Hipės išraiška tssssss, chebra, neišduokit manęs
Labas rytas Hipė gerai užsislėpė
Keliauju į darbą, nuotaika visiškai nedarbinė, tinginys į patalą tempia.Baterijos ant nulinės padalos .Kaip reikės dirbti - galva neneša.
Pasižiūriu į Moliuką ir savęs pasidaro gaila.
.Lengvo antradienio
Labas rytas
Hipė tikra slėpimosi asė, viiisai nematyti
O apie minkštą Molį ant pagalvės tyliu - laabai reiktų atgal namo, po pledu atsikabinus katinus
Et, o man nosis pasileido upeliu bėgti. Pats tas ant švenčių. Laukiu pietų pertraukos, varysiu aktifedo, nesiruošiu savaitę laiko upelį valyti.
Šiąnakt miegojom jau užsidarę, tai neprižadino nei karto katinai. Ryte išgirdę, kad jau keliamės pradėjo serenadas už durų. Atidariau, visi trys supuolė į kambarį
Laba ryta,
Lisitėja, o kurią mano panelytę giri ? ....jos ten dvi mano Ačiū
Hipė pasislėpė už labai fainų kašarų
Aš rytais batareikas pasikraunu sporto salėj, kaifas kaip man tinka
Mūsų panos su žaislais visai nežaidžia, nebent ką nusivogus nusinešti į guolį ir sugraužti...o žaidimai tai tik viena su kita arba čiurikai arba kovos be taisyklių
NESIRKIT .... aš tam laiko neturiu
pasveikit sergančios, nesirkit kas nesergat.
turiu klausimą- kolegė persikraustė iš vienos sodybos į kitą, tame pat miestelyje, atstumas gal iki 2 km. Tai katinas, kuris gyvena lauke, vos atvežtas eina į senuosius namus.... parsiveža- pažiūrėk ir vėl nėra... laikė ir kambary kažkiek, ir ūkiniame uždarytą, bet laisvėje gyvenęs ilgai neišbūna taip. Išleidžia- o jis vėl į senuosius namus.... gal žinote kokių paslapčių ką tokiu atveju daryt?
o čia panelė švenčių laukia...

Aš tai daryčiau taip, kad pradžioje katiną į lauką vesčiau su pavadžiu. taip jis pabus lauke, ir bus parvestas namo. ir taip manau mėnesį kokį, kol jis įpras kur jam pareiti.

A kur visos pradingote?Apsnigo ar ką?
Gilė šventes švęsti jau pasiruošusi.
Diinkute, abi tavo mergaitės gražios, bet va mažoji tai toks saulės spinduliukas Visiška močiutės kopija.
Šponkiuk, na kas tau?Gaudyk bėgančią nosį.
Labas rytas, tikiuosi jis jums labas
pasidžiaugiau kaip vakar išsimiegojau. šiandien visiškai nemiegoję su MB likom. Bugi visą naktį pradainavo. rėkė ir rėkė už durų o tam, kad įsitikintų ar tikrai girdim, dar ateidavo prie pat durų ir toks jausmas, kad specialiai pasilenkia prie durų apačios, kad užmaurotų
. Kai jau MB pakilo iš lovos iškart sakiau, tik nieko jai nedaryk
O prie viso to tai dar į darbą važiavau visuomeniniu transportu. Neskaitant važiavimo kaip silkė, kai neturi kur įsikibti, bet suspausta taip, kad net nereikia niekur įsikibti, nes nenugriūsi ir taip, tai trūlikas dar po pirmos stotelės sugedo. teko iššipresuoti ir vieno ir susipresuoti į kitą. Parašiau MB, rašo, kad nebeims mano mašinos
Labas rytas, tetos

Hipės slėpynės prajuokino

Giliukė kokia pasipuošusi

Kaži kaip ten Sagytės eglutė laikosi? Giliukas eglutę ar eglutė Giliuką įveikė?
Šponkiau, visuomeninis transportas visada paįvairina gyvenimą, kad keleiviams nebūtų liūdna