Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba ryta, 

linkėjimai Gieliux ir didelis ačiū

6a174730628d5317927feecddf9c186e452.jpg

c1bb034003f2c29b9d0479413723117e976.jpg

Atsakyti

Plikšiukas kaip sraigutis kiaute  :wub: 

Labos  :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Pirmiausia sveikinu:
Lapyną su gimtadienių 4u.gif Būk laiminga, mylėk, rūpinkis ir saugok save 4u.gif
Šponkiuką su įkurtuvėmis 4u.gif Pagaliau tai įvyko biggrin.gif Tebūna šie namai tavo tvirtovė ir užuovėja mirksiukas.gif
Diinką su puikiai pavykusia muge 4u.gif Nuotraukos puikios wub.gif

Man praėjusi savaitė labai jau tokia nekokia buvo: namai, darbas, ligoninė, namai, darbas, ligoninė. Mano sesei sunki operacija buvo, o po naujų laukia ilgas ir nemalonus gydymo procecas.

Katulius visus giriu, visi jie mūsų fainuoliai wub.gif

Gielux, tu pasirodo buvai užsislaptinusi auksarankė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 18 gruodžio 2017 - 10:00

Daredi,va tau :4u:Laikykis,turėk vilties,kad viskas eis tik į gerą.

Šponkiaus katinai :clap_1: ,išsirinko geriausias vietas.

Katinukas kaip vėžliukas namuke :hihihi: 

Atsakyti

Sveikos. Tik šiandien viską suskaiciau. Visus giriu ir darbeliai visų šaunus

Lapyna su gimtadieniu viso jo geriausio linkiu 

O as ka sėdžiu kaip čia angliškai man sick days žodžių ant apmokamų ligos dienų.nes naktį iš ketvirtadienio į penktadienį 4.45 menedžeris liepė važiuot namo pats parvežė su didžiausiu danties skausmu.. tai nuo skausmo tables neveikė. Šeštadienį atrodžiau tikrai ne kitaip nei žvaigždės iš faru ar 24 valandų su dvigubu pusę veido.virsutine lūpa atrodė kaip botoxo privaryta Šiaip ne taip gavome vietą brangiausioj klinikoj kur ištraukė man tiek pūlių kad drauge sakė vajezau vajezau..... O talona pas daktarą turiu sausio 15 speju mėginsime end skambinti kad priimtų anksčiau nes man rodos vėl ten kažkas ne taip . Tai va labai smagu prieš Kalėdas... 

Drauge sako ar matai kad tau botoxo į lūpas nereikia . Jo sakau man jis netinka 😂

Atsakyti

Sveikos

Oi Azu, sveik. Bjaurus reikalas.

Daredi, aš greičiau kreivaranke :D

Šponkiau, labai jaukios nuotraukos.

Pritariu Zundytei, reik ruoštis tokiem dalykam labai iš anksto. Laukiam Diinkos komentarų, kas pasiteisino.

Vyras sakė prismaugs ir mane, ir kates, bet aš per daug nusikalus, kad I ką nors bereaguočiau.

Nu o čia linksmiau-egliutia :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/11ff9134a567cdce2914cd7579dfce79626.jpg]11ff9134a567cdce2914cd7579dfce79626.jpg[/URL]

Atsakyti

tas nuotraukas jau pirkėja atsiuntė, turėjau nuostabią vadybininkę- anūkytę, nei vienas neišėjo n(o nekurie jau įėjo su) DL skrajute, atidirbinejo mergina, už gieliux-o varlytę ir kiškutį :)  Taip mugeio reiktų ruoštis ankščiau, ta mugė jau kažkur 4-ti metai vyksta, čia aš pirmą kart sugalvojau  sudalyvaut, bet pranešė vėlokai...

Gielix, tavo guoliukai fantastiniai, galvoju ar nenusipiginom? pardavėm po 20-15 Eur...gal turi foto, aš žiopla nieko nepasidariau....namo parsivežiau tik vieną

Geriausia aišku ėjo pelytės (buvau ir aš prisiūvus) -neliko , kačiukai, rutuliukai, meduoliai, keksiukai,raktų pakabukai su šuniukais, - vien žo mielos smulkmenėlės augintiniams, sdar labai pageidavo šuniukams kažko, Lisitėjos šalį nusipirko anglakalbė, kaip ir vieną Gieliux guoliuką, megzti daiktai (tapukai, šalikai ) nelabai, 
Šiai turėjau strategiškai gerą vietą(prie įėjimo) nieks nenorėjo....apsiriko, mano panos tuoj užsipuldavo įėjusius, nepatogu buvo nueiti tuščiomis.

Vienu žodžiu labai labai visom ačiū, be Jūsų būtų nekas, surinkom 260 Eur, dar keli smulkus liko, dar liko nemažai daiktų, bandysiu FB padaryt albumuką ir parsiduoti..

Įkelsiu dar kelias foto vėliau truputį, dabar lekiu , ligoniuką turiu darbe, laukia procedūros ir užkąst reikia :)

Atsakyti

Diinka ,o mano dėžutės ėjo ar ne ,gal   reikia kažką kitą galvot,turiu tokių mažų siuvinėtų paveiksliukų su katinais,galėčiau ant dėžutės siuvinį uždėt  ,arba pasiūti pagalvėlių užvalkaliukus,kaip manai ,kas labiau eitų/? Dar galėčiaulinimių prijuosčių su katinais ar ciucikais prisiūti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 18 gruodžio 2017 - 14:53

Aš taip supratau, kad einamiausi daiktai - smulkūs, nebrangūs, kai žmonės ir "neišsileidžia" ir gerą darbą padaro,,, žodž, atidarysim pelikių, katukų ir kitų niekaliukų fabriką :) aš dar kelis triušiukus planuoju :)

Man Zundytės siuviniai labai labai  :wub:  gal mažiukukus paveiklsyčius padaryt?

Atsakyti

Azu, užuojauta tau dideliausia.Nėra baisiau už dantų skausmą.

Diinka, dėkui už ataskaitą :lol:Ne tokia jau maža suma susidarė.Aš be šalikų mezgimo nieko nemoku, nelabai kas ir traukia daryti..O šalikų jau visi sotūs Bet jei kitiems metams reikės nukraiglioti, aš galėsiu.pioneer.gif

.Labai džiaugiuosi,kad nors menka kruopelytė nuo manęs nubyrėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 18 gruodžio 2017 - 15:02
Azu, sveikatos tau, laikykis 4u.gif Jau dantų skausmas tai jezau jezau...

Jei kitais metais bus mugė, tai aš kaip ir Lisitėja, su kokiais nors šaliais ar pirštinėm prisidėsiu. Tu smulkių gyvūnų nerti tai nemoku ax.gif Erendiros neriniai tai man aukštasis pilotažas biggrin.gif
Atsakyti

Diinka, manau gera guoliukų kaina. Foto tai neturiu, tik tą bendrą kur čia dėjau. Aš dariau viską su ta mintim, jei neparduosi, sunaudosi savo žvėryne :D Gaila taip ir neatėjo skambantys kamuoliukai iš kiniečių, nors užsakiau, kai tik pasakei, jie fainiausia apsivelia. Dr teniso kamuoliukai buvo gera idėja, tik aš jų nedaug tesugebėjau rast nebrangiai. Panos, jei turit kokių stalo teniso didmeistrių su krūva kamuoliukų nereikalingų, priimsiu - tik kamuoliukus, žinoma :D

Su šunimis, tai reiktų pamąstyt ką čia tokio gero galima jiems sumeistraut :hmm: Šunų turėtojos, mestelkit idėjų.

Atsakyti