Ačiū už palaikymą.
Per vėlai,Erendira tavo postą pamačiau.
Darėm Liremoje, tikiuosi,kad viskas bus gerai.Manau,kad nei vienas daktariukas specialiai nenori padaryti blogai.Danties traukimas ar net auskarų vėrimas yra rizika.
Labas vakaras
Darbe tik per telefoną paskaitau, pasidomiu, kai kada ir su pakrizenimais
Labai patiko damos Zundytės paslaptis - svorio neišduoda Tai gal nors apie taliją ką nors pasakys
Šponkiuko ežerai Aš vakar irgi dariau tvoros pamatuose skylę ( iš blokelių jie ) ir vijau vandenį iš sklypo...
Nikutės žydrai juodos akytės
Lisitėja2, kaip kelionė ?
O, kol parašiau,- Lisitėja jau čia Šaunu, kad viskas sėkmingai, tikriausia, dabar reikia pasisaugoti.
Lisiteja, greito ir sklandaus gijimo mamai. O dėl Liremos, nenoriu plėstis, kas praėjo, tai praėjo, bet ten buvo ne vien tik tai, kaip tu sakai, kad visiem pasitaiko, žinoma, kad būna visko. Bet po to vyko daug nemalonių dalykų, jau nė prisimint nenoriu. Beje, po to sužinojau, kad ir įranga pas juos, tarkim, ne pati geriausia.
Eik jau
senas striošnas pirdūnas
Pradėjo dar spie svorį sapaliot, nesupratau per daug jam ar per mažai. Matyt perpykau
šian jau 110/74
Aa nu tai aišku ko užkilo. Jaučiu jei man būtų pamatavę Karoliniškių poliklinikoj kai dėl riešo buvau, tai po konsultacijos mano spaudimas manau būtų už pulsą didesnis.
Erendira - turiu paprastutį matuoklį ant riešo, žinau kad šiaip sau variantas, bet pasimatavimui tinka, galiu paskolinti
Šeltukų trio labai labai patiko o Jorytė kokia gražuolė auga
Lisitėja - mamai greito ir sklandaus sveikimo
Šponkuti - naminis ežeras įspūdingas
Aist - gulėjimas su katyte, manau, viena rimčiausių ir labiausiai pateisinančių priežasčių, atleidžiančių nuo namų ruošos
Dar rimc bachūrs Rainys įstrigo Didis katins, iš kurios pusės bežiūrėtum
Dar dėl Kolumbo džiugu
Prie užsakymo iš vokiečių ir aš prisidėčiau
Labas vakaras visoms
Zundyte, glėbys sveikatos Kolumbui
Lisitėja, sveikatos mamai, gero gyjimo O tavoji Zundytė kokia gražiai apvalaina, matosi, kad gyvenas geras
Šponkiuk Rainys susirado strategiškai labai patogią miegojimo vietą. Gal auginasi gelbėjimo liemenę apie save, praverst gali, kai tokie ežerai.
Jei Ainu šalia manęs taip gulėtų, aš irgi neičiau indaplovės tvarkyti.
Pelytė slepiasi nuo žiemos