Gielux, seniai sakiau, kad mes- komanda . Visiems ramiau būtų, kad krūvon nesuveitumėm
. Klausyk, mintį čia man padavei. A tai kai kuriuose bankuose vietinių apsauginių nėra? Mąstau. Jamt gal reikia. Aš jau kai vožčiau tas duris, tai ir nuo vyrių nukibę būtų. Tai kol tamistos abi su bankininke stebėtumėtės, tai ir apiplėšimą įvykdyčiau. Bet, pšeprašem, jei būčiau klientė ir man ant pachmielijos kokia boba garsiai už nugaros skeryčiotūsi, tai dievaž, prisižebeliojus jau ana būtų.Apsauginis menkai ką padėt galėtų. Nes išsiėmus duris iš bobos inkliūzą stikle padaryčiau. Man po vynioko, ypač po raudono tylos norisi.
Merfe, negeros mintys kilo atsakyt smurtu, ale te visur vaizdo kameros ir visai nenorėjau pakliūt na nary
<p><strong>Erode</strong>, Nika pas tave visgi liko?</p>
Liko kol kas, aha.

A tai kai kuriuose bankuose vietinių apsauginių nėra?
Yra bankų, kuriose nėra grinųjų operacijų, tai tokiuose ir nėra matyt apsaugos.
Yra bankų, kuriose nėra grinųjų operacijų, tai tokiuose ir nėra matyt apsaugos.
Čia Šiaulių buvo, bet tai, kad ten yr grynųjų operacijos Teko naudotis.
Čia Šiaulių buvo, bet tai, kad ten yr grynųjų operacijos
Teko naudotis.
Ai, nejamkit galvon. Lekiu nusiperku juodas kojines ir varau in pirmą pasitaikiusį. Rytoj rašysiu : juodų negavau. Nusipirkau raudonas. Užsitempiau ant galvos. Įpuoliau į banką. Pradėjau lupt duris. Atvažiavo malonūs žmonės. Pamatavo madingą rūbą.Man jis tiko. Dabar su Napoleonu, labai šilto pavadinimo gatvėj, sėdim prie langyčio ir geriam kavytę. Arbatinyčio mūsų kambary nėra.
Merfe, žvengiu...arbatinyčio
Radau tau super-duper tinkantį tašiuką tokiem reikalam. Tu prie miano, pasdarytum kažką panašaus
26943377_10208869511094440_1580860873_n.jpg 83,5KB
0 Parsiųsta kartų
Gielux na ir nuotykiai tavo Gal nusipirk ašarinių dujų balionėlį
Gralis koks mažas kačiukas Bet santechnikas įtariu, kad nebeateis kitą kart
Erendira šįryt chebra ir man sumąstė tą patį padaryti, tik ant geltono užtiesalo. Ir 30 minučių iki žadintuvo.

<p>Radau tau super-duper tinkantį tašiuką tokiem reikalam. Tu prie miano, pasdarytum kažką panašaus

<p>
Šikarnas tašiukas, ale mažas eit į banką su pėdkelnėm ant galvos...
Gielux - na ir smagiai bankan suvaikščiojai o popierius bent supildei ir palikai darbuotojai, nepamiršai nuo tiek linksmybių
Merfe - aš ne per toliausiai nuo tos šiltos gatvės dirbu tai jei ką atlėktau su arbatinyčiu arba tiesiog puodelytį arbatytės su cukryčiu atneščiau dar ir kokį sausainytį prigriebčiau kol surašiau tuos žodelyčius net saldu burnoj pasidarė nuo tiek mažybinių
Erendira - nu jau kad juokiausi dėl tavo antrojo tamsiai mėlyno egzistencinio klausimo prisiminusi savo tamsiai mėlyną pagalvės užvalkalą ir paklodę
aš sau irgi buvau tamsiai mėlyną egzistencinį klausimą išsikėlusi ir nulinko jis man sėkmingai po pirmos nakties su Grikiu pašonėje
Kolumbui - daug linkėjimų, nežinau net ko pirmiau linkėti ar pavalgyti ar atvirkščiai, tiesiog labai linkiu, kad baigtųsi tos bėdelės ir vėl gyvenimas tekėtų sava vaga o nuo lašiukų mūsų Grantui irgi reakcija būdavo - vangus porą dienų pasidarydavo
Adriu - sveika apsilankiusi pas mus Spaustanosius labai žavus - pasilikit abu ir mažąją spaustanosytę atsiveskit į temą
Sveikos , parsinešiau Kolumbą iš daktarų, o jis tankiai kvėpuoja, viliuosi,kad nuo lašelinės - vistiek krūvis širdutei ! Sakė kad pas juos ėdė guliašo, dabar kol kas nedaviau reikės pasiūlyti prieš naktį , šiaip tai toks guvesnis, labai tikiuosi ,kad ryt bus geriau...
Laba rytą
Zundyte - kaip Kolumbas? Kaip naktis praėjo?