Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

2. Tu tiesiog labai mėgsti permainas :D

Taip. Ir valyti, valyti, valyyyti plaukus  :D Na, labai mėgstu. :B 

- gražu yra gražu. O apie katinyčius tuomi tarpu primiršai :D 

Viską tamsta apie mane žinai  :D 

Nu bliam, kai vakar pasižiūrėjau keturių katinų per dieną nugulėtą lovatiesę, ėmiau spėlioti, kas už mane ją pirko. Ir ne tik pirko, o ir  užtiesė  :oh: 

Sagyt, išties, dar lašiukus priminei - Runciui visa baisybė ir buvo prasidėjusi nuo lašų ir alergijos po jų...

Atsakyti

Širdy tuštuma.

Nagai nugraužti 

Maštau kur Pupita

Nešrodo nigdy.

Šušrado gerešni 

Man jaučia širdiš

Gal Oliš šaunuoliš

Šugundė jau ją...

Gal Ozzis apklojo

Šava šubele....

fe363bcc6f569e50ac685906fe69fdba650.jpg

Atsakyti

Viską tamsta apie mane žinai  :D

Uhu, nes ir aš laaaabai mėgstu mėlyną ir dar tamsią. Ir Gralis, deja...

Varge, varge, ką daryt Giliuko tokios depresyvios eilės pasiliejo. Reikia kaip tai Pupitą traukt iš masonų įtakos ir parvest atgal. Kiba reiks šaukt neeilinį BelPedro akcininkų susrinkimą

:D išskridęs su drugeliais....

Pridėta:

• Priedas  Drug..jpg   123,98KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Koks saldus Gralio miegas :D  Net Ūsai užsiraitę :D

Atsakyti

Bet tai kai didumo Gralio būzia  :wub:​ 

Atsakyti

Bet tai kai didumo Gralio būzia  :wub:​ 

:lol: :lol: :lol: Užvalgo biškutį... Jei rimtai tai nemažiukas jis. Tik nesuauga nikaip. Jau, ko gero, nebesuaugs. Taip "gierdru veidu" ir krės visokias pakastis.

Atsakyti

Na, giedras veidas reiškia, kad esi tikras dėl to, ką darai :hihihi:

Atsakyti

Na, giedras veidas reiškia, kad esi tikras dėl to, ką darai :hihihi:

Tai taip... Jei jau baldai tai baldai... Ir išraiška po to, kai dvikojis bandė įrodinėt, kad katinytis neteisus. "Veidas" akivaizdžiai pasidarė nebegiedras. O kai tokiu veidu pažvelgė į santechniką, kuris, neįtikėtina, tačiau sakė, kad bijo kačių,gerai, kad  kad nabagytis neprikrovė dar nesumontavęs sosto :lol:. MB paskum mane barė ir sakė visaip kaip, kad mano juodas jumoras normaliem žmonėm gali būt nesuprantamas. Matot aš prieš atsakinėjau į keistus, mano manymu, santechniko klausimus, nes kai jis paklausė kas čia atsitiko bakeliui, aš gi ramiai paaiškinau, kas katukas šoko ant spintelės virš jo ir, kad pastaroji pakraupus nuo tokio elegsio nukrito, ko pasekoje sosto galva suplyšo iš laimės. Tada anas ėme teirautis : " o jis pas jus palaidas vaikšto?" , jo, paprastai nerišam, mes nakčiai tinklu apsiklojam dėl visa ko, jei pultų. " o ką jis ėda" ?, šiaip žalią mėsą dažniausiai. Aš tik vakarais jį pamedžiot išvedu, bet vėlai jau. Tai tada pasigauna kada kokią varną, kada kokį terjerą. Vistiek gi reikia, kad medžioklės instinktai nedingtų. Meine jie dažniausia triušius medžioja... " o tai žmonių nepuola?" , retai, nu nebent jau koks labai kvapas nepatinka arba per ilgai nugara stovi... Va taip begerdami kavutę ir paskalbėjom. Tiksliau aš gi galvojau, kad tas kaziolas "ant bajerio" klausinėja, tai aš ir atsakinėjau. Ramiai taip išėjau palikus vyrišką kompaniją. Pareinu, mane užsipuola, kad nemandagi aš su žmonėm, kad negalima taip. Kol susigraibiau apie ką čia. Sakė bliovė santechnikas "pasiimk šeimininke tą gyvūną, jis į mane jau žiūri"... :oh:

Pridėta:

• Priedas  bald.jpg   80,92KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  baldI.jpg   95,25KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Bumbul-bumbul  :D

aed5689039e50b6a9c50e6f1e0239c7d784.jpg

Merfe, man rodos, tu labai mandagiai į visus klausimus atsakei  :hmm:  :D  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 18 sausio 2018 - 11:40

Erendira, ačiū, kad mane supranti :4u:. Ale kokis bumbulytis :wub:. Užglostyčiau visaip kaip. Nes kai katasmiega labai norisi prie jo lįsti :D

O čia meškė. Agota jos vardas. Keliaus pas mergiotę svajojančią tapti balerina :D. Agota moka stovėti, sėdėti ir, netgi, padaryti špagatą :) ( su brangiuoju įrankiu padaryti sąnariai sudarė galimybę sukiotis kojoms, rankoms ir makaulei)

Pridėta:

• Priedas  Ag1.jpg   57,37KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  Ag2.jpg   68,02KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  Ag4.jpg   70,03KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 18 sausio 2018 - 12:07

Labas,Mergaitės!

Erendira, tai kaip jis tuštinsis ,jei neėdė nieko?  Vakar tik gydykloj  šiek tiek, namie , tik tos žalios mėsytės porą mažulyčių gabaliukų..Ir šiandien neėda...Vakar pasisiojo tik grįžęs , paskui nemačiau nebent naktį , kai miegojau, paklausiu dėl klizmos...o šiaip pastą nuo sąvėlų duodu ir tą kartumyną apetitui gerinti...Na ,žiūrėsiu , kaip elgsisi , kai kateterį ištrauks , šiaip tai jis judresnis ,pavaikšto po amus, ryte  radau užlipusį ant palangės, tikrai jam geraiu ,nu bet tas neėdimas...

Sagyte, Kolumbui lašino Advokate, berods, o kitiems lašinau jau pati  FYPRYST combo, sakė irgi geri ,tik pigesni, paklausiu šiandien dėl to vaistų poveikio

Merfės jumoro jausmas nerealus! O jei žmogus jo nesupranta , tai ne Merfės reikalas,ane? Gralis nuostabus! Kiek jis sveria dabar ?

Merfe, kokia Agota-balerina, kokios blakstienos, kokia nosia, koks sijonėlis pūstas ir kokie karooooliai ! Medalis už išmonę !Tu nereali !

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 18 sausio 2018 - 12:20

Vajėėė, kokia puošeiva Agota  :wub:  Ir blakstutės koookios :super: Darbelio įdėta  :blink:  :D

Zundyt, na, jau nebežinau, ką patarti... ypač kai tyrimai geri... lieka skysčius lašint, jei kokia zaraza būtų, gal praplautų, ir šiaip, gerai, kai neėda... sakyč, gal visgi reiktų pilvą pamaigyt dėl tų sąvėlų, galva daugiau neneša

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 18 sausio 2018 - 12:33