Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikutės 4u.gif

Diinka, kokia globotinė tavo nuostabi wub.gif Kaip jinai pas tave pakliuvo? bigsmile.gif

Pedriukas šaunuolis biggrin.gif bet o kas jam beliko biggrin.gif

Aš vakar važiuoju namo ir galvoju, kad jau viskas, man žiemos pilnai užtenka, nebenoriu nei šalčio, nei sniego, nei nieko. Noriu šilumos!! ax.gif
Atsakyti

Dabar taip atšištoji ir valšo žingšniu kulniuoji man guliašo įdėti :)

fba20a7c64a2a6cafdc1e24625ce53e1523.jpg

Atsakyti
Laba diena visoms smile.gif
Aciu uz patarimus, reiks pradet sukuotis dazniau su Dumu smile.gif
Dar klausimas, kada geriausia butu kastruoti, jam apie 5 men.turbut jau reiketu? ax.gif

Dinkos "katyte" labai grazi wub.gif

Labai, labai aciu Merfei uz dovanas 4u.gif 4u.gif 4u.gif nustebino ir pradziugino labai, gavom net dvi poras tapuku maziukei wub.gif norejau idet foto, pasirodyt, tik nezinau ar pavyks, vis neismokstu sumazinti...
Papildyta:
smile.gif

Pridėta:

Atsakyti

Diinka, kas tokią smagią "katę" galėjo išmest? :blink:  Ar pauliavot mergužėlė išbėgo?

Giliuk :lol:  Šaunuoliššš! Vargšė Mika šeimininkę kasdien burnoja, bet ta vis tiek nesusipranta laiku pavakarių ir vakarienės paduot. :dry2: 
(Paaiškinimas: "šeimininkė" - tai ta tarnaitė, kuri virtuvėje šeimininkauja)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 08 vasario 2018 - 17:11

Labas rytas :4u:

Renatele, kokie tapukai, ypač tie geltoni :wub: Dūmą kastruok dabar, jau tinkamas laikas.

Oho , koks grožis pas Diinką, tik kažkodėl nesitiki,kad šeimininkai atsiras :unsure:

Aist, su profesine švente  034.gif

Giliuk, guliašiukus reikia užsidirbti.Va, aš dirbu, primenu mamkai,kad nepamirštų malkų atnešti.

ad4adc8d94b7.jpgLekiu į darbą, visoms geros dienos.

Atsakyti

Jau ta Zundytė kokia rūpestėlis  :wub: 

O Giliukaš tikras kentasš :hihihi: kulniavo mamka guliašiukų?  :D 

Mergytės, tai kas pėdinat papėdinti rytoj arba poryt? Aš šian nusususi jaučiuosi, bet ryžtingai nusiteikusi rytoj atsusti

Galima būtų eiti Pučkorių atodangos taku (6 km, mieste, link N. Vilnios) arba Šilėnų taku (6 km, atitinkamai Šilėnuose, kažkur Pilaitės pusėje)

Atsakyti

Situacijos F5: mudvi su Magnuna rytoj 12 keliaujam Pučkorių trąsa. Kas dar su mumis?  :D​ 

Atsakyti

Nuo kurios vietos pradedat? Nuo pacios atodangos? Ar nuo belmonto? 

Atsakyti

nenudaze baldininkui fasadu, tai galbut ir as prisijungsiu. tik parasykit kur startas :)

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Tapukai nuostabūs  :4u: 

Giliukas kietaš  :D 

Zundytė darbinykė  :B 

Diinkos naujokė :huh2: bet kokio grožio  :wub:  :4u:

Erendira  :4u: linkiu atsusti  :D 

Aš ryt plaukų pasigražint pėdinsiu  :ax:  nuo 9, bet iki 13 val tai tikrai... :rolleyes:​ 

Atsakyti

Merginos, startuojam nuo atodangos :4u:​ 

Baukide, ačiū, dirbu atsusimo linkme su Runcium ant pilvo  :D 

Atsakyti

Sveikos. 

Aš rytoj 12 val. ko gero rytoj su Čija prisijungsiu, man taip pat labai reikia atsusimo pasivaikščiojimo. 🤪

Atsakyti