Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Šponkiau, nesirk ir užjaučiu dėl neišsimiegojimo. Aš šiandien tik 3 kartus kėliausi tų zdraicų ramint, galim sakyt rami naktis. Beje, del dainavimų prie durų, panaudojau dar vieną priemonę -ventiliatoriu. Pliusas tame, kad ji tylus, įjungus 2 val. nakties neprikeli puse namo. Minusas, Bela jo bijojo lygiai vieną dieną :D, bet pas mane jis labai mažiukas, reiktų iš darbo atsinešti normalų, tada suveiktu.

Nomnomnom, skanios to Kalėdos:D

[URL=http://www.part.lt/perziura/783254e04b88b0f9cb965b7968da5a7c62.jpg]783254e04b88b0f9cb965b7968da5a7c62.jpg[/URL]

Eglutes dar neturi, vis bijau statyt :(

Atsakyti

Miela Zunda, matau, esi patyrusi dvikojų dresuotoja. Tad, manau, nesupyksi, jei paklausiu tavęs patarimo...

Žinia, kad katės, ypač gražios, gyvenimas tiktai ne rožėmis, šieneliu, minkštomis pagalvėlėmis ir guliašais klotas (tiksliau, jų kiekis kategoriškai nepakankamas). Šiaip, gal būčiau ir nutylėjusi, bet šiandien ta kudlota dvikojė kad ėmė cypti Bižūūūūū,aš tik ką išsilyginauuuuuuuuuu. Aš jai ir sakau, akinius tu užsidėk, nieko neišsilyginai, turiu vargti dabar kad nors kiek padoriai atrodytų... Žodžiu, ji pasinaudojo (visiškai nesąžiningai) ūgių skirtumu  ir štai aš ant žemės... Tad, sakau, gal tu, miela Zunda, žinai, kaip adekvačiai pasielgti tokioje situacijoje ir, svarbiausia, kaip tokias nesąmones užkardyti, kas daugiau nė kartelycio nepasikartotų ir mano nesavanaudiški veiksmai nebūtų kuo begėdiškiausiai iškraipyti?

Nuoširdžiai tavo

Bižū

dad2e5366f5b1251bfc0ec62e218943c802.jpg

Atsakyti

Bižu, man toli iki Zundos ir tavęs, bet įkišių savo trigrašį, katytės turi puoštis ir puošt pasaulį!

[URL=http://www.part.lt/perziura/ebe23d9da807577899d59ebabd768be9569.jpg]ebe23d9da807577899d59ebabd768be9569.jpg[/URL]

Kas..kur...ką.. užsimaskuot bandai? Nepadės!

[url=http://www.part.lt/perziura/8a4a9f9b1c531ae563e276667d93b597661.jpg]8a4a9f9b1c531ae563e276667d93b597661.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 20 gruodžio 2017 - 10:34
Labos,
žiūriu linksmybės tęsiasi smile.gif

šiąnakt lb blogai miegojau, tai išgirdau kad mūsų Gilė irgi pasirodo murkia. Ko nesulauksi ir neišprašysi šiaip.... Bet pati sau. Ji miega pas mus ant komodos. tai ateina, ateina. numurkia ir miega. Ir taip naktį tris kartus minimum. Sakyčiau savimyla- džiaugiasi kad galės nusnūsti???? smile.gif

o čia šiaip. vyksta žaidimai. pagaliau yra kas su sūnum bet kuriuo metu sutinka žaisti stalo žaidimus smile.gif smile.gif ypač tuos kur reikia kauliuką mesti..... smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Ilgai nebuvau - šventes prieš šventes švenciau. smile.gif Jau su šventėm įpusėjau. 4u.gif
Elgutė papuošta - Keksas po praeitų metų griuvimo su eglute šakeles padegustuoja, bet į viršų nelipa... smile.gif
Dėl darbelių - reik visus namo atkeliavusius naujus daiktus pasimatuoti ir patikrinti - o kaip gi kitaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 20 gruodžio 2017 - 13:40
Žavių šlapianosių pokalbis pralinksmino biggrin.gif
Taip retai matomas Keksas wub.gif Šlepetės, matomai, naudojamos pagal paskirtį biggrin.gif
Gilė, kokia susikaupusi, lygiavertė žaidėja su sūnum biggrin.gif
Atsakyti

Zundyte  :oro_buckis: 

Atsakyti

9117e0a06679.jpgMiela,Bižū, žinok maniškė mamka lygiai tokia pat rėksnė ir dar nevala.Atseit ruošiasi į darbą, pabraukė kažkokiu karštu daiktu šitą skudurą, pasidėjo ant stalo, kad nesusilamdytų.Toks įspūdis,kad puola lamdyti kas jos skudurus.Atsiguliau, sakau palaikysiu,kad šiluma neišeitų.Tai gi kad pradės rėkti.Zūūūūūnda, kur guli, ko lamdai, ko plaukuoji????

.Ir dar kas blogiausia, guliašiukus normuoti pradėjo, sako,kad nusišėriau kaip tačka.Ot susikrausiu daiktus ir išvažiuosiu iš šito kaimo į Kauną.Tegul tada raudonuoja prieš visas  tetas , ypač.Zundytę ir Diinką.Tegul verkia.O gal  dar leisti pasitaisyti? Gal palaukti iki švenčių?Gal padarys išvadas?

Su pagarba,Zunda.

Didžioji Zundyte, ačiū už sveikinimo žodžius ir už katuką.Čia mano mylima spalva. :wub:Keksas koks  gražuolis rainuolis :wub:

Gilė intelektualė :D

Atsakyti

Sveikos,

vai kaip smagiai Bižū su Zunda pasišnekėjo  :)  jau kad pakėlė nuotaiką, nuo darbų daugybės kaži kur nusiritusią  :D 

Keksas tapkes labai teisingai dėvi  :D 

Gilė susikaupusi žaidžia  :D 

Šponkuti - užjaučiu ir dėl nakties nemiegotos ir dėl visuomeninio transporto iššūkių  :4u:  pas mane Kruopa paskutiniu metu turbūt kalendoriuje pasižymi kokia savaitės diena, nes koncertai tik šeštadienį ryte būna

Sporgita pauošeiva  :wub: 

Gielux - labai lauksiu Belos nuotykių kai pastatysi eglutę  :D 

Atsakyti

Magnuna ,ar tu siuntinuko dar negavai,nes paieškoj rašo ,kad įteikti nepavyko?

Atsakyti

aš užpildžiau prašymą kad į paštomatą įdėtų, tai laukiu pranešimo. pikčiausia kad šiandien skambino paštininkė ir iš pašto paėmė kitą siuntą ir nunešė mano mamai o tavo siuntą sakė jau išsiuntė į savitarnos terminalą, o paieškoje tuo tarpu rodo, kad įteikti nepavyko ir kad siunta tebėra pašte. Labai pikta dėl tokio paštininkų darbo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 20 gruodžio 2017 - 19:42

supratau,nu pašte tai nesismulkina žmonės...

Atsakyti