Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėjos Zundytė rimta pagalbininkė :)

Lauksim dabar Aist pasakojimų

Pavėluoti sveikinimai Nikutei :4u:

Gera būti kate

820dc47e808c5ea21a7c7b43c197f32e274.JPG

Atsakyti

Labas rytas :4u: Šalta šiandien, ir negano to sninga. mano optimizmas visiškai išseko :blink: O jeigu mašiniukas atsisakys su manimi bendrauti, tikrai pulsiu į giliausią depresiją.hysteric.gif

Šitas šaltis mane žudo, noriu būti meška, miegoti iki kol atšils. :rolleyes:

Gera Colombos katiniukui- juoduliukui, guli sau šltai, niekur eiti nereikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 vasario 2018 - 06:35

Laba ryta,

Aist sveika pargrįžus

Erode tau labai tinka mocas :wub: 

kas nori susipažinti su Dinka ? :)

https://www.15min.lt...source=Facebook

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Diinkut, jau skaičiau. Labai reikia tokių straipsnių, kad žmonės pagaliau imtų suprasti, iš kur randasi prieglaudos  :D 

Erode, oi, koks irisinis-karamelinis Mauricijus :wub: . Prašom plačiau apie jį  :rolleyes: 

Lisitėja. visiškai solidarizuojuosi  :friends: visiška nesąmonė toks šaltis. Nesiderina su mano gyvybe Žemėje  :blink: 

Atsakyti

Ačiū, Diinka, suskaičiau, dar ir mamai daviau paskaityti.Labai džiaugiuosi,kad tave pažįstu. Pagarba tau.d012.gif

Dėk greičiau pleduką po šonu, o tai pamatys teta Diinka, gausi barti.Žinosi, kaip nesirūpinti katyteparting.gif5c5bf8c6b64a.jpg

Atsakyti

Oi Zundyte, tavo mamka fantastiškai tavim rūpinasi, nebūk niurzga  :wub: 

Atsakyti

Sveikos, 

Aš labiau tikiuosi, kad Aist prigirebė šilumos daug daug, tik dar nespėjo lagamino išpakuoti ir dings tas šaltis su visam :D

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Nu kaip jūs, gyvos? Nesušalot? Aš tau jau nesakysiu, ką galvoju apie tokią oro temperatūrą doh.gif
Šiandien jau išsitraukiau kailinius, neištvėriau su striuke. Su tais kailiniai jaučiuosi didelė ir labai stora ax.gif Ale kai šalta, tai bala nematė, įsivaizduosiu, kad nieks nemato biggrin.gif

Tikiuosi, Aist negaus temperatūrinio šoko grįžusi iš Afrikos unsure.gif

Diinka, tau didelis medalis už tavo didžiulį darbą 4u.gif Puikus straipsnis,

Erode baikerė wub.gif O plieninis žirgas jau numatytas?
Mauricijus koks karamelinis bigsmile.gif
Atsakyti

Kailinius ir aš išsitraukiau... Ir supratau, kad visai man jie nepatinka. Dabar galvoju, kaip tas kelias dienas išsisukti be jų  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labuka,

ačiū už sveikinimus....Nikutei  :4u: 

Žiema man patinka, tik ne tokia šalta.... bet gal gi iššals erkės, šliužai ir visi negeriečiai...  :hmm: 

Net pas mus buvo -20 

Atsakyti

Sveikos

Visom katėm po baliončiką, bo labai gražios :wub:

Diiinka, tu nuostabi.

Laukiu Aist istorijų labai :ax:

Erodei mocas liuks

Erendira, solidarizuojuos su tavim, negaliu kailio dėtis, kažkoks vidinis stop atsirado, ale blyn batai odiniai, ką padarysi

Mano fronte nieko naujo, kariniai veiksmai vis dar tęsiasi. Bela nevalgo, ai vienžo lendu savo urvan atgalios, mes su laiku kažko susipykę, ničnieko nespėju

Atsakyti

Gielux  :4u: 

Mano reakcija orą:

25ab03a2ab0f7413bf662e6998a4b3f9465.jpg

Dvigalvis savaitgalio lovos slibinas  :) 

89c46babf681ac5c0ea20112ec3a9579333.jpg

Atsakyti