Laba diena visom sušalėlėm, laba ir atšilėlėm
Erendira, na kur jau ten smegenai suledėjo prie niekingų 20 laipsniukų?. Reikia džiaugtis, kad neužgriuvo 30, kad ryt pavasaris, o, vadinasi, visai nesvarbu koks oras, rengiesi suknią ir pirmyn :DSušalo, matote 
.Gal Merfė ką žinotųpuodelis lėkė sau, o lėkštutė sau. 

Lisitėja, na, matyti darbai, bet apie autorius nieko nežinau. man kažkodėl pasirodė, kad čia Latvių porcelianas galėtų būti, nes jie taip gražiai paišo. Bet, tikrai negaliu garantuot. Pasižvalgysiu po Kazį, jei ką panašaus užmatysiu, parašysiu, nufotkinsiu, galėsiu ir nugriebt. Reikia gi tos nenaudėlės mažutės zbitkus kažkaip dengt 
Aš jau atsigaiveliojau, buvau namo gripą parsivedus. Tai toks nemandagus buvo, visą savaitę pas mane gyveno. Nieko veikt neleido, labai jau viso mano dėmesio reikalavo. Po savaitės, kaip tai biškutį nuo jo atsikabinau, atidariau duris ir, kaip Giliukas,liepiau susirinkt daiktus ir išsikraustyt
. Va tep va, tai dabar jau džiaugiuosi žiemišku pavasariu.
O dar papasakosiu kaip galima nesąmonių prisidaryt, kai truputį nedaklausai ir truputį neišgirsti. Taigi, skambina jaunas kolega ryte. Ir sako, klausyk, tu šefui pasakyk, aš neateisiu. Sergi? Klausiu. Aha, atsako. Sergu. Man GRIPERIS. Buvo taip kaip buvo, pirmą raidę aš išgirdau ne tą... ( man susiklausė su T ) Sutrikau. Aš nelabai įpratus prie tokio šiuolaikinio jaunimo laisvumo ir atvirumo. Man visada atrodo, kad galima kažką pasilikt ir sau... Taigi nedrąsiai pasitikslinu: "šefui taip ir pasakyt?" Nu jo, kiek nustebęs, patikina kolega, nėr čia ką slėpt,- priduria ir tuo mane visai sutrikdo. Palinkiu gydytis. Šefui atėjus išpoškinu " tam tai ..riperis, gydysis, nebus". Po šio mano pareiškimo šefas pamėgina atsisėst ten kur nėr kėdės ir pasimetęs pasiteirauja "iš kur žinai?" Pats sakė, skambino,- pranešu. Manęs vėl teiraujasi " taip ir sakė ..riperis?" Nu jo,- patvirtinu.Pats sakė ir pats perduot prašė... Nepraėjus nė porai valandų šefas ateina skausmingai susirietęs ir švokšdamas praneša : GRIPERIS JAM, girdi, griperis, o ne T...eris... Jo? Pasiteirauju. Ai, nu koks skirtumas visvien serga. Nebus. Gydysis. Tai koks skirtumas? G ar T, taip užbaigiu diskusijas. Kaip pagalvoji vienas biesas, visvien liga.Kažin kolega bus panašios nuomonės?