Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas dienas 4u.gif

Voverytes ir visus kitus gyvius mes savo klykavimais isbaidem ax.gif Buvo tiek smagu, tiek faina, kad nemoku zodziais apsakyti smile.gif Matem lape lakste pirmyn atgal. Bet matem tiks pedsakus. 4u.gif

Erode, nebuvo salta, tu kita kart prasykis pas mane kartu su Magnuna, nes mes taikomes, per atostogas, kad nei vienai nerupetu darbai 4u.gif O tada, o tada nuraunam sau stoga... Jei dar sunus su mylimaja pas mus apsigyvena, tai mes taip turiningai praleidziam laika, kad nemoku apsakyti.

Kai kurie video FB smile.gif

Atsakyti

D4483_E7_B-3943-4_A2_A-8123-_D8_C75_E866

92_F2_E3_F8-4_ACB-4_E64-899_A-5_D3_C7142

C226_D15_E-23_A4-475_F-_A915-00_B30_B6_B

Atsakyti

Wow Aist kokioj ten pilyje jūs? Labai gražios nuotraukos  :4u:​ 

Atsakyti

Busy, tos voverytes, tai jus gi abiedvi :D but smagu pamatyt  :D​ 

Atsakyti

Wow Aist kokioj ten pilyje jūs? Labai gražios nuotraukos  :4u: 

Dėkui, Sagyt. Ten paprastas ir jau ne pirmos jaunystės viešbutukas. Bet, mano nuomone, turi du labai stiprius kozirius- labai draugiškas gyvūnams ir neperpildytas žmonių. 

Atsakyti

Taip ir pagalvojau,kad Aist gyviai nusileido į holą.Tikrai dailus viešbutukas :wub:

O čia mūsų krašto  peizažas.

Šiandien miške mačiau kaip Setas iš krūmų išvijo baltą kiškį.Aišku tuoj pametė pėdsakus ir tuo medžioklė baigėsi.Net gaila zuikio pasidarė, visur pilka, o jis kaip sniego kamuolys ritasi :blink:  9b552e0b10a8.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 gruodžio 2017 - 22:19
Gielux 4u.gif biggrin.gif

https://www.youtube....eature=youtu.be

https://www.youtube....eature=youtu.be

vartotojo įkelta nuotrauka

Aist labai grazi pilis 4u.gif Pilies sveciai dar grazesni 4u.gif
Atsakyti
Labs pavakarėlis,

Oi, kokie grožiai Magnusėlio iš Norvegijos žieminės parsiųsti. Aš ką tik žingsniavau su kolegėmis po kalėdinę Rygą ir visos vienbalsiai nutarėm, kad trūksta sniego iki visiškos kalėdinės euforijos. Bet yra kaip yra.

Aist kaip prašmatniai laiką leidi. Bet kokios gražios patalpos nebūtų, joms garbė tokius pūkuotus gyventojus priimti.

-Pagaliau mamka iš gastrolių parsirado, prisiminė mūsų pilvelius.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas :4u: Busiuko video nuotaiką pakėlė :lol: Gražios trys miško fėjos :oro_buckis:Neišdykaukit ten labai .Bo pavydas suėmė :ax:

Evora, su tavimi sutinku,Rygos senamiestis kažkas tokio fantastinio.

Oho,Evoros pūkių vakarienė :oh: Koks kiekis :oh:

Ir kaip gražiai iš vieno dubenėlio valgo :bigsmile:

Keliauju į darbelį, dirbantiems- gero penktadienio. :4u:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 gruodžio 2017 - 07:30

Lisitėja tai kai pasakai kad šeltis veislė, tai jie galvoja , kad aš išsigalvoju :D Nelabai dar žinomi jie , panašus į kolį , bet ne kolis, tai sako kolio ir takso mišrūnas :D Aš kai jau pripratus tai nekreipiu dėmesio :D Kartais jei klausia ar čia kolis sakau kolis kolis , tai žmogui iškart lengviau pasidaro :D 

Atsakyti
Kokia pas Busy graži žiema bigsmile.gif Balta, su daug sniego, tokia tikra tikra... pasiilgau tokios žiemos. Dabar Vilniuj lyja ir lyja ir lyja..
Be abejo, ir visos trys voverytės puikiai atrodo mirksiukas.gif

Aist viešbutukas man jau iš nuotraukų patiko biggrin.gif Ypač Ainu su Čija prie interjero derinasi wub.gif

Evora kokia greituolė, kada tu čia spėjai Rygoj pabūti? bigsmile.gif

Sagyte, parodyk kartu Mumį su Jore 4u.gif
Graži dvarniaga, hmm ir sugalvok tu man taip blink.gif

Lisitėjos perliukai tai griūk negyvas biggrin.gif
Atsakyti

Labas penktadienis,

Erode, daug daug balionų... :4u: Laikykis.

Magnun, vaizdai NEREALŪS :blink: Kaip noriu tokio sniego...

Lisitėja, gera veislė  :devil: 

Ainu viešbučio princesė :flirt2: 

Šponkiuk, Zaiza irgi užknisa durų draskymu. Sugalvoja ryte, kad nori miegamojo kriauklėj pagulėt, ir drožia vonios duris. :oh:  Šįryt šnypštavau šnypštavau, galiausiai neapsikentus pagalvę paleidau. Zaizą kaip nupūtė - beje, Miką man nuo kojų irgi. :D 

Atsakyti