Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mes šiandien patikrinom sniego kokybę miške.Jis tikrai baltesnis ir jo  daugiau negu mieste.

Dėl Kolumbo kaip džiugu :bis

Hipė nabagė suraityta tokiame mažame guoliuke :unsure:

Rainys lūšiškai atsidrėbęs  :wub:

Baukide,laikyk frontą, tokia gauja ne juokai.Belieka pasidžiaugti,kad ne namuose.

Atsakyti

Aist, tik ką pažiūrėjom pirmą seriją Black mirror. Net sunku apibūdinti kokie jausmai ir mintys galvoj. Reikia suvirškinti.

Ten serijos nesusijusios. Kaip mini filmai. Ir neša skirtingas žinutes ir jausmus. Tai nėra lengvas žiūralas.  :) 

Atsakyti

Ten serijos nesusijusios. Kaip mini filmai. Ir neša skirtingas žinutes ir jausmus. Tai nėra lengvas žiūralas.  :)

Kažkaip po pirmos serijos įtariau, kad bus skirtingos. Pažiūrėjom ir antrą. Visiškai kitokia. Ir tikrai nėra lengvas žiūralas. Dabar noriu ko nors išblaškymui :) galvojau va nueisiu sudėsiu džinsus skalbti. Pasibaigė viskam tuo, kad nesišnekam su mb dabar. 

Atsakyti

Aist, kažkaip susiorganizuosiu savo šik.... atvilkimą iki tavęs :D

Šponkuti, nu kas tau dabar. Laikykis ir neliūdėk, man begalo sunkus ruduo buvo, tai vienu metu supratau, kad labai jau ta plonytė linija iki visiškos nuotaikos pelkės

Baukide, kaip atlaikei frontą ir sveikinimai

Džiugu dėl Kolumbo 

Atsakyti

Dabar noriu ko nors išblaškymui :) 

Mes išblaškymui sužiūrėjome "Friends", " Seinfeld "," Brooklyn Nine-Nine". 

Atsakyti

Aist, kažkaip susiorganizuosiu savo šik.... atvilkimą iki tavęs :D

Jei nori, galiu rytoj iki pietų tau atvežti. Pvz į tavo darbą. Arba namo. Kaip tau patogiau. Tik adreso man reiks. 

Atsakyti

Baukide kokiam kambaryje svenciat? Man arteja Kornelijos 8 irgi sneka kad visos klases noretu :) cia dabar gal taip madinga :) Pradzioje sake nori boulingo , dabar jau nebenori tai nezinau net ka reiks cia sumastyt :) 

Atsakyti

Aš tai kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad ir moterims būna vidurio amžiaus krizė. Bent jau tikrai kažkokia krizė. Vieną dieną vienaip galvoju, kitą kitaip. Net sunku paaiškinti, bet mintys laksto nuo apsisprendimo turėti vaiką iki ... 

Atsakyti

Mes išblaškymui sužiūrėjome "Friends", " Seinfeld "," Brooklyn Nine-Nine". 

Mes "That 70's Show" žiūrim. Du nežinomus iš tavo sąrašo reiks įsimesti mano sąrašiuką. O to "Black mirror" pažiūrėjom 4 serijas.

Atsakyti

Šponkiuk, ar ne per jauna Tu dar vidurio amžiaus krizei? Gal čia kokia vėlyvoji paauglystė, mergyt? Arba šiaip hormonų pms'inės audros per pilnatį.   :P  :4u:  na, visoms mums kartais būna nuotaikų kaitos, nepriklausomai nuo amžiaus. Nuo tokios   :flirt2: iki štai tokios  :gun_smilie: būsenos tik plonytė mėlyna linija. 😁

Atsakyti
Pažiūrėjau į savo kinderius - ir nusišypsojau...
Katinas... Tikrai neplanuotas ir nenorėtas - įlipo į širdį visom keturiom. Kartais pagalvoju visai neprošal antras kačiukas būtų. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 21 sausio 2018 - 22:42

Labas  rytas :4u: Šalta, rūkas  :blink: .Jau galėtų žiema baigtis, jau atsibodo.

Melereta,labai sveikintinos mintys tave aplanko  :4u: Šponkiuk, net nežinau ką tau patarti :hmm: Nebūna moterims viduramžio krizės, būna tik menopauzė, o tau ji tikrai per anksti.Gal koks sunkiai išreikštas pms'as? Kaip sakė vienas išmintingas žmogus- viskas praeina, praeis ir šitai.

Lekiu į darbą, geros visiems dienos :4u: Nesirkit, nesušalkit, neliūdėkit. :4u:

Atsakyti