Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, ar ne apie jūsų gatves 15 min rašo?
Daredi - ar nėra užstrigusio popieriaus patikrink. Tada kompe pažiūrėk ar teisingas printeris nurodytas. Bet greičiausiai bus laido ir jungčių bėda... Pačio spausdintuvo jungtis pajudink - patikrink.
Nikuna - tokiom katės akims sunku atsispirti.. rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 01 vasario 2018 - 15:38

Šponkiuk, ar ne apie jūsų gatves 15 min rašo?

Ne ne mūsų. Pas juos kaip suprantu jau metų metus ta pati problema. Pas mus visi namai nesenai tik pastatyti, daug dar nepastatytų. Bet straipsnis naudingas, vyras paruoš užklausimą Grindai dėl problemos sprendimo įrengimo ir bandytume 50/50 variantą. Taip pat reikia, kad tų skęstančių dvibučių savininkai kreiptųsi į statytoją dėl prisidėjimo (niekas nesitiki, kad pilnai apsiims, tai bent prisidėti turėtų), nes realiai tai jie statė namus žemiausioje vietoje ir turėjo pasirūpinti, kad tuos namus nusipirkę nepaskęstų. 

Atsakyti
Aleliuja, merginos bigsmile.gif Veikia pagaliau. Kaip ir sakėt, viską iš visur išjungiau, laidus ištraukiau, palaukiau, sujungiau, viską išknibinėjau ištikrinau ir po kurio laiko atsibudo ir atspausdino. Kas padėjo net ir nežinau. Ačiū už pagalbą 4u.gif
Tikriausia pilnatis ir mėnulio užtemimas kaltas buvo biggrin.gif

Šponkiuk, aš ir norėjau klausti, ar ne jūs skęstat? Ale gerai, kad ne jūs, nes ten tai žiauriai atrodo.
Atsakyti

Neakla ir aklas gaudo plunksnas:

https://youtu.be/ceAmjKmq7sE

Atsakyti

Nerealu, kaip jis taip sugeba? Klausa ar šeštas jausmas veda?

Atsakyti

Klausa. Prie tu plunksnu yra grandinee kuri siektiek skamba. O jei greiciau mosuoji, tai pacios plunksnos svilpia. Pirmas zaisliykas del kurio visi pamise. Net Bugi :D

Atsakyti
Šponkiuk, pagal video, sakyčiau, Rainys kažkokius šešelius mato, nėra totaliai aklas... unsure.gif g.gif
Atsakyti

Nemato. Aklas. Gali su prozektorium i akis sviesti, reakcijos jokios. Čia šitam video labai gerai gaudė, nevisada taip išeina. Būna padedu į šoną,  o jis vis dar gaudo. Jam spečoaliai pajudinu tai, kad girdėtų kur grobis :)

Atsakyti

Šiaip, dabar pamasčiau. Planavom kitą savaitgalį pasivaikščioti vėl. O gal po yra norinčių pas mane? Tai nebūtų mytas įrengtuose namuose, bet teoriškai gal jau bus virtuvinis. Tuo pačiu ir Rainį apžiūrėti galėsit. Mb dar kaip tik iš Kinijos nebus grįžęs.

Atsakyti

Šponkuti, aš noriu  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Šponkiuk aš irgi noriu :ax: :blush-anim-cl:

O Rainys labai gerai prisitaikęs gyventi, visai neatrodo, kad būtų aklas. Nuskilo jam, kad pakliuvo į tavo šeimą :)

Atsakyti

Na va dvi norinčias jau turim :D

Atsakyti