėją, o konclageris. biggrin.gif

Šunytės vardas Jorė labai gražus. Tikrai dar nesu turėjusi nei vieno mokinio tokiu vardu. Turiu Jorūnę labai šaunią dailininkę. O pats žodis JORĖ yra pavasario šventės pavadinimas, tik ten pagrindinis veikėjas vyriškos giminės.

Aš dieną pradėjau nuo pamokslo katėms. Visai išpindėjo-nupirkau rinktinio maistelio, o jos-Čiganka nulaižė padažiuką, Nikė apuostė ir nušlivino šalin. Vakar kitokius konservus visą dieną džiovino atsargoms. Stengiuos, stengiuos, nei paėdusios, nei pinigai piniginėje.

Čia rytinis apeiginis Nikės darbelis-susirasti į politileninį maišą supakuotą paveikslą ir atlikti prausimo ritualą. Turi katelė maniją laižyti visus pakuočių skaidrius maišelius.

-Mmmmm... skanummmėlis.

vartotojo įkelta nuotrauka

Savaitgalio pagal norus wub.gif
Atsakyti

Eglutė škarota ,Eglutė žalia

Štovi papuošta ir blizga kampe

Giliukaš nervuotas ją draško šlapčia

ir gauna iš tapkeš  ir barti štaiga

- Vištiek tu nualpši Eglute žalia!

Giliuko čia žodiš , juk likši viena kažkada :)

57707210edd516d740662c4b8efe24a8935.jpg

Atsakyti

Giliukaš  :wub:​ 

Atsakyti

Giliukaš kietš  :D 

Bijau statyt eglę, del Spurgos  :unsure:​ 

Atsakyti

Giliukas  :lol:  :super: 

Aš šiandien (gėda net prisipažint) esu Šponkiuko vyro kompanjonė. Po vakar vykusio vienos firmos vakarėlio, totaliai esu niekam šiandien netinkama.  :frusty:  :oh:

Mano chebra apakus įsibrovėlio naglumu. 

F954_CBB8-59_E6-4_E0_A-_A38_C-_E330_A854

Azu man labai graži tatuiruotė.  :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 09 gruodžio 2017 - 15:32