Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna, parašiau į až  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytelis :4u:O pas mus naktį apsilankė pūga,visi takai užnešti. :blink: Valyti laiko nėra( noro taipogi), nes lekiu į darbelį. Ai, nutirps vis tiek :irnesakyk:

Didžiosios Zundytės trijulė  :wub:

Šponkiuk, aš nespeliosiu.Bet, viskas ką tu sugalvojai tegul išsipildo su kaupu . :wub:

Vakar mačiau kaip katinai susipešė.Pradėjo pirma Zunda,Molis davė grąžos, ta kala  atgal, nepasiduoda.O kas, įdomiausia, prišoko šunys ir peštukus atskyrė.

Visiems ligoniukams :4u:

Atsakyti

Su mama rašinėjausi apie kelių būklę rajone. Tai nusiunčiau kaip vakar 16h narbuto gatvė atrodo. Mama atrašė, kad pas juos geresnis kelias :D 20180207_083716.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 07 vasario 2018 - 08:43

Panašu, kad Hipukui vis tik netinka animondos konservai :( vis randu privemta. Ir vakar mačiau kas vėmė. Tik va nežinau ar ji prisiryja ir dėl to apsivemia, ar dėl pačių konservų. 

Dar ne į temą, bet gal kas norit medinio stalinio kalendoriaus. Reiktų tik pakomentuoti (jokių like ir share nereikia) 
https://www.facebook...?type=3

Atsakyti

Kiek dar tos žiemos čia liko!

57f46717b3d48834d12beb2aafd1451d176.jpg

Atsakyti

Sagyt, katukui drausmingai pledukas ant palangės padėtas :super:

Palinkėkit man sėkmės - važiuoju namo pažiūrėt, ar uždarytas  Pedras bus pasisiojęs analizams  :D 

Nusprendžiau nebevežti į kliniką, praeitą kartą baisiai stresavo vaikis, visą laiką, kol darė tyrimą, tūnojo man sterblėj drebėdamas (čia tas, kur ant kelių neguli), tik paskui dairytis pradėjo... O kitaip, nei uždarius išgaudyti - be šansų, nesidavė man prisėlinti... Ir namie būnant palaikyti uždarytą be šansų :D

Atsakyti

Erendira,kad būtų rezultatas :4u: 

Labas rytas !

Atsakyti

Ant to pleduko visi 4 kojai guli :) Tik tiek kas pirmesnis tas gudresnis :D

Sekmes tikiuosi Pedras sekmingai bus palikes analizus.

Atsakyti

Ech, šiaip pasivažinėjau gražią dieną  :D​  Pasitiko mane užtinęs nuo miego Pedras ir tuščia dėžė :unsure:  :D . Įdėjau konservų, galvojau, paėdęs nueis... tai ne. Na, nieko, po darbo jau turėčiau rasti :D

Atsakyti

Merginos, kaip su žygiu savaitgalį? 

Atsakyti

Aš žiauriai noriu, bet dar žiauriau negaliu žygiuot :( užimtas savaitgalius bus visokiom nesąmonėm  :cry2: 

Atsakyti

Į žygį šį kartą neprisijungsiu, darbai spaudžia iki .... :oh: O gaila :(   

Atsakyti