Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kelvis su Hariu puikiai šeštadieniauja. :D Ar patinka barzdukui sniegas? Čija jį ėda, po to iš šalčio dreba, kvailiukė.  :rolleyes: 

Katė Zunda tas bulves ragavo, ar tik šiaip iš sportinio polėkio žvejyba užsiiminėjo?  :D 

Aš šiandien spalvingus pietus šeimai gaminau. Šernienos ir brokolių troškinys, orkaitėje keptos saldžiosios bulvės (batatai), šviežių įvairių daržovių salotos. 

A399_A3_D6-8_FFC-45_D6-_B8_E5-68_BA0_B6_

Šponkiuk, kaip tu laikaisi? Ar patiko jums su vyru "Stranger things"? Mes dabar panašaus pobūdžio "Dark" žiūrim. Ir apie ateitį fantastinį  "Black mirror". Pastarasis man labai patinka kaip serialas - gilus, originalus  ir verčia susimąstyti apie technologijų naudą /žalą žmogiškosioms vertybėms. 

Atsakyti

Džiaugiuosi dėl Kolumbo. Na, dabar tik geryn ir geryn.  :4u:

Merginos, nupirkau naujos sudėties dėžutę Canagan konservų katei. Paaiškėjo, kad Ainu nuomone, tie konservai yra neverti net paragavimo - apeina metro atstumu. Vieną praplėštą pakelį sušėriau  Čijai, ale būkim biedni, bet teisingi - netinka šunimis katiniški konservai. Senieji Canagan yra plėšytos mėsos/tuno/cielų krevečių  tipo ( Ainu juos labai mėgsta), naujieji - permalti į vientisą konsistenciją. Gal kas nors norėtumėte? Dovanoju. Ten yra 7 po 85 g pakeliai. 

https://www.pet24.lt...rinkinys-katems

Magnuna, ką Ikėjoje nusipirkai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 20 sausio 2018 - 18:00

Visi šlapi maistai pašteto tipo yra nevalgomi. Bent jau mano pūkiai nevalgo.Šunims tik duok, bet jiems negalima, paskui pilvukus pučia.

Spalvingi pietūs :essen:

O mūsų kaime šiuo metu nėra batatų, o gal ir nebus, gal nepaklausūs. Tikrai pasiilgau jų :ax:

Išsiviriau grikius, eisiu kepti morkas, rytoj atkeliaus direktorius :hihihi:   valgyti priešpiečių.Paskui bandysiu apverstą obuolių pyragą kepti, man regis pagal Erendiros receptą.Esu visiškai žalia saldžių kepinių frontą, pačiai įdomu kas gausis :blush-anim-cl:

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2018 01 20, 14:20)
<p>Beje, atsimenate, neseniai rodžiau, kad rainas katinukas mūsų terasoje užklydęs buvo ir mano naminius gyvulius besitrindamas į stiklą erzino. Tai štai, sužinojau, kad kaimynai jį "įsikatino". Vieninteliai kaimynai iš mūsų kotedžų eilės, kurie iki šiol neturėjo augintinio. Sakė, iki metų amžiaus, linksmas ir guvus katinas. Nudžiugusi giriu kaimyną :" 100 karmos taškų jums už gražų poelgį įsipareigojant." Kaimynas juokiasi :" Sakai 100? Būčiau žinojęs, būčiau du katinus ėmęs." A kam jam tiek daug karmos taškų,- galvoju,- kiba daug prigriešijęs kokis tai išdykėlis tas mano kaimynas.  tongue.gif</p>

Aš tai būčiau garsiai leptelėjus... biggrin.gif Paskui stebiuos, kodėl žmonėms nepatinku. blink.gif unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 sausio 2018 - 18:26

38 laipsnių 15 kg pilvo šildytuvas - garbanotas knygos laikiklis:

8_DFC47_F7-_C52_E-4575-9_FA5-_B57624784_

Atsakyti

Zundyte - labai labai džiugu dėl Kolumbo  :4u:  :4u: kad viskas toliau tik gerėtų ir gerėtų  :4u: 

Ir dėl Čijos labai smagu, kad tvarkosi bėdelė  :4u: 

Mėlynoji lovatiesė pasiliko Ikėjoje - pro tą skyrių pranėriau nesidairydama, delnais akis prisidengusi  :D  taip kad išvengiau mėlynųjų egzistencinių klausimų  :D  o prisipirkau visokių smulkmenų  :) 

Aist komforto zona  :D  ir maži batukai šalia didelių smagiai atrodo  :D 

Mažoji padėjėja Zundytė  :D 

Atsakyti

Kolumbui dar  :4u: 

Spalvingi pietūs labai skaniai atrodo  :4u: 

Mes šiandien pietavom Ikėjoj  :blush-anim-cl:

Patalynės spalvą šiaip derinu prie kailio gyvūnų, bet kažkada taip užsimaniau baltos, nu ir turim dabar ją, spintoj  :D vieną kartą pasidžiaugiau ir užteko  :B​ 

Čija mielybė  :wub: 

Aist, Haris ant barzdos ir ant kojų po lauko parsineša tokius sniego kamuolius, kad tirpsta jie po šiltu dušu ilgai...  :karsta: 

Į kirpyklą laikas, neprisiruošiam niekaip

Kelvis paštetinių konservų irgi nepripažįsta, kažkada užpirkus buvau, tai lauko katukai puotavo  :) 

Atsakyti

Aist, aš pasakojau ką Bela mano apie Canagan: nu jauuuuu labai baisiai neskaniai įdėjai man čia :D bet kaimas Spurga prasilaužė - sulapnojo ir savo, ir Belos :D jei rimtesnių norėtojų neatsiras, paiimčiau kaimietei. Negaliu aš jos niekaip prie sauso pripratint, bet žinau, kad pati kalta nu tas miauuuuu ir tos gailios akytės :D

Kelviukas koks mažas paliko lyginant su Hariuku :D

Aist, kas tau šerna nuduobė?!

Šaunuolė, Magnun, tu sitpri, atsilaikiai :D

Atsakyti

Jeeee, aš stipri  :D  be dabar tyliai į kumštį pasijuokiau, kad Baukidė turi baltą egzistencinį klausimą spintoje  :D  :D  :D 

Atsakyti

Baukide, Čijos kojos nuo sniego irgi apsikamuoliuoja.  :) 

Gielux, tai kažkaip reiks mums susitikt ir perduosiu Spurgai konservų. 

O šerną tai Lidle pirkau, ten pat ir kengūrienos nukoviau. Skanu visai. Bet va vakarienė tai totalus fiasko. Išviriau kukurūzų kruopas sultinyje, įmaišiau pjaustytų špinatų lapų ir vyšninių pomidorų, tarkuoto parmezano ant viršaus užbarsčiau. Vyresnėlis paragavęs išvadino mano košę visišku nesusipratimu ir iš šaldytuvo išsitraukęs pupeles juodos duonos rieke užkąsdamas sukapojo. Jaunėlis kukurūzienę vis vandeniu užgeriant vos ne vos įveikė. Vienintelis vyras sakė, kad jam skanu. 

Ikėjoje mes turime tradiciją švediškus kukulius valgyt. Aš dar pakuotę šaldytų kukulių ir padažo namams nusiperku - kai netikėtai ateina badas, o šaldytuvas tuščias, kameroje padėti Ikėjiški kukuliai labai gelbėja. 

Atsakyti

Aist zvengiau biski is sernienos mes jos lidle irgi nukovem :) bet Jorei :)  

Mumis nusprende kad ziema baigiasi ir pradejo mesti intensyviai savo kailinius paroda uz geru 3 savaiciu , sukisu as tuos plaukus atgal , uzdrausta suni glostyti ir liesti ale Jorei nei motais pesioja ji kaip turi buti  :oh: nezinau vel nuogi eisim i paroda :)

Radom kur Gilliukas naga nusilauze, jis labai megsta miegoti ant spintos virsuje o ten toks 1cm tarpelis yra tarp sienos ir spintos , gal koks voriukas gyvena ar ka tai pasirodo Giliukas ten vis kisa kanopa ir bando kazka pagauti :) buvo siandien vel istrigus koja tik as mygom isgelbejau. MB sake reiks uztaisyti kuom nors tarpa kad nelystu.

Atsakyti

Tai mažylė Jorė skaniai valgo.  :D Aš Čijai žalią mėsą iš Ledanos užsakinėju. 10 kg mėsos šunei kainuoja apie 18 eurų ir 40 dienų užtenka. Prie durų atveža, sąskaitą į pašto dėžutę įmeta. Patogu.

Mumio šukuosenai gal kokie žuvų taukai pagelbėtų.  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 20 sausio 2018 - 23:33