Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Santaros klinikose eilės didelės, tik birželio mėnesiui prieitų eilė.O akys geriausia tvarkyti, kai nėra dulkių.Kiek žinau daro Kaune.Tik nežinau kas ir kur. Erodė gal ką geriau patartų.

Rainys protingas bičas, užsiėmė geriausią vietą  a040.gif

Seniai matyta Pelytė :wub:

A tai pas jus tiek sniego? Trobelė faina,tik vištos kojų trūksta :hihihi:

Atsakyti

Šponkuti - nuotraukos nuostabios, ačiū :4u:  gal dar galima, labai jau gražu  :ax: 

Mano tėvukai keitė Kaune, akių klinika yr (nežinau kaip oficialiai vadinasi) ir mama Grybo gatvėj darėsi

Atsakyti

A tai pas jus tiek sniego? Trobelė faina,tik vištos kojų trūksta :hihihi:

oj ne, čia jo buvo šeštadienį, kai ėjom pasivaikščioti :)

Atsakyti

Labas rytas :4u:  Truputuką sninga , kelias bus subjaurotas :blink:Vėl kelionė į sostinę, važiuojam į vizitaciją.

Dar Klaipėdoje kažkur yra akių klinika.

Svarbiausi ryto darbai,dailusis gulėjimas :lol:

d95802d4f912.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Šponkuti, gražu  :wub:  O Kaukysa kaip solidžiai nuotraukoj atrodo, kas galėjo pagalvoti apie tokį "šniūrkį"  :D 

Mano anyta vieną akį operavosi Liremoj, kitą - Grybo g. , abu kartus viskas gerai buvo.

Ale Rainys kokių gabaritų  :blink:  :D 

O Zundytė dailiai kukulaina :super:

Lisitėja, važiuok atsargiai - sninga pas mus gan narsiai....

Atsakyti

Kadangi gavosi taip, kad po Liremos, teko guldyti į Santariskes, kad visai neprarastų akies, tai kitą akį darė taip pat Santariškėse. Bijojom rizikuot. Nesiveliant į detales, jie savo klaidą, bandė ištaisyt tiesiog tempdami laiką. Savaitę žmogus kankinosi su išdraskyta akim. 

Atsakyti

LABA, pas  mus  vėl  žiema,prisnigo  bet tokia  pliurza...

Kolumbas  ir visi  kiti  gyvena  įprastą  gyvenimą! 

Geriausiai  lęšiukus  keičia  kauno klinikose, akių klinikoje, tetai  po  pirmo  apsilankymo  pirmą  akį  išoperavo  gal  po  mėnesio, oantrai  operacijail paskyrė laiką  jau išvykstant  po pirmos operacijos -po trijų  mėnesių .ten labai  daug  daktarų  daro  šias  operacijas 

Atsakyti

Labai džiaugiuosi dėl Kolumbo :super:

Šiandien Pedras keliaus į kiniką, nes neišgaudau sysiuko tyrimui.  :huh2:  Su Runcium paparasta būdavo - uždarai nakčiai vonioje su tuščia dėže ir voilà, o šitą pamėgink kur uždaryti  :oh: Vaikščiojau vaikščiojau iš paskos, galvojau, gal nutaikysiu kaip, visų dėžių dangčius nuėmiau. I ką, nueinu aš į tualetą pati ir... na, žodžiu, pražiopsojau :D 

Atsakyti

Erendira, o taviškiai nesusigundo šviežiai išvalytu wc? mano Rainys tai apsėstas šituo klausimu :D

Smagu dėl Kolumbo, tikiuosi sveikata nebesuprastės jam  

Atsakyti

Šponkiau, bandžiau :) katinas gudrus padaras, nė už ką nesisios, jei tau to reikia :hihihi:

O paprastai nespėji uždengti viršaus, kai jau kas nors braunasi  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 01 31, 22:39)
<p>Santaros klinikose eilės didelės, tik birželio mėnesiui prieitų eilė.O akys geriausia tvarkyti, kai nėra dulkių.Kiek žinau daro Kaune.Tik nežinau kas ir kur. Erodė gal ką geriau patartų.

Tai todėl ir nenorim Santaroj,kad eilės didelės,šiaip ten turbūt darytume.Mes Vilniuj,tai kiti miestai atkrenta

QUOTE(Magnuna @ 2018 02 01, 06:09)
Mano tėvukai keitė Kaune, akių klinika yr (nežinau kaip oficialiai vadinasi) ir mama Grybo gatvėj darėsi</p>

O Grybo gt. likot patenkinti?
Atsakyti

Laba diena visoms :4u:. Lisitėja, kaip jums su mama sekasi? Tikiuosi viskas gerai? Aš neturiu tokios prastos patirties su Lirema kaip Gielux, tai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Man užpernai Liremoj labai padėjo, kai kažin kokiu būdu buvau siūlgalį į akį "iš kitos pusės" įsigrūdus . Tuomet visur kur įmanoma žiūrėjo. Ir Pelėdoj ir Santaroj, nieko nematė. O aš mačiau ir įtikinėjau, kad nu yr te kas tai... Tada Liremoj rado ir išėmė :D

Šponkiau, bandžiau :) katinas gudrus padaras, nė už ką nesisios, jei tau to reikia :hihihi:

O paprastai nespėji uždengti viršaus, kai jau kas nors braunasi  :D​ 

Erendira, kai Gralka sirgo ir to skystimėlio bais reikėjo, tai aš irgi Šponkiuko metodika dariau :D. Anas iškart pritvot prisistatydavo vos tik dangtį nuimdavau. O aš buvau prisipirkus dangtelių stiklainiams ir kai atsisėsdavo, greit kišdavau po kelnėm :lol:. Tik va paskui jis kokius du mėnesius, kai ryte atidarydavau dėžę tvarkymui ateidavo ir reikalaudavo, kad sėdėčiau šalia ir grožėčiausi procesu.... Jei bandydavau kur nueit, tai rėkdamas eidavo iš paskos ir parvarydavo mane į procesą :oh:.

Šponkiuk, a Šponkiuk gal gali man "paskolint" savo tobulą nuotrauką, nius tą, kur įdėjai to vienišo medelio? Man laaabai tokios reiktų kitom Kalėdom vienam daiktui (neišduosiu kokiam) Aš ir tau Daiktą su ta nuotrauka padaryčiau....  :ax:

Merginos, o jūs kai užsakinėjat iš zooplus.de, tai kaip jie jum Lietuvon siunčia? Ar aš kaži ką ne taip nužiūrėjau, kad neradau ten Lietuvos nuvardytos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 01 vasario 2018 - 13:15