Zundyte baisūs tokie žmonės, ggaila, kad tokių gan daug. Esu aptikus kiemuose šėriklėlę, kartais nunešu ten maistelio, visada baimė, kad išlys kas nors ir apraprėks, tai dedu kai visai nieko nėr šalia.
Magnun, aš, aš eisiu
Erendira - liuks tuomet planuojamės kitam savaitgaliui išeinamąjį susirinkimą
Zundyte - smagu į tavo chebrytę akis paganyti, o jau Špulytės sidabrinės kasytės vai vai kokio gražumo apie žmogėnus tai patylėsiu
Lisitėja - ačiū už žiemiškus linkėjimus, net akyse šviesiau nuo tokių vaizdų
Aist - geros ir įspūdingos kelionės - kyštelk ir mums kokią katytę iš tenainas
Šponkuti - tau irgi geros kelionės ir kad skrydis neprailgtų
Kiba rimtai miailas diena tai jau beveik draugystė
IMG_20180214_222548.jpg 67,78KB
0 Parsiųsta kartų
Linkėjimai Grikiui 😍
Linkėjimas Ainu
Labas rytas, šaltas ir baltas
Zundyte, suprantu tave.Kartais pagalvoju,kaip tokie bjaurūs žmogėnai iš viso ant žemės .vaikšto.
Gielux reikalai taisosi?Maloniai atrodo.
Vakar Zunda Vėjui ant galvos duonos kepaliuką nuleido :blink:Netyčia išėjo, bet šunio reakcija buvo nemirtinga Iš kur tiek jėgos( ir pasiutimo) pas tokią mažiukę?
O man širdelės niekas nesiuntė
Labas rytas
Vai Mažosios Zundytės koks dailumas visas širdeles susižers
Geros dienos visoms
Sveikos
Lisitėja, padėtis ne gerėja, bet keičiasi. Mačiau kaip Suprga kantriai sėdėjo prie kakadėžės, lipant Belai lauk, trenkė ir pabėgo. Kakadėžės pas mus dvi ir Bela lipo iš savosios. Vienžo kažkokie sostų karai prasidėjo. Bela vėl su apdraskyta nosia.
Grikelis pats apšalęs nuo savo meilės Ainu tieeek maistoooo
Magnun, jaučiu tiek negauna iš kart?
Gielux - oi ne, tiek negauna, čia tik dėl Ainu nufotogafavau ir susižėriau atgal kol neatsitokėjo
Labas rytas :4u:Su valstybės gimimo diena.Nepamirškit išsikelti vėliavų
Mergaitės,su mūsų Tėvynės Gimimo diena ! Tegul visur ir visada Lietuvą ir Jus lydi Tikėjimas , Viltis ir Meilė !
Labas šeštadienis, truputį neišmiegotas, bet labai snieguotas.
Zundikė išdykėlė
Ainu ir Grikelis...
Šponkiukui gero skrydžio į šiltus kraštus!
O pas mane vakar vos neįvyko Mikos persilaužimas. Obettačiau... Žodžiu, dama, aplinkui besimurkdama, jau ėjo man ant kelių, bet tik užlipus nusprendė pasitrint nosį į mano ranką. O tą pasitrynimą ji atlieka taip energingai ir isteriškai, kad gali alkūnę išnarint. Žodžiu, nuo smūgio mano ranka kaukštelėjo per kompo pelę ant stalo, ir nuo to garso Mika taip šoko, kad mano glėbyje liko tik jos protektorių vėžės.
Reikės tuos protektorius kiek patrumpinti, kritinėse situacijose kenkia aplinkai...