Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ačiū už palaikymą.

Per vėlai,Erendira tavo postą pamačiau.

Darėm Liremoje, tikiuosi,kad viskas bus gerai.Manau,kad nei vienas daktariukas specialiai nenori padaryti blogai.Danties traukimas ar net auskarų vėrimas yra rizika.

Atsakyti

Labas vakaras  :)

Darbe tik per telefoną paskaitau, pasidomiu, kai kada ir su pakrizenimais  :D

Labai patiko damos Zundytės paslaptis - svorio neišduoda  :lol:   Tai gal nors apie taliją ką nors pasakys  :hihihi:

Šponkiuko ežerai  :oh: Aš vakar irgi dariau tvoros pamatuose skylę ( iš blokelių jie )  ir vijau vandenį iš sklypo... 

Nikutės žydrai juodos akytės :ax:

Lisitėja2, kaip kelionė ? 

O, kol parašiau,- Lisitėja jau čia :) Šaunu, kad viskas sėkmingai, tikriausia, dabar reikia pasisaugoti.   

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 31 sausio 2018 - 18:19

Lisiteja, greito ir sklandaus gijimo mamai. O dėl Liremos, nenoriu plėstis, kas praėjo, tai praėjo, bet ten buvo ne vien tik tai, kaip tu sakai, kad visiem pasitaiko, žinoma, kad būna visko. Bet po to vyko daug nemalonių dalykų, jau nė prisimint nenoriu. Beje, po to sužinojau, kad ir įranga pas juos, tarkim, ne pati geriausia.

Atsakyti

Erendira,a gal gražus daktariuks spaudimą matavo? :bigsmile: Nikitukės kokios akytės :wub:
Eik jau :irnesakyk: senas striošnas pirdūnas :blink:  Pradėjo dar spie svorį sapaliot, nesupratau per daug jam ar per mažai. Matyt perpykau  :D  šian jau 110/74
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 31 sausio 2018 - 19:13

Eik jau :irnesakyk: senas striošnas pirdūnas :blink:  Pradėjo dar spie svorį sapaliot, nesupratau per daug jam ar per mažai. Matyt perpykau  :D  šian jau 110/74

Aa nu tai aišku ko užkilo. Jaučiu jei man būtų pamatavę Karoliniškių poliklinikoj kai dėl riešo buvau, tai po konsultacijos mano spaudimas manau būtų už pulsą didesnis.

Atsakyti

Dabar aišku kodėl Rainys storėja. Ėda ir miega ten pat. Gerai, kad bent nekakoja ten pat :D

20180131_193859.jpg

Atsakyti

Erendira - turiu paprastutį matuoklį ant riešo, žinau kad šiaip sau variantas, bet pasimatavimui tinka, galiu paskolinti  :4u:

Šeltukų trio labai labai patiko  :wub:  o Jorytė kokia gražuolė auga  :wub:

Lisitėja - mamai greito ir sklandaus sveikimo  :4u:

Šponkuti - naminis ežeras įspūdingas  :blink:

Aist - gulėjimas su katyte, manau, viena rimčiausių ir labiausiai pateisinančių priežasčių, atleidžiančių nuo namų ruošos  :D

Dar rimc bachūrs Rainys įstrigo  :D Didis katins, iš kurios pusės bežiūrėtum  :D​ 

Dar dėl Kolumbo džiugu  :4u:

Prie užsakymo iš vokiečių ir aš prisidėčiau  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 31 sausio 2018 - 20:27

Labas vakaras visoms :)

Zundyte, glėbys sveikatos Kolumbui :4u:

Lisitėja, sveikatos mamai, gero gyjimo :) O tavoji Zundytė kokia gražiai apvalaina, matosi, kad gyvenas geras :D

Šponkiuk Rainys susirado  strategiškai labai patogią miegojimo vietą. Gal auginasi gelbėjimo liemenę apie save, praverst gali, kai tokie ežerai.

Jei Ainu šalia manęs taip gulėtų, aš irgi neičiau indaplovės tvarkyti. :D

Pelytė slepiasi nuo žiemos

3e879cd128fa34dc79c88523371c7ef9978.jpg

Atsakyti

Šponkiau, tai spintelė bus all inclusive :D 

Pelytė  :wub: 

Atsakyti
labas vakaras,

QUOTE(gielux @ 2018 01 31, 18:49)
<p>Lisiteja, greito ir sklandaus gijimo mamai. O dėl Liremos, nenoriu plėstis, kas praėjo, tai praėjo, bet ten buvo ne vien tik tai, kaip tu sakai, kad visiem pasitaiko, žinoma, kad būna visko. Bet po to vyko daug nemalonių dalykų, jau nė prisimint nenoriu. Beje, po to sužinojau, kad ir įranga pas juos, tarkim, ne pati geriausia.
</p>

Mano mama irgi planuoja ten keistis,o tai gal žinot kur tada geriau?
Atsakyti

Prisėdau prie pasivaikščiojimo:

DSC00475.jpg

DSC00477-2.jpg

DSC00510.jpg

DSC00563.jpg

Atsakyti

o čia manau geriausia:

DSC00529.jpg

Atsakyti