Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, kaip tu laikaisi? Ar patiko jums su vyru "Stranger things"? Mes dabar panašaus pobūdžio "Dark" žiūrim. Ir apie ateitį fantastinį  "Black mirror". Pastarasis man labai patinka kaip serialas - gilus, originalus  ir verčia susimąstyti apie technologijų naudą /žalą žmogiškosioms vertybėms. 

Ačiū, gyva ir tiek :D Nežinau kas yra, bet pykstu dėl visko, viskas erzina ir negaliu paaiškinti kodėl.

Aha Stranger things patiko. Dark pažiūrėjom pirmą seriją ir neužkabino, bet manau grįšim prie jo vėliau. Pradėjom žiūrėti The end of the f..ing world , keistas netipinis, bet visai kabinantis. O apie Black mirror neteko girdeti, bet dabar eisiu ir susiradus įsimesiu į savo serialų sąrašą :)

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šponkiuk, na kas tau? :unsure:

Sudirbau obuolinę tartą, gavosi kažkas panašaus obuolių, karamėlės ir plikytos tešlos blyninis jovalas.Apie jokį išvertimą net kalbos nėra.Vnž, nei pačiai pažiūrėti, nei kitam parodyti. :blink: Tik guodžia tai, kad skaniai kvepia, ir jaučiu bus skanu.Matyt mano rankos nesutvertos pyragams kepti :nail:

Ko spoksai, ar kandies nemačius? c070.gif 85efd7d7b221.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

F18_F468_A-_D378-4_ADB-_BD6_B-1_FD21228_

Atsakyti

20180121_113456.jpg

20180121_113540.jpg

20180121_113513.jpg

Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2018 01 20, 21:49)
<p>Kolumbui dar  4u.gif </p><p>Spalvingi pietūs labai skaniai atrodo  4u.gif </p><p>Mes šiandien pietavom Ikėjoj  blush-anim-cl.gif</p><p>Patalynės spalvą šiaip derinu prie kailio gyvūnų, bet kažkada taip užsimaniau baltos, nu ir turim dabar ją, spintoj  biggrin.gif vieną kartą pasidžiaugiau ir užteko  cool.gif​ </p><p>Čija mielybė  wub.gif </p><p></p><p><strong>Aist</strong>, Haris ant barzdos ir ant kojų po lauko parsineša tokius sniego kamuolius, kad tirpsta jie po šiltu dušu ilgai...  karsta.gif </p><p>Į kirpyklą laikas, neprisiruošiam niekaip</p><p></p><p>Kelvis paštetinių konservų irgi nepripažįsta, kažkada užpirkus buvau, tai lauko katukai puotavo  smile.gif </p>

O mano merginos paštetinius tai kaip tik ryja, su Kingu priešakyje.
Nauja priešpriešos zona - naktį nualpo mamkos vaza su rože, ir tos rožės gaila, vaza nedužo, stalą puoliau valyt ir paskui grindis vėl peršluoščiau. Naktį. Kad tikrai turėčiau kuo užsiimti.
Paskui - Nika sėlino prie Kingo, o Tašė ją parsivertė ir tiek į kailį davė, rankų nekišau, padėjau šlepete. Visos gavo į kaktą, o Tašė dar nuo Kingo už riaušes į padalkus. Tai dar reikėjo siurbt grindis nuo kailio skutų.
Naktį.
Atsikėliau kaip daužta, ir taip labai negerai jaučiuos, nes labai stipri migrena.
Atsakyti

Erode  :console:  Hipė prabangiai atrodo  :wub:  Rainys chuliganas naujas zbitkas galvoja.  :D  Kandis spintoje jaukiai įsitaisiusi  :wub:

O, matau, Šponkiuk, robotuką siurblį jau turite. Na, tai ar pasiteisino pirkinys?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 21 sausio 2018 - 11:58

Erode, oj kaip tave suprantu su ta migrena  :4u: 

Aist, aha labai pasiteisino, MB ėmė tą kuris skirtas turintiems naminių gyvūnų (kitokie šepetėliai, neapsivelia jie kaip paprastuose būna). Tiesa pasakius normalaus siurblio dar nebuvau pakūrusi  :ax:  Žinoma reiks pasikurti, ypač po virtuvinio karkasu išsiurbti :) Tiek, kad virtuvinio likusas dalis montuos po dviejų savaičių, nes dar fasadinės dalys nepagamintos, tai neskubu dar :D :D :D

Atsakyti

Sveikos,kas link konservų, tai maniškėms pašteto pavidalo maistas, kažkas tokio baisaus , kad neįmanoma net murkimu paaiškint  - tik pamato , net neuostę ratais aplink nueina, tas  pats kai būna natūrali mėsytė...pvz Canagan kažkada nupirkau ,sakau gal ės, tai  ant rytojaus kiemo katėms išnešiau, o tas Canagan taip kvepia lyg žmogiški konservai būtų...nu žodžiu, mano mergos irgi išpindėję...

Kolumbas taip pat, ėda po truputį,prašosi į balkoną, lipa ant kelių  savo laiku , sakau gal prašokom negerumus

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Erode  :4u: 

Ainu labas rytas  :wub: 

Rainys koks plėšrūnas  :wub: 

Hipė karalienė  :wub:

Šiandien vakare mano mažoji švenčia 10 gimtadienį žaidimų kambary, tai vaikas nesismulkino ir pakvietė visus klasiokus ir dar kelias drauges. Kažkodėl noriu paprašyti kumščius laikyti  :oh:  :laugh: 

Ir po tokio savaitgalio atostogų noriu  :ax: 

Atsakyti

Zundytė nepatenkinta, kad jos ramybė sudrumsta  :D o jau vuodega  :bigsmile:  :wub:​ 

Dėl Kolumbo džiaugiuosi  :wub:  tyliai  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 21 sausio 2018 - 14:21

Baukide, mieloji, linkiu sėkmingai atlaikyti frontą.  :D ir didžiausi sveikinimai dukrai tokio gražaus gimtadienio proga.  :4u: 

Atsakyti

Aist, tik ką pažiūrėjom pirmą seriją Black mirror. Net sunku apibūdinti kokie jausmai ir mintys galvoj. Reikia suvirškinti.

Atsakyti