Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinkut, tu Igio paklausk, šalta ar ne  :rolleyes:  Jis tau atsakys už mane, už Magnuną, gal dar už ką nors  :) 

Nes aš, pėvėzė, suprantu, kaip ir kad fiziškai nuo šalčio galima apsiginti, o smegenai - nea, sako beeee, miegot, nedaryt, pasislėpt, tai va taip.... :) 

Atsakyti

​Googlaš šako, kad rytoj paškutinė diena žiemoš, tai būk gera brangute, šušikrauk višą šniegą ir pašišokinėdama von iš čia!3b2af038c1375ebb4f3fcaf72dfd7514377.jpg

Atsakyti

Giliuk,  tu proto bokštas a040.gif tai pirmi protingi žodžiai  išgirsti šiandien. :victory2:

Merginos, kas ir pas kokius menininkus matėte tokį piešinį?Rinkinukas pirktas Utenoje, Kalėdų mugėje, vizitinė jau seniai pamesta, meistrų vardų neįsidėmėjau.Autografo nėra.Nete nieko panašaus nerandu.Gal Merfė ką žinotų, juk sukasi tarp meno žmonių.

Šiandien vyko pernykštės  kandies medžioklė, o kažkieno stora raina šikna ant mikrobangės netilpo :(Ir jai buvo visai vienodai,kad puodelis lėkė sau, o lėkštutė sau. :(

:( d7744cda29e8.jpg

Atsakyti
Giliukaš!

Pas mus vyksta katiniška meilė tarp Mauricijaus ir Kingo. Bėga lekia net žemė dunda. Mhr Mhrrrrrrr - Kingas. Mememememe - Mauris ir bėga abudu, Kingo vuodega kaip vėliava švysčioja, o garfildiškasis katinas Mauricijus laksto paskui kaip šuo. Mauricijus ant manęs nebeurzgia. Ant Jomanto nedaug. Labai energingas, ėda kilogramais. Žaidžia su peliukėm.
Tašė mosikuojasi su juo letena. Apeina ją lanku.
Mėto daiktus nuo paviršių. Turiu susitvarkyti.

Aš juos visus iš pradžių maitinau Calmitoninu (raminantys). Mauris 3 dienas gyveno uždarytas. Suleistas, Kingas jo nepjauna.
Nuėmiau atsarginį WC.
Feliway irgi turiu. Atrodo, kad gal čia viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 vasario 2018 - 21:50
Kingas Mauriui:
- Tu durnas.
Mauris:
- Ką?
- Durnas tu, sakau.
- Kodėl?
- Mamką nervini...
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Šaltas,vėl -18, ir labai vėjuotas :blink:

Erode, o kokia Mauricijaus istorija? Papasakok prie progos :ax: O kad nesipeša tai labai gerai.Kiek gi galima kariauti.

O pas mus iš pat ryto buvo svečių. Šeimininkė elgėsi kultūringai, tik profilaktikai letenomis pamojavo palei nosį.6da2efa3483b.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 vasario 2018 - 07:26
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 02 28, 08:25)
<p>Erode, o kokia Mauricijaus istorija? Papasakok prie progos ax.gif O kad nesipeša tai labai gerai.Kiek gi galima kariauti.</p>

Lisitėja, bet oras jau keisis. Tas vėjas ir pranašauja pasikeitimus.
Mergaitės. Pavasarėja.
Nenukabinkim nosių.
4u.gif

Mauricijaus istorija. Graudi. Turbūt, kaip ir visų. Pakeitęs 3 šeimininkus. Paskutinioji, mano draugė Eglė ir mano pacientė susirgo stipria alergija katėms. Jai netgi teks daryt operaciją nosies kriauklių.
Po operacijos ketino jį vežt į kaimą. Ten jis būtų tikras kaimo bachūras. Bet pasiūliau pabandyt... Pirkom ir raminamuosius feromonus Feliway, ir tą Calmitoniną tabletėm.
Ramiausia Tašė dabar. Ir meiliausia. Kingas - mano miego draugas, Tašė miega atskirai vonioj.
Mauris pas Jomantą. Mauricijui 6 metai.

Tikiuos, kad jie čia draugaus. Na, gal ne tokia neperliejama draugystė kaip Nika su Fogi. Bet - vis geriau nei nieko.
Šilumos Jums.
Čia - kad Diinkai ir man ramiau būtų. Šeimininkas perdavė.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 28 vasario 2018 - 08:36

laba ryta,

Erendira, Igis kaifuoja savo tropikuose, +28, saulė(ultravioletas) ir vanduo, lafa ne gyvenimas, dzin jam tos žiemos, pas jį amžina vasara :)

Erode ačiū už linkėjimus :)

Atsakyti

Diinkut, tai ir aš apie ką?  :D  Prie -20 tai jis negyventų, va ir man nepatinka... +28 daaaug geriau  :D 

Atsakyti

Mergaitės,neliūdėkit, jau rytoj  PAVASARIS  !

​[URL=http://www.part.lt/perziura/5cca731897c318d87eddabc6da5ff637564.jpg]5cca731897c318d87eddabc6da5ff637564.jpg[/URL]

Atsakyti

Sveikos

Diinka, galima aš pas Igi į tropikus, pasiruošus net lapais maitintis ir akis vartaliot, bele tik šilta būtų :D

Vakar Bela Spurgai ant galvos numetė žvakę. Šiandien Spurga Belą uždarė stalčiuje...linksminames :D

Atsakyti

Laba diena visom sušalėlėm, laba ir atšilėlėm :4u: Erendira, na kur jau ten smegenai suledėjo prie niekingų 20 laipsniukų?. Reikia džiaugtis, kad neužgriuvo 30, kad ryt pavasaris, o, vadinasi, visai nesvarbu koks oras, rengiesi suknią ir pirmyn :DSušalo, matote :P

.Gal Merfė ką žinotųpuodelis lėkė sau, o lėkštutė sau. :(

:(

Lisitėja, na, matyti darbai, bet apie autorius nieko nežinau. man kažkodėl pasirodė, kad čia Latvių porcelianas galėtų būti, nes jie taip gražiai paišo. Bet, tikrai negaliu garantuot. Pasižvalgysiu po Kazį, jei ką panašaus užmatysiu, parašysiu, nufotkinsiu, galėsiu ir nugriebt. Reikia gi tos nenaudėlės mažutės zbitkus kažkaip dengt :)

Aš jau atsigaiveliojau, buvau namo gripą parsivedus. Tai toks nemandagus buvo, visą savaitę pas mane gyveno. Nieko veikt neleido, labai jau viso mano dėmesio reikalavo. Po savaitės, kaip tai biškutį nuo jo atsikabinau, atidariau duris ir, kaip Giliukas,liepiau susirinkt daiktus ir išsikraustyt :). Va tep va, tai dabar jau džiaugiuosi žiemišku pavasariu.

O dar papasakosiu kaip galima nesąmonių prisidaryt, kai truputį nedaklausai ir truputį neišgirsti. Taigi, skambina jaunas kolega ryte. Ir sako, klausyk, tu šefui pasakyk, aš neateisiu. Sergi? Klausiu. Aha, atsako. Sergu. Man GRIPERIS. Buvo taip kaip buvo, pirmą raidę aš išgirdau ne tą... ( man susiklausė su T )  Sutrikau. Aš nelabai įpratus prie tokio šiuolaikinio jaunimo laisvumo ir atvirumo. Man visada atrodo, kad galima kažką pasilikt ir sau... Taigi nedrąsiai pasitikslinu: "šefui taip ir pasakyt?" Nu jo, kiek nustebęs, patikina kolega, nėr čia ką slėpt,- priduria ir tuo mane visai sutrikdo. Palinkiu gydytis. Šefui atėjus išpoškinu " tam tai ..riperis, gydysis, nebus". Po šio mano pareiškimo šefas pamėgina atsisėst ten kur nėr kėdės ir pasimetęs pasiteirauja "iš kur žinai?" Pats sakė, skambino,- pranešu. Manęs vėl teiraujasi " taip ir sakė ..riperis?" Nu jo,- patvirtinu.Pats sakė ir pats perduot prašė... Nepraėjus nė porai valandų šefas ateina skausmingai susirietęs ir švokšdamas praneša : GRIPERIS JAM, girdi, griperis, o ne T...eris... Jo? Pasiteirauju. Ai, nu koks skirtumas visvien serga. Nebus. Gydysis. Tai koks skirtumas? G ar T, taip užbaigiu diskusijas. Kaip pagalvoji vienas biesas, visvien liga.Kažin kolega bus panašios nuomonės?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 28 vasario 2018 - 14:19