Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi, Erendiros  pūkiai kaip suvirtę :wub:

O aš kailinukus nešioju, ir labai laukiau žiemos, žinoma ne tokios šaltos.Sąžinė negraužia, nes valgau mėsą ir odinius batus nešioju

.Šiandien pirkau katams maistą.Prieš mane stovi pirkėja, tikra dama ir perka bandomuosius kiekius maisto.Visi maistai iš pačių brangiųjų.Itin išrankioms katėm.Aš jau atsargiai teiraujuosi, kokios gi veislės katytė? Gal kokia nors ypatinga? Ne,atsako ponia, prieš kelis mėnesius pasiėmėm iš globos namelių,baisią visą,suvargusią , va jau atmaitinom.Tai dabar nebežinom kaip įtikti. :lol:  Ir taip man gera ant dūšios pasidarė, taip smagu. :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 vasario 2018 - 17:29

Sveikos, viska skaitau, bet kazkaip neparasau, atsalo ir pas mus, Darbe Rudolfu vadin, nes amzinai nusalus raudona nosis :D

Mano frone viskas psiramino, uzteko kitam diedui atsirast ir demesio skirt, prasidejo pavydas, pasirodo ir meile ir t.t. tai susitarem, kad baigiasi visi cirkai ir galim pasirodo graziai gyvent, tai va... ziuresim ... 

nusipirkau bilietusi LT geguzes 19-29d

Atsakyti

Erendiros nuomonei apie žiemą, kurią Bižū padėjo išsakyti visiškai pritariu  :)  laikykimės dar - sako kad ryt bus pati šalčiausia diena o po jau atslūgs šalčiai, taip kad dėkitės dar ryt kailinius  :D 

Dvigalvis lovos slibinas labai gerulis, su tokiu ir žiema nebaisi atrodo  :wub: 

Diinka  :4u:  :4u:  :4u: perskaičiau ir pritariu Erendirai, kad reik tokių straipsnių ir kuo daugiau  :4u:   ir pritariu Lisitėjai - labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad tave pažįstu  :4u:  :4u: 

Nikuna - jūra neužšalo da?  :) 

Azu - na matai kaip gaunasi  :D sėkmės tau, tikiuosi nurims šeimyninės bangos ir viskas gerai klostysis  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas, visai nesuraitytas :blink: Šita nesąmonė, vadinama žiema,d136702783d7.jpg baigia nužudyti mane ir mašiniuko akumus Šalta vėl - mūsų krašte - 19 :blink:

Azu, smagu,kad vis užsuki pasirodyti.Sėkmės tau šituose reikaluose, bet juk pati žinai,kad žmonės nesikeičia.

Pasižiūriu į savo žvėris, visaip kaip išsivarčiusius, ir prapuola visa motyvacija darbui.

Geros visiems dienos,Nesušalkit, nesusirkit :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 vasario 2018 - 07:22

Labas braškantis skambantis rytas  :4u: 

Pas mus apie 6 ryto driokstelėjo -22,5  :blink:  :frusty: 

Azu:4u: Brangink ką turi, bet neužsiciklint prie to,kad tavęs nebrangina. Ai, esi protinga moteris, atsirinksi  :mirksiukas: 

Joo, Lisitėja, Molis tikrai nemotyvuoja energingai veiklai :hihihi:  Patiko tavo pasakojimas apie gurmaniško maisto kyciai ieškotoją :super: - mūsų kontingentas  :D​ 

Atsakyti

Labukas,

Magnuna, prie jūros buvau šį sekmadienį... nu, neužšalus ji  :hmm:  nesuprantu, kaip atsilaiko....  :D 

pas mus šįryt -17  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas

Moliuko nemotyvacija tobula  :D 

Nikuna - pamaišyk šaukštu jūrą karts nuo karto, kad neužšaltų  :) 

Man toks jausmas buvo kad laukan išėjus man stora žieminė striukė sušalo ir sukietėjo  :)  galvojau nesusilenksiu mašinon sėsti  :D​ 

Atsakyti

Magnun, :hihihi:

Man toks jausmas, kad aš pati sušalau ir sukietėjau  :blink:  Ypač smegenai  :D  Nes užsišikusi ant kailinių (ilgų) šian vilkausi striukę (šiltą) ir sėdžiu dabar šaltais keliais, trečia valanda neatšyla. Faktas, kad smegenai užšalo, sudžiūvo, nurūgo ar pan. :irnesakyk: 

Atsakyti
Moliuko demotyvacija puiki, aš irgi taip noriu biggrin.gif

Palinksminot čia užšalusiais smegenais, tai įtariu pasivaikščiojimo savaitgalį nebus hihihi.gif
Atsakyti

Daredi, šios dienos duomenimis aš tai niekur neisiu  :blink: 

Žiauriai mane veikia tas šaltis, norisi tik griūti veidu į samanas (pagalvę) iki atšils, nes nosių triušiams niekaip pritaisyt neprisiruošiu, o Kazys jau ant nosies  :unsure:​ 

Atsakyti

nei čia šalta nei ką....o jei dar ir su mašina tai vasara, MB net žieminės striukės užsidėt neįkalbu...aš  atsisegiojus ir be pirštinių...o po kiemą tai ir basikom (na į šliures įsipiriu basas kojas) man visai patiktų jei tas oras būtų sausį ar vasario iki pusės....na bet kai poryt pavasaris, tai jau nervina, o dar nervina kad negaliu paleist laukinuikės katės....ir dar bent 2 sav. jaučiu negalėsiu...o narvas netvarkytas mėnesį....košmaras, tiesiu dekutį ant dekučio...jau nežinau kiek sluoksnių.... (kraikdėžę išvalau 2 kart per dieną)....o kailinių nebenešioju, senokai...man gėda....batų odinių tiesiog neįperku....nors kelias poras turiu (atiduotus) nešioju... mėsą vis dar valgau, nors kasdien mažiau, bet kol kas tikrai neatsisakysiu visai, nes man jos trūksta.. :geda: 

Atsakyti
Va, va , Kaziukas savaitgalį...užuojauta pardavėjams, kurie ištisas dienas stovės lauke blink.gif
Merfė tikriausia dalyvaus. Norėčiau pamatyti ir susipažinti tik nežinau ar užteks man tiek drąsos, tiek valios geležinės ten eiti, šalti ir stumdytis su visais unsure.gif
Atsakyti