Erendira, aš labai labai norėčiau atvykti į susitikimą

Sveikos.
Grikio pogulis tiesiog tobulas. katinėlis su pavadinimu " imkit mane ir mylėkit. "
Lisitėja, kad darbas šiandien ir rytoj smagiai zovada prabėgtų, o laidvadieniai lėtai žingine čiurlentų.
Maksimui labai tinka žalia spalva.
Erendiriuk
Daredi, spinta toji, kur Ainu įsitaisiusi, įprastai uždaryta būna. Ji stovi svečių kambaryje, kuriame aš nebent einu lyginti. Va tuomet, kol aš lyginu, spintą ir atidarau princesei, nes kitu atveju Ainu išsidrėbia ant lyginimo lentos. Mėgsta katė ant švarių (pakaitinių) šuns guolių įsitaisyti lentynoje ir nusnūsti posmą.
Norėčiau pasimatyt ir pasimeetint Tik mano žemiškieji planai taip toli nesiekia, todė jei neužkraus kokiais darbais visom letenom už
Nikuna, katytė gi protinga, supranta, kad tokiu oru tik miaugot
Šindi atsisveikinau su protiniu dantim, todė jaučiuos nupušus ir tikrai bent vienas vingis išsitiesino
Gielux, šaunuolė, susitvarkei ir bus ramiau. Beje, vienas kitoks mano pacientas teigė, kad jis neleidžia šalinti skaudančio protinio danties, nes tai yra jo tiesioginis ryšys su kosmosu. Taip, kad tu, mieloji, ne vingio netekai, o tarpkosminio ryšio, va taip va.
Iš toli arba antklodės tykus pūpsojimas :
Truputį arčiau arba vienaakės piratės slaptas užutekis :
Zoom'as arba pilnas kupsto demaskavimas ( ei, uždenkite, kaip buvo ir eikite savo darbų daryti)
Erendira - tu auksas
aš vis norėjau parašyti dėl susibėgimo, bet darbe nespėju prisėsti ir telefone sumaigyti, vakare jėgų nebėr. Aš labai labai balsuoju už kitą savaitgalį, tuo labiau, kad turiu dar išdalinti Zundytės Kalėdinius sveikinimus ir taip pratęsti šventines nuotaikas
Tykus antklodės pūpsojimas su katyte viduje labai jaukus
Maksimas karališkai lovoje įsitaisęs
Na ir visos nesirkite, o kas vis tik susirgo - kuo greičiau sveikite
Labas rytas, suraitytas Apie orą nerašysiu iš principo
Labai mielai pas Ainu po pledu palysčiau, iki kokio kovo mėnesio.
Grikelis taipogi darbui neįkvepia.
Dirbantiems neprailgstančio šeštadienio, besiilsintiems -gero poilsio.
Palakei kavos, susirinkai terbas ir keliauk į savo tą darbą.Guliašų daugiau parnešk, ką ten su dviem pakiukais veikti.Privalai namų karalienę gerai maitinti