Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Stringa kažko telefonas. Dabar liūdnoji dalis. Merginos help, kas ryt gali iki mugės viską nuvežt iš manęs?  Vakar buvo nekažką, galvojau pervargau, bet šiandien temperatūra. Jei ryt važiuosiu dar viešuoju, kapai per šventes garantuoti :(

O tos dvi berazumės, vietoj to, kad mane gydytų, pjovėsi visą naktį :(

Atsakyti

Gielux - atėjau parašyti, kad rytoj tave prigriebsiu į mugę. Tai gal ryt susiskambinsim ir arba aš tave su turtu prigriebsiu arba tavo darbelius paimsiu nuvežti   :4u:  ilsėkis ir sveik  :4u: 

Violetinis Šponkučio rytas puikus  :4u: 

Atsakyti

O tos dvi berazumės, vietoj to, kad mane gydytų, pjovėsi visą naktį :(

O gal jos pešėsi, kuriai gydyti? Nes maniškės ryte irgi bušido parodomąją programą surengė ant lovos. Sirguliuoju ir aš- Trišė kaip pridera storai sunkiai katei įsitaisė ant krūtinės- tada atskrido Lapė, irgi pareiškė teises į mano gydymą- ji bandė ant galvos įsitaisyti- įvyko pirmas raundas, kuris pasibaigė ligonės riksmais ir keiksmais. Trišė po kiek laiko grįžo ant krūtinės, Lapė įsitaisė ant kojų. Taika ir ramybė įsivyravo trumpam. Atbėga lapė Nr.2. Mamai teko keltis.

.

Atsakyti

Gielux, sveik :4u: 

Vilkra :4u: 

Eina šikt iš kur tiek daiktų  

Ir kur aš tai girdėjau? :D :D :D

Iš serijos supakuoji pusę daiktų - o tada baigdama supakuoji dar 4 kartus tiek. :rolleyes: 

Atsakyti

Magnuseli, ačiūū

Ačiū, merginos, bandžiau ilsėtis, bet gi nagai niežtėjo ta šalikutį pribaigt, dabar jau visai batareika sėdo. Savijauta tai įdomiai biesinanti, tik temperatūra ir silpna, jokių kitų požymių. Jaučiuosi Šponkiaus draugė

Vilkra, norėč, kad taip būtų :D

Atsakyti
Šalis kaip šalis. 4u.gif
Pelytės labai... labai...
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Sveik, mieloji.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 16 gruodžio 2017 - 17:25

Mergytės, artėja šventės ,nesirkit :4u:

Gielux, pacukai simpatulios :wub: O šalikas tai kas? Velinys su tekstile?Tradiciniai  šuniški linkėjimai iš apsnigtų miškų.563afb6f6a81.jpgf92f6f53e0e3.jpgO kadangi medžioklės sezonas eina pilnu tempu, tai ir pasivaikščiojimas buvo š----nas.Nekenčiu medžiotojų. hysteric.gif

Atsakyti

Na ką, patalai pakloti. ryt reikia išvalyti butą, parsivežti augalus. pirmadienį atiduoti raktus ir dar likusių daiktų parsivežti. labai daug susidarė ko nenorėjom patikėti pervežėjams. Labiausiai persikėlimą išgyvena Hipė. vis kur užlindus sėdi iš bokso net nelindo kol po valandos iškrapštėm ją. Bugi irgi nėjo iš bokso. O Rainys tik atidarius boksą ėmė užtikrintai naršyti namus. Miegamasis tai mums labai patinka. erdvus. nuo lovos iki kitos sienos lieka virš poros metrų, galima šokti ten :D ir miegamasis, vienintelis apstatytas visais baldasi kambarys.

Atsakyti

Bugi okupavo lovą: 20171216_195506.jpg 

20171216_205029.jpg

Visoms ligoniukėms  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 16 gruodžio 2017 - 21:02

Šponkuti - sveikinu su įvykusiu persikraustymu ir ramios pirmos nakties namuose 

Atsakyti

Susirinko 

20171216_221012.jpg

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 12 16, 22:23)
<p>Šponkuti - sveikinu su įvykusiu persikraustymu ir ramios pirmos nakties namuose </p>

Tikrai, sveikinimai.
4u.gif
Atsakyti