Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja-mano visi prekybcentrių maistai išbandyti jau- tų visai viskų-riskų , net neuosto,scheba -tik dideliuose pakeliuose ir tik vištienos ,žuvies aplamai jokios ,geriausiai eina kalakutas ,triušis ,veršis,jautiena kaip kuri ,antiena ,žąsiena,žvėriena irgi kai kuri, dar reikia žiūrėt ar nėra žuvies bent pėdsakų ,o daugelyje yra jos,tiksliau beveik visuose yra ,žodžiu nėra lietuvoj nieko pirkti...mano Gurmanėms :rolleyes:​ 

[URL=http://www.part.lt/perziura/52c3f2b289ca65f231978acc5f9761b6575.JPG]52c3f2b289ca65f231978acc5f9761b6575.JPG[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/3a3c169dc3988501de0e51722615aa97486.JPG]3a3c169dc3988501de0e51722615aa97486.JPG[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 29 sausio 2018 - 22:16

- Ignai, ateik iškrauti indus iš indaplovės!- šaukiu iš virtuvės antram aukštui.

- Negaliu, aš užsiėmęs,- išgirstu netrukus atsakymą iš viršaus. 

- Ką veiki?- įtariai domiuosi. 

- Guliu su Ainu. 

Po kelių sekundžių mano telefoną pasiekia vaizdinė medžiaga, iliustruojanti sūnaus rimtą užimtumą:

E5_AB5_DA1-_ED5_F-40_A0-_BBDC-139306_DE8

53660_CD4-_F0_CA-4_B30-_AF4_C-791_BC30_F

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Orelis, tai nusišauti norisi :oh: Ir lyja ir sninga, dar gerai,kad  nežaibuoja.Tikrai,ten aukštai vandentekio avarija įvykusi.

Aist bernaitis rimtą darbą dirba, su kate guli , žino vaikis,kad nevalia trukdyti katės poilsio.

Gero visoms antradienio, lekiu į darbelį :4u:

Mano darbštuolė padeda megzti  :ax:  5d002d3284a1.jpg

Atsakyti

Sveikos

Teisingai, Ainu poguliuko vieta dirbt, če tau ne kokius nėkingus indus traukt  :irnesakyk: 

Ale Zundytė tokia visai nepavalganti matos  :hihihi: 

Spurga kol kas apetitu nesiskundžia, tiesa sauso nini net RC, o va canagana lapnoja, net jei tuo metu kolegė jį užkasinėja kartu su Spurgos galva :D

Atsakyti
Nu jau Zundytės kokios moteriškos formos bigsmile.gif Kokia didelė Lisitėjos meilė Zundytei biggrin.gif

Šiandien ryte, prieš 6h Mėtai kažkas įkirpo į uodegą tikriausia. Kaip pradėjo lakstyti govada, atrodo begemotas bėga (kas būtų jei ji ne viena būtų). Numetė raktų ryšulį nuo komodos ir pradėjo jį volioti. Garsas įsivaizduojat koks doh.gif Po to dar kažką voliojo, lovą pradėjo draskyti, po to pradėjo miausėti prie dukros durų. Ir tame tarpe prasibėga begemotiškai. Nu vnž, jau ruošiausi uždaryti į vonią ir čia suskambėjo žadintuvas aggressive.gif

Va, pažiūriu į Ainu, ramybės įsikūnijimas wub.gif

Zundytės ir Šponkiuko chebrytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2018 01 30, 12:22)
Nu jau Zundytės kokios moteriškos formos bigsmile.gif Kokia didelė Lisitėjos meilė Zundytei biggrin.gif

Šiandien ryte, prieš 6h Mėtai kažkas įkirpo į uodegą tikriausia. Kaip pradėjo lakstyti govada, atrodo begemotas bėga (kas būtų jei ji ne viena būtų). Numetė raktų ryšulį nuo komodos ir pradėjo jį volioti. Garsas įsivaizduojat koks doh.gif Po to dar kažką voliojo, lovą pradėjo draskyti, po to pradėjo miausėti prie dukros durų. Ir tame tarpe prasibėga begemotiškai. Nu vnž, jau ruošiausi uždaryti į vonią ir čia suskambėjo žadintuvas aggressive.gif

Va, pažiūriu į Ainu, ramybės įsikūnijimas wub.gif

Zundytės ir Šponkiuko chebrytė wub.gif

Tašė irgi ramybė. O tos 2 mažės... Pirmiausia laksto Fogi ir kniaukia taip pratisai, o paskui ją bėga Nika, atsispiria nuo sienos ir... skrenda atgal... Arba šoka iš viršaus.
Kingas sportuoja irgi bliaudamas. Būtinai - naktį.
Atsakyti

Kaimynė įdėjo nuotraukas kas darosi gatvėje prie jų. Tai ne tik visa gatvė skęsta, bet jau jų kiemi iki pusės užsemti. Pora metrų iki namo liko tik. 

Atsakyti

Sveiki, jeigu užsakinėsite kažkas iš zooplus.de parašykit a.ž. kai ką esu nužiūrėjus, tai prisidėčiau prie užsakymo :)

Jorytė vasario mėnesį startuos į pasivaikščiojimą, nes šį savaitgalį atostogavo pas kaimynus, kol mamka po Londoną davėsi :D Beje kaimynė ateidavo pas Giliuką, sakė kai davė jam guliašo tapo geriausia jo draugė :) ir murkė ir glaustėsi ir visaip prašė pasilik čia :D 

O čia maniškiai pas kaimynus savaitgaliauja :D Visos trys populiariausios šelčių spalvos :D

ccafafdad75f27a18897856acfdad73776.jpg

Atsakyti

Paavėriau kates. Tai grynaveislė dokumentuota meinė tik 4,8kg ir tai jau čia priaugus puskilogramį. Bugi 5,2kg. Rainys mažiausias pagal ūgį, bet sveria 6,2kg

Atsakyti
6 kg ( vasarą buvo 4,5 kg ) bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Ir 3,5 kg - mažoji ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Šeltukų grožis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 30 sausio 2018 - 19:11

Labas rytas :4u:Gražus lengvai apšarmojęs rytas, tylu ramu.Va,tokia žiema ir man patinka  :P

Sagyte,ačiū už šeltukų foto, nu koks grožis  :wub:

Sidabrės mažoji miniatiūra  :wub: Bugutis koks pliušinukas  :wub:

Klausiate,kiek aš sveriu?Tikra dama savo svorio neišduoda,paslaptis tai  c070.gifGeriau pasimatuosiu taliją :nail:   fceb66a31e22.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 sausio 2018 - 08:06

Vakarykštis mūsų ežeras, čia jau dalis vandens išpompuota. Pomapvo iki 23h gal.

20180130_163727.jpg

20180130_163804.jpg

Atsakyti