Mergaitės, ar kasmet tokios mūgės vyksta? Reiktų jau nuo vasaros pradėti ruošt darbelius ,,tada tikrai būtų gausesnė pasiūla ir daugiau pinigėlių pirkėjai suneštų ,,,Nu jau tie Erendiros katai kokie fainuoliai, nenuostabu ,kad pirmi dingo nuo stalo...
Linkėjimai mugėje dirbantiems- kad visi darbeliai pavirstų pinigėliais..
Ligoniukams sveilatos
Lapyną sveikinu su GIMTADIENIU. Kantrybės, sveikatos ir laimės glėbį siunčiu.
Grikelėli, balandėli, padaryk, kad ir ryt būtų sekmadienis, a?
Vilkra - Grikis gali padaryti kad rytoj jam irgi būtų sekmadienis bet va, kad mums sekmadienis ir rytoj būtų tai jau nežinau ar apsiimtų daryti
Lapyna, su gimtadieniu!!!
Magnuseli, tikrai nėr už ką, nes tu mano gerasis vežėjas
Ačiū už vaizdinį reportažą, įdomu būtų buvę pasižiūrėt.
Rariuk,tau apkabinimas ir sėkmės slaugant mamą.
Lapyna, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienos proga
Grikiuk, padaryk ,kad rytoj būtų vasaros sekmadienis Užkniso tamsa ir drėgmė
Kaži,kaip mūsų mergytėm mugėjė sekasi?
Lapyn, nuoširdžiausi, didžiausi, gausiausi linkėjimai gimtadienio proga
Siunčiu elektroninį norų išsipildymo kuponą. Galioja neribotai
Magnun, slapuke, du paniurėlius Busy įkatinai
Kruopcės nauja pelė
Lsuksim žinių iš Diinkos kaip sekėsi mugė. Kai buvau ntrukus po atidarymo, daug žmonių buvo
Sveikos.
Lapyna, būk tokia, kokia esi- šilta, įdomi, graži moteris. Siunčiu Tau begalybę pačių geriausių linkėjimų!
Magnuna, dėkui už gražias ir įdomias nuotraukas. Grikio ir Kruopos pozos kaip visuomet glosto akį.
Norėjau šiandien ištrūkti į mugę, bet šiuo gyvenimo momentu pagrindinė mano energija skiriama šeimos nariams ir būtiniausiems prieškalėdiniams darbams nuveikti.
Prisiduodu grįžau gyva ir jau apsikuopiau, MB jau miega, aš dar akytes patepliot eisiu ir taip pat miegot, pavargau labai, bet pirmas blynas tikrai neprisvilo, ačiū visom, plačiau ryt, labanakt
Džiugu skaityti, lauksim ataskaitos, kaip ten sekėsi.
Ramios nakties
Aš kai buvau, tai buvo daug liaudies. Pirkau Gielux pelyčių 4 megztų, tokią viena dar rudą velvetinę. Džiaugsmas namie - neapsakomas. Net Kingas ir Tašė žaidė, Fogi tai vieną nusinešė, sugrūdo man į batą.
Buvo Colomba, labai graži ir su teisingu megztuku labai, Diinka su kepuryte, Tomas irgi ir jų dukrą mačiau.
Nusikoviau du keksiukus, vieną su musmirike, kitą su boružike, vieną eidama sušlamščiau. Nerealus.
Paskui dar meduoliuką su karamele nusikovėm ir pasivaikščioję namo patraukėm - vis tik drėgna, sustirome.
Namie kavos su meduoliuku pasidalintu įkaliau, Jomantas arbatos ir pelikes naudot atidavėm - labai džiaugės.
Labas rytas Grikutis neišpildė mūsų prašymo,stebuklas neįvyko, todėl ruošiamės ir puošiamės į darbus.Gerai,kad šiandien laisva diena,galėsiu patingėti ir niekur neskubėti.
Kaži kaip Diinkutei vakar sekėsi?
Labas rytas, tetos ,tai darban ruošiatės?
Labas rytas. aš tam kad išvengti masinio rytinio kamščio pilaitėje, jau darbe. Aišku šiandien mašinų bendradarbė sakė mažiau buvo nei visada (ji tokiu pat metu išvažinėja iš namų), nes prieššventinė savaitė. Sakyčiau visai normaliai gavosi, nuo namų iki darbo užtrukau pusvalanduką.
Dabar apie namus katinai neduoda miegoti
kas valanda vis kuris nors prižadina
O židinys tai gėrių gėris kol dar nėra normalių dujų. jau aišku kuris sofos kampas (kai turėsim) bus katinų
tai vienas, tai kitas pakrisdavo šalia židinio