Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos,
Jorė gražuolė (o vardą jūs dėjot ar jau su tokiu gavot? man tai žmogaus vardas smile.gif ).
Aist pavydžiu poguliuko kompanjonų. Kad taip pas mane kas ateitų... šiandien tai nei ryte nepasivaideno niekur, šiaip tai kažkur aplink pavaikščiodavo...- pabudusi pati ėjau ieškoti- o Gilė salione pro langą žiūrėjo... na tokia nerankinė/nežmoginė jinai.... kaip sakoma nepaglostysi kada nori ir nepasiguldysi šalia.

nupirkom naują žaislą Gilei. Aplink ant vielutės drugelis skraido, smarkiai tai nuoreaukoj tik šešėlis matosi. Pradžioj bijojo labai (aplamai bailė tokia palikus). kai po pusdienio drįso iš palovio prieit tai stengėsi kirsti iš peties, bet gudri- ne drugelį gaudo bet pagrindą-ramunę muša.... kartą ir drugeliui kliuvo tai dabar nebeskrenda o tik ropoja... smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos,

Labai minkštai vakariniai kailiukai susižiūrėjo.

Rytinė Kruopos mankšta man plaaaačią šypseną išspaudė. :D Svarbiausia - teisinga uodegos padėtis!

O Belos mankšta tai net plaučius supurtė. :D Nors įtariu, kad namiškiams nejuokinga :unsure:

Jorytė bais simpatiška :wub:

Rainiui sveikatos :4u:

Mano katės kol kas elgiasi gražiai. Zaiza DU dar negavo. :) Tiesa, naktį jos neleidžiamos į miegamą, tai man naktį be Mikutės ant kojų truputį liūdna... Na, kaip nors.

Čia šiaip, kad nebūtų vien tekstas :)

Priedas  Zaiza-puola.gif   401,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šponkiau, pas mane jau siurblys stovi prie lauko durų pastoviai. Jis veikia lygiai tiek, kiek veikia  :D t.y. jį išjungus Bela vel kniaukia prie durų  :D  Aš tau sakiau, tu atsargiai norek orientalo :D

Jokie švirkštai su oru, purkštukai su vandeniu, tušti bambaliai nepadeda, aš jau vienu metu net po dušu ją kišau, taip suveikė pirmą kartą :D

Atsakyti

Šiandien puošiau eglutę Gerai ,kad ji  jau stovi lauke.Su tokia  namų šeimininke neaišku kur ją reikėtų laikyti.Ar prie lubų, ar narve kokiame.Čia apie eglę, jei ką :hihihi:O šiaip durnai papuošyta eglė atrodo, sniego neturim nei gramo :blink:

Kaip keista,kad Gilei baisu toks žaisliukas.Juk ji drąsuolė, šunų nebijo. e186e82a4f80.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 gruodžio 2017 - 16:22
Noriu papasakoti, kas yra juodasis penktadienis...... sumastai prieš darbą užeit į pardaviklę......biški to, biški šio....ir abiejuose rankose po plius minus 6-7 kg....autobusas nuvažiuoja prieš nosį.....iškišus liežuvį, įmetus aukščiausią pavarą vos ne bėgom beveik 2 km....šiek tiek pavėlavus visa šlapia pasieki darbo vietą...tada prasideda tas vėluoja, tas persikelia į pirmadienį, o anas išvis atsako (čia apie fūras) ...Pradedi derinti savaitinį pakaruoklį, randi vežėją, suderini su užsakovu galutinę stipriai užkeltą kainą...o tas lenkas apsigalvoja...į tą tarpą skamba katininis tel, atmetu, po kelių min. prisimenu, kad laukiu siuntos, persklambinu, jau atvyko, nusileidžiu....o tie šikniai senukai du narvus supakavo ant paletės, kurjeris neneša aš neatkeliu.....bet moteris protinga, varau į savo sporto klubą prigriebiu trenerį (antro nėr) deja man sunkiai sekasi padėti, tioesiog nepatogu, užnešam šiaip[ ne taip į pastatą sakau ačiū, toliau pati, išsiardysiu ir susinešiosiu (į sandelį 2-anm aukšte, o dirbu 4-am) parlekiu į ofisa, vėl reikalai degantys p[rie kompo, į tarpą nutaikau laiko susivelku narvus...... apie 13 val. daug maž darbo reikalus sudėlioju, neskaitant nesibaigiančių skambučių ir dar lankytojų....vėl prasideda kurjerių skambučiai, atvežė dar vieną siuntą, leidžiuos, lengva nusinešu, užlipu į ofisą, nespėjųų atsirakinti durų....trečia siunta atvyko....vėl žemyn. ....aukštyn, radau sekundę įmečiau du naujus katukus, iš kart skambutis " ieško katytės iki 4 mėn. turi katinuką, tai va norim kad pasidaugintų.. tai sakau jus norit veist na taip kartu gyvens...aš jai sakau jei jums mažai katukų, tai tiikrai pilna dovanojamų kelis galit imt, o ji sako supraskit mane mes labai mylim ir rūpinamės katukais, bet gyvenam sodyboj, ten lapės, katukai dingsta, tai norim pastoviaisavų turėti... 
nežinau kaip insultas negriebė, nes spaudimas ir taip nuo problemų užkilęs gąsdinosi sprogti.... jaučiu grįžus ieškosiu brendžiuko...
Įdomus pastebėjimas sėdimam darbe šiandien jau nutrepsėjau 1200 žingsniukų :)
Gražaus savaitgalio
Atsakyti

Diinka, be žodžių :oh:Totalus nuglušimas  :oh: 

Atsakyti

Diinkut  :4u:  :4u:  :4u: 

Pardaviau savo mašiną. Jaučiuosi kaip katiną padovanojusi  :blink:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 08 gruodžio 2017 - 17:09

Mes davėm tokį vardą jos dokumentinis vardas Only the Best :)  Onle labai nelipo mums , Beste irgi , tai dukra sako noriu kad būtų Jorė :)  Tai visai patiko mums :) Beje prie balto tilto sutikom šunį vardu Vladas :)

Atsakyti

Diinka - totalus juodas penktadienis  :oh:  apie papušusius žmones tai jau ir patylėsiu  :oh:  :oh:

Erendira - sveikinu išleidus mašinių į naujus namus  :D  :4u:

Zaizos su Mikute žaidynės smagios  :D  :D

Zundytė ruošiasi Kalėdoms  :D

Belos laipiojimo užuolaidomis gebėjimai beribiai  :D  :D  :D

Gilė - nugalėjo baimę drugeliams ir vistik sumedžiojo  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 08 gruodžio 2017 - 19:01

Tai katinų temoj mačiau katę Kristiną 😅😅😅 parodžiau dukrai jos bendravardę ☺☺☺ Dėl baigštumo tai kažkoks Gilei atsiradęs. Ypač jei durų skambutis suskamba tai palovy sėdėt gali valandą. Jei ką naujo pamato vis palovin. Ten saugu nes nieks nepasiekia. Šiandien balioną pripūtėm tai vėl palovin pusvalandžiui...poto išlenda ir tipo nei aš čia bijau nei ką...tik šiaip pailsėjau.

Azalijos grožis visus myžčiojimus užgožia...oi žvėris gražus....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 gruodžio 2017 - 19:00

Jorė labai gražus vardas, ir šitai mergytei labai tinka.Asmeniškai pažįstu vaikinuką vardu Joris.

Vėjas taipogi žmogaus vardas.O kiek aiškinausi net keli Setai LT gyvena :oh:

Erendira, kaip gyvensi žiemą be plieno žirgelio? Ar jau kitas numatytas?

Atsakyti

Lisitėja, jau porą mėnesių turiu kitą, ugnigesių mašino spalvos  :rolleyes:  

Atsakyti