Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkuti, valiooooo. Sveikinu su namais.

Lisitėja, ten šilkinis šalikutis su vilna, visad norėjau pabandyt padaryt. Vilna šilką labai įdomiai sutraukia. Vo kas gavosi

[URL=http://www.part.lt/perziura/c09cb670949cd17f9ebc5662328bb14d703.jpg]c09cb670949cd17f9ebc5662328bb14d703.jpg[/URL]

Atsakyti

Šponkiuk ,sveikinimai didžiausi, o dabar  belieka ,kad likusios svajonės išsipildytų ir sveikatytė  nepavestų, to ir linkiu ! O Katelės tai susigyvens su persikraustymu ,kai tik pajus kiek medžioklės plotai padidėjo,o gal pavasarį ir  laukas prisidės,eina sau ,kokios jos  ir jūs būsit laimingi !

Mergaitės ,man žiauriai reikia Rariuko, LIsitėjos ir Diinkos  namų adresų,parašykite man į až  Čia toks senis su barzda tyliai paprašė :rolleyes:  :wub:  :B​ 

Atsakyti

Gielux, super šalikutis :victory2: Kažkada norėjau pabandyti tokį būdą, na ir iš vis vėlimas domino.Bet va,kol radau kas pamokytų, kol ką, tai ir noras praėjo, o be to ir manikiūro pagailėjau :ax:

Šponkiau, tegul būna rami naktis,naujame namuke. Ale,kaip gyviai patalą apgulę, jums vietos mažai beliko.

Zundyte, aš kažko nesupratau :hmm: Jaučiuosi nenusipelniusi ir nieko tokio ypatingo nepadariusi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 gruodžio 2017 - 22:53

Lisiteja, aš buvau labai seniai užsikabliavus, 100 metų atgal :D po to viską užmečiau, nes reikėjo vietos tokiam reikalui, bet va mugè buvo puiki proga viską prisimint, tik labai jau kreivai gavos, vis tik reik tam įgūdžių ir daug fizinio darbo :D man buvo geras išsikrovimas, išsidaužiau į valias :D

Atsakyti

Lisitėja,aš tokia iškasena iš tų senų laikų ,kai visi sveikinimus rašydavom,tai aš dar tokia ,man reikia adreso atvirukui parašyti ,o kitaip gauti nežinau kaip ,kaip tik tiesiai paprašyt,neatsikalbinėk ir parašyk,bo neatstosiu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Šponkiuk, su įsikraustymu! :yahoo:  :bigsmile: 

Kačių elgesio žinovės, iššifruokit situaciją... Mikai dūkimo valandos. Mika skraido po namus, pakeliui užkabina Zaizą. Zaiza tarsi pasirašo provokacijai, griūva ant nugaros, o tada atsimojuoja šnypšdama. Mika atšoka, bet tuoj atlėkus vėl kibina. Zaiza vėl atkiša pilvą, bet letenomis kala iš peties: kchhh, kchhh... Kaip čia jas suprast? Žaidžia ar pykstasi? Mika lindo tikrai nepiktai. Bet Zaizos elgesys susižiūrėjo kaip griežtas "atsiknisk".

Beje, Mika po metų mano namuose pagaliau tapo akivaizdžia kate. Kai žmonių nedaug, voliojasi ant grindų, valkiojasi ant lovos, vonios patalpoj ir visur kur netingi. Su pasikalbėjimais. :) Tiesa, paglostoma leižiasi nedažnai ir ne bet kam, bet dalyvauja namų veikloj. Ir dažnai guli Zaizos pamėgtose vietose. Ar čia nebus mėginimas perdalinti hierarchiją?

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Zundyte, parašiau tau į až.Ranka rašyti sveikinimai yra gėris ir šiluma.Taip,kad nenuvertink savęs

.Mergaitėms linkiu sėkmės mugėje.Lauksim ataskaitos.

O aš nuo pat ryto darbuose paskendusi, reikia kūriko darbą sukontroliuoti, malkų kokybę patikrinti.Ot, darbais apkrovė :irnesakyk: 89c6314fd6f2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 17 gruodžio 2017 - 08:11

Lapyna, viską ką parašei yra tip top Rainys (Mika) ir Hipė(Zaiza) elgesys. Net mb perskaičiau ir jis tą patį pasakė

O pirma naktis praėjo su pabudimais nuo Bugi arba Rainio dainavimo. Tai vienas yai kitas užtraukdavo dainą. Vėliau tai užsidarinėsim miegamojo duris, bet kadangi dabar stresas tai palikom atdaras. Tai marširavo visą naktį tai vienas tai kitas 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 17 gruodžio 2017 - 08:16

Vinietiės SOS, kas važiuosit į mugę, gal galit nupirk 4 kokios bus pigiausios sudedamos k4d4s, kitaip teks mums vis1 dien1 stov4ti, visai iš garavo iš galvos. Susimokėsiu :) ateičiai pravers jos. Ačiū. rašykit geriausia sms ar skambinkit, ar FB, su tel čia nelįsiu, tel 867724366 a2i8, i6varom

Atsakyti

Labas ryts  :4u: 

Pas tėvukus Mikutė vis okupuodavo Mauro pamėgtas miegojimo vietas. Ypač pirmus Mauro gyvenimo pas tėvukus metus - vos tik Mauras susiranda kokią viečikę, po dienos kitos ten Mikutė įsitaiso. Mauras eina kitos vietos ieškoti o Mikutė iš paskos. Bet tai buvo ne hierarchijos aiškinimasis o tiesiog įsimylėjęs mėgdžiojimas  :D Mauro hierarchijos viršenybės niekas net nebando ginčyti o Mauras atlaidžiai žiūri į Mikutės mėgdžiojimus  :)​ 

Atsakyti

Labos, pigiausios kėdės  yra Ikėjoje, po 5.99 bet sš turiu nuvežti MB į kalėdnį bėgimą centre ir bijau, kad nesuspėčiau sulakstyt. Gal kuri galit? Jei iki 10 val niekas neaysakys, važiuosiu pirkti aš

Atsakyti

Ne, nevsžiuosiu., nespėju niekaip

Atsakyti