Lapyna, parašiau į až
Labas rytelis :4u:O pas mus naktį apsilankė pūga,visi takai užnešti. Valyti laiko nėra( noro taipogi), nes lekiu į darbelį. Ai, nutirps vis tiek
Didžiosios Zundytės trijulė
Šponkiuk, aš nespeliosiu.Bet, viskas ką tu sugalvojai tegul išsipildo su kaupu .
Vakar mačiau kaip katinai susipešė.Pradėjo pirma Zunda,Molis davė grąžos, ta kala atgal, nepasiduoda.O kas, įdomiausia, prišoko šunys ir peštukus atskyrė.
Visiems ligoniukams
Su mama rašinėjausi apie kelių būklę rajone. Tai nusiunčiau kaip vakar 16h narbuto gatvė atrodo. Mama atrašė, kad pas juos geresnis kelias
Panašu, kad Hipukui vis tik netinka animondos konservai vis randu privemta. Ir vakar mačiau kas vėmė. Tik va nežinau ar ji prisiryja ir dėl to apsivemia, ar dėl pačių konservų.
Dar ne į temą, bet gal kas norit medinio stalinio kalendoriaus. Reiktų tik pakomentuoti (jokių like ir share nereikia)
https://www.facebook...?type=3
Kiek dar tos žiemos čia liko!
Sagyt, katukui drausmingai pledukas ant palangės padėtas
Palinkėkit man sėkmės - važiuoju namo pažiūrėt, ar uždarytas Pedras bus pasisiojęs analizams
Nusprendžiau nebevežti į kliniką, praeitą kartą baisiai stresavo vaikis, visą laiką, kol darė tyrimą, tūnojo man sterblėj drebėdamas (čia tas, kur ant kelių neguli), tik paskui dairytis pradėjo... O kitaip, nei uždarius išgaudyti - be šansų, nesidavė man prisėlinti... Ir namie būnant palaikyti uždarytą be šansų
Erendira,kad būtų rezultatas
Labas rytas !
Ant to pleduko visi 4 kojai guli Tik tiek kas pirmesnis tas gudresnis
Sekmes tikiuosi Pedras sekmingai bus palikes analizus.
Ech, šiaip pasivažinėjau gražią dieną Pasitiko mane užtinęs nuo miego Pedras ir tuščia dėžė
. Įdėjau konservų, galvojau, paėdęs nueis... tai ne. Na, nieko, po darbo jau turėčiau rasti
Merginos, kaip su žygiu savaitgalį?
Aš žiauriai noriu, bet dar žiauriau negaliu žygiuot užimtas savaitgalius bus visokiom nesąmonėm
Į žygį šį kartą neprisijungsiu, darbai spaudžia iki .... O gaila