Noriu papasakoti, kas yra juodasis penktadienis...... sumastai prieš darbą užeit į pardaviklę......biški to, biški šio....ir abiejuose rankose po plius minus 6-7 kg....autobusas nuvažiuoja prieš nosį.....iškišus liežuvį, įmetus aukščiausią pavarą vos ne bėgom beveik 2 km....šiek tiek pavėlavus visa šlapia pasieki darbo vietą...tada prasideda tas vėluoja, tas persikelia į pirmadienį, o anas išvis atsako (čia apie fūras) ...Pradedi derinti savaitinį pakaruoklį, randi vežėją, suderini su užsakovu galutinę stipriai užkeltą kainą...o tas lenkas apsigalvoja...į tą tarpą skamba katininis tel, atmetu, po kelių min. prisimenu, kad laukiu siuntos, persklambinu, jau atvyko, nusileidžiu....o tie šikniai senukai du narvus supakavo ant paletės, kurjeris neneša aš neatkeliu.....bet moteris protinga, varau į savo sporto klubą prigriebiu trenerį (antro nėr) deja man sunkiai sekasi padėti, tioesiog nepatogu, užnešam šiaip[ ne taip į pastatą sakau ačiū, toliau pati, išsiardysiu ir susinešiosiu (į sandelį 2-anm aukšte, o dirbu 4-am) parlekiu į ofisa, vėl reikalai degantys p[rie kompo, į tarpą nutaikau laiko susivelku narvus...... apie 13 val. daug maž darbo reikalus sudėlioju, neskaitant nesibaigiančių skambučių ir dar lankytojų....vėl prasideda kurjerių skambučiai, atvežė dar vieną siuntą, leidžiuos, lengva nusinešu, užlipu į ofisą, nespėjųų atsirakinti durų....trečia siunta atvyko....vėl žemyn. ....aukštyn, radau sekundę įmečiau du naujus katukus, iš kart skambutis " ieško katytės iki 4 mėn. turi katinuką, tai va norim kad pasidaugintų.. tai sakau jus norit veist na taip kartu gyvens...aš jai sakau jei jums mažai katukų, tai tiikrai pilna dovanojamų kelis galit imt, o ji sako supraskit mane mes labai mylim ir rūpinamės katukais, bet gyvenam sodyboj, ten lapės, katukai dingsta, tai norim pastoviaisavų turėti...
nežinau kaip insultas negriebė, nes spaudimas ir taip nuo problemų užkilęs gąsdinosi sprogti.... jaučiu grįžus ieškosiu brendžiuko...
Įdomus pastebėjimas sėdimam darbe šiandien jau nutrepsėjau 1200 žingsniukų 
Gražaus savaitgalio