Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Pritariu Maksimui: dabar laukiam pavasario biggrin.gif

Erendira, aš labai labai norėčiau atvykti į susitikimą ax.gif Šimtas metų jūsų visų nemačiau flirt.gif
Atsakyti

Sveikos,

Azu  :4u: 

Mano tinginė katė jau su manim ryte net nesikelia  :rolleyes:  įsižeidžiau  :D​ 

Atsakyti

Sveikos.  :4u: 

Grikio pogulis tiesiog tobulas.  :wub: katinėlis su pavadinimu " imkit mane ir mylėkit. "  :D 

Lisitėja, kad darbas šiandien ir rytoj smagiai zovada prabėgtų, o laidvadieniai lėtai žingine čiurlentų.  :4u: 

Maksimui labai tinka žalia spalva.  :wub: 

Erendiriuk  :friends: 

Daredi, spinta toji, kur Ainu įsitaisiusi, įprastai uždaryta būna. Ji stovi svečių kambaryje, kuriame aš nebent einu lyginti. Va tuomet, kol aš lyginu, spintą ir atidarau princesei, nes kitu atveju Ainu išsidrėbia ant lyginimo lentos. Mėgsta katė ant švarių (pakaitinių) šuns guolių įsitaisyti lentynoje ir nusnūsti posmą. 

Atsakyti

Norėčiau pasimatyt ir pasimeetint :D Tik mano žemiškieji planai taip toli nesiekia, todė jei neužkraus kokiais darbais visom letenom už :D

Nikuna, katytė gi protinga, supranta, kad tokiu oru tik miaugot :D

Šindi atsisveikinau su protiniu dantim, todė jaučiuos nupušus ir tikrai bent vienas vingis išsitiesino :unsure:  :dry2: 

Atsakyti

Nieko, Gielux, atsigausi ir susimazgys tas tavo vingis kaip mopso uodega :hihihi:

Atsakyti
Gielux 4u.gif .
Aš po apatinio žandikaulio protinio danties rovimo įsitaisiau dantistų baimę. ax.gif Buvau iš tų kur ilgos šaknys ir nesusidarė kraujo krešulys... doh.gif
Pritariu - Grikio pogulis tobulas. wub.gif
Visiems katinėliams pakasiukai, širdis džiaugiasi į juos žiūrint. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 05 sausio 2018 - 17:17

Gielux, šaunuolė, susitvarkei ir bus ramiau. :4u:  Beje, vienas kitoks mano pacientas teigė, kad jis neleidžia šalinti skaudančio protinio danties, nes tai yra jo tiesioginis ryšys su kosmosu. Taip, kad tu, mieloji, ne vingio netekai, o tarpkosminio ryšio, va taip va.  :D 

Iš toli arba antklodės tykus pūpsojimas :

961_F3_A0_E-69_BB-4_D78-_AEB3-_B2466096_

Truputį arčiau arba vienaakės piratės slaptas užutekis :

4410_B9_D8-_DE9_C-40_C1-8946-75_CA3_AF73

Zoom'as arba pilnas kupsto demaskavimas ( ei, uždenkite, kaip buvo ir eikite savo darbų daryti)

26_D0_E702-2937-46_CB-_B300-_CB2607_F27_

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2018 01 05, 10:06)
Bet...Sidabrės sakinys apie jaunuolį labai pikantiškai susiskaite ir kaip ranka blogą nuotaiką nuėmė :

Vaje, vaje....na, ir apkalbėjot, na, ir apšnekėjot doh.gif karsta.gif Darbe telefone viską skaitau, viską matau, - o nei patvirtinti, nei paneigti nieko negaliu biggrin.gif

Šiaip tai tvarkau 5-ių įmonių apskaitą - į 3-is važiuoju kaip į darbą, ir kaip priklauso, o 2-ų dokumentus man atveža namo bigsmile.gif
Eglutė iš tiesų su peruku - "plaukai" yra iš lininio pluošto, iš sizalio virvės "plaukų" mačiau gražesnę ....

Katinėlius visus giriu - Maksimas net ir pataluose įsikūręs biggrin.gif
Ainu teisingai panaudoja šiltą antklodę biggrin.gif
Grikutis niekam lovos neužleidžia bigsmile.gif
Apie antklodes rašydama prisiminiau, kaip prieš kokius 4-is metus buvo labai karštų dienų vasarą, katinai negalėjo rasti vietos kur pasislėpti, gyvenom bute, katinai eidavo į balkoną, o ten dar karščiau, ir Bugis surado pūkinę kaldrą, įlindo į ją ir visą dieną joje pramiegojo, pasislėpė nuo karščio... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2018 01 04, 21:20)
<p>Sveikos, as tai laikausi, man didziausia yra busto problema, nes tiek ikisau i ta nama , kad nenoriu iseit, zinau kad jis irgi neliks cia vienas, o atrodo specialiai daro, kad ale tu dink is cia, nes cia mano namai, eisiu pas savininka prasysiu kad duotu koki popieriu kad ir as cia gyvenu, nes kai pradeda metyt is namu sako iskviesiu mentus ir ismes. dabar isvis nesneka, zaidzia istisai ps4, atrodo ir nesitvarko tik kad mane sunervint, bet.... man taip vienodai.. Saugojau santykius du metus gal, kai visi aplink snekejo, ka ji su juo veikia kaip jis su ja elgiasi ir t.t. as zinau as irgi ne angelas , bet cia esu as kalciausia baisiausia ir t.t. o jis idealas.. Viskas bus gerai ,as tikiu, nes kaip ten yra kai uzsidaro durys atsiveria langas, lapkricio vidury atsirado kitas mano gyvenime, tiesa po savaites sake, kad nieko nebus ir geriau negadinciu santykiu su na dabar jau kaimynu, ka ten gadint jei ner ka gadint biggrin.gif na bet po savaites neiskente paskambino vistiek ir bendraujam toliau, naujus kartu sutikom. Is pradziu dar galvojau gal reiktu jau issikraustyt ir tada kazka daryt, bet kai pries iseinant tokiu grozybiu isgirdau, kad pasieme cia ubage su padevalkiniais rubais, ejau ir isejau .... tame ir beda jis zino, kad as stipresne uz ji, todel kanda ir neikanda niekaip. Issiliejau cia, bet man tikrai viskas bus gerai as net neabejoju, kol kas blogai tas, kad per tuos naujus namus baldus likau finansiskai nepasitaupius nieko</p>

Mieloji, apkabinu, aš irgi visko išgirdau. Daug... tokių "grožybių"... Laikykis.
Atsakyti

Erendira - tu auksas  :4u:  :4u:  :4u:  aš vis norėjau parašyti dėl susibėgimo, bet darbe  nespėju prisėsti ir telefone sumaigyti, vakare jėgų nebėr. Aš labai labai balsuoju už kitą savaitgalį, tuo labiau, kad turiu dar išdalinti Zundytės Kalėdinius sveikinimus ir taip pratęsti šventines nuotaikas  :D 

Tykus antklodės pūpsojimas su katyte viduje labai jaukus  :wub: 

Maksimas karališkai lovoje įsitaisęs  :D 

Na ir visos nesirkite, o kas vis tik susirgo - kuo greičiau sveikite  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Bet tai koks rojus turetu but iš vienos puses Maksimas, iš kitos Ainu ir ant viršaus Grikelis :D taip ir poliarinės naktys nebaisios :)

Atsakyti

Labas rytas, suraitytas :4u: Apie orą nerašysiu iš principo :beee:

Labai mielai pas Ainu po pledu palysčiau, iki kokio kovo mėnesio.

Grikelis taipogi darbui neįkvepia.

Dirbantiems neprailgstančio šeštadienio, besiilsintiems -gero poilsio.

Palakei kavos, susirinkai terbas ir keliauk į savo tą darbą.Guliašų daugiau parnešk, ką ten su dviem pakiukais veikti.Privalai namų karalienę  gerai maitinti king2.gif7887eb23d8fd.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 sausio 2018 - 07:04