Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Adriu, va kaip blogai, kad anksčiau neužsukai, butūm pakonsultavusi apie medžiagas 😁 

Atsakyti

Va šitą rudą audinį vadinu veliūru,net nežinau ar tai tikslus pavadinimas.Pagalvėlės iš tokios grubiai austos medžiagos, kaip maišinės kokios. 583d6e0bdafa.jpg

Atsakyti
lisiteja,blogai matosi-flokas toks labai trumpas plaukelis,praktiskai vos vos,tai jo neturetu draskyt..bet kiek matau tai panasus i floka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 19 sausio 2018 - 14:53

Viskas, noriu floko - man sopkė jau normaliai bazdota nuo visų globotinių :D

Atsakyti

Sveikatos , mes  po daktarų , jei  trumpai  -  užrašiau Kolumbą  širdies  echo  kitam  penktadieniui  Vet  akademijoje, nes  Kaune  tik  ten  daro.Dabar  paliekam  ramybėje  nuo  procedūrų, bandom  siūlyti  ėsti,  jei  pradės  dusti, pasirodyt  Simptominiam  gydymui.Kol kas  taip  neatrodo, tikiuosi  pradės  ėsti, pradzioj  nupirkau  skysto  konservo.... Paaiškėjus  diagnozei  paskirs  gydymą, daktariukas  sako, kad dar  pagyvens  katukas.

Atsakyti

Kolumbui :4u: O tai pas jį širdies yda gali būti? :blink:

Sakai nori floko?Taip, ant plaukai nelabai matosi, bet už tai labai gerai matosi,kai kuris nors apčiaudo ir išbuzoja nosies išskyromis ar sugalvoja  apvemti. :oh: Yra pas mane tokių virtuozų :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 sausio 2018 - 15:43

Zundyt, na, svarbiausia ėst pradėtų  :4u:  pažiūrėjau dar specialiai temos pradžioje - Kolumbui jau 12 meteliai baigiasi ania?

Lisitėja, ai, pas man juk ant staltiesių vemia :irnesakyk: :hihihi: tai staltiesių iš floko nedarysiu. Nors... sakiau tamsiai mėlynos patalynės neturėsiu (na, ar lovatiesės)  :D​ 

Atsakyti

Lisitėja,daktaras mano, kad virusas galėjo pažeisti širdies vožtuvus arba raumenį,gydymas skirtingas,todėėl reikia echskopijos,paskyrus reikiamą gydymą jam žymiai pagerės..ką tik sušėriau jam skysto konservo 15 ml, gana sėkmingai suvalgė ,neskaitant apsjaudytos bordinės lovatiesės,prieš naktį dar sušersiu,šiaip jis maistu domisi,net atsikėlė ir atėjo prie manęs  kai valgiau , na gal pradės

Erendira,  taip ,Kolumbui bus dvylika metų kovo pabaigoje..tiksliai nežinau kurią dieną ,bet 2006 metų pavasario katukas ,teta jį pasiėmė iš lauko sulaužyta kojyte  apie rugpjūčio mėnesį, jis  buvo apie 4-5 mėnesių amžiaus ,dar mažytis 

Atsakyti

Kiek yra tekę su vetais kalbėti, tai katinui 12 metų visai ne daug.Nustatys diagnozė, pritaikys gydymą ir dar turėsit daug džiugių akimirkų.Svarbu nepasiduoti.

O apvemti užtiesalai, plaukai yra visiška smulkmena. :irnesakyk:

Atsakyti

Tai va ,būtent,Lisitėja, man šiek tiek ramiau, kad po truputį aiškėja, kas jam yra, nes nežinia tai rauna stogą ! Juolab , kad jo tyrimai yra geri,visiškai jokių nukrypimų

Atsakyti

Zunda šeriasi, pūkai eina kuokštais, tuoj nupliks :oh: Maistas nepasikeitė, jo yra  sočiai. Blin, nervuoja, kaip besprizornikė kokia. :oh:

Tinkamos spalvos patalynė, jei kurioms dar neaišku. :hihihi:  558732aca9b1.jpg

Atsakyti

Ryto pokalbis.

Spurga:

-mieeeeu mieeeeu!

Aš:

-nu ateik jau, ateik I lovą.

Vyrs:

-nu čia dabar, pilna lova bus šerių!!

Mes su Spurga abiedvi besiglostydamos:

-mrrrrrrrrrrrrrr

:D