Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Merfe  :lol: 

Visų pirma, taip, vilkiu raudona suknia su kvalbonais (kaip ir liepei), kad tas šaltis pasiustų sau  :bash: 

Visų antra, aš jau gudri turiu darbe akių pieštuką ir tušo, jau pasitaisiau makiažą  :nail: 

nes nu, man tai būtų skirtumas kuo susirgti, kai rimčiau pagalvojau  :ax:  :lol:  (ta ašara nuo mąstymo pastangų, greičiausiai, ir ištryško)

Kur būsi Kazy? eisiu prieglaudos palapinės lankyt, gal arbatos atneščiau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

kažko tiražuoja forumas mano pasisakymus 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 28 vasario 2018 - 15:01

Ačiū,Merfyte.Jei yra įmanoma man tik vizitinės reikėtų.O žmogučiai tikrai lietuviai, pati kalbėjausi.Eisiu, susiklijuosi lekštutę.Paprastai taip nedarau, bet čia ne toks daiktas,kad atžagaria ranka išmesčiau

.Nu, ir ką padarysi tokiai storašiknei?Pasižiūri kvadratinėmis akimis,ir dūšia susilydo. :irnesakyk:Sėkmės jums mugėje  :4u:

Atsakyti

Merfe, prisgalvoja gi visokių pavadinimų šiais laikais ir suprask ar ans sifilitikas, ar analitikas, palei mane nedidelis skirtumas :laugh:

Šiandien puse ryto paskum Belą su šaukštu laksčiau: suvalgyk už mamytę, už tėtuką, total katininis marazmas :mega_shok: o Spurga iš paskos lakstė ir sakė: eiiii, aš čiaaaaaa, aš čiaaaaa, o maaan. Net jos kniaukimas primena ne miau, bet niamamam :laugh: 

Atsakyti

Kur būsi Kazy? eisiu prieglaudos palapinės lankyt, gal arbatos atneščiau  :rolleyes:​ 

Erendira, šiirdele, jei pro šalį ne visai sustingus nuo šalčio skuosi, tai pleptelt užsuk. Arbata, tikrai nesirūpink, apsirūpinusios nuo galvos iki kojų visu kuomi būvam :D. Gyvensim "laaaabai komercinėj-reklaminėj" vietoj Pilies ir Radvilaitės gatvių kampas turėtų pats pirmas namelis būt :D

Lisitėja, būtinai pažiūrėsiu, labai patinka man pas keramikus pavėplinėti ir pamatyti ką gražaus sukūrė, tai tikrai aplakstysiu, jei nebus užšalę ir mugėn atvažiuos. Jei tik aguonininkus rasiu, - nugriebsiu kortelę.

Atsakyti

Ačiukas, Merfyt :4u: Man Kazys nesišviečia, per šalta, o dar ir dirbsiu savaitgalį.Nesušalkit jūs, nes šilumos nepraneš jokios.Lyg to nebūtų per maža žada pūgas, ir rytų vėją :blink:

Ačiū didžiajai Zundytei už eilėraštį, labai smagiai susiskaitė. :D

Atsakyti

Labas vakaras,

Merfe :lol:  Nėr čia ko mandravot - griperis, griperis.. - tai niekam ir nekils klausimų, kurią galvą jam skauda. 

Gielux, suprantu, kad jautiesi kaip gyvendama sudegusiame cirke, bet uodegų nuotykiai skaitosi smagiai. :D

Erode, mazgau katėms uodegas, kad Mauricijus pritaptų ir prigytų.

Prie -20 tai jis negyventų, va ir man nepatinka... +28 daaaug geriau  

Aš tai prie +28 negyvenčiau... Geriau jau –20 :rolleyes:

Mano mažiausiąją pradėjo labai džiuginti katės. Ypač, kai Mika visa kniaukdama rėkdama ateina reikalauti vakarinio guliašėlio. :D  Tyčiom dedu į lėkšteles labaaai lėtai, kad mažoji ilgiau pakrykštaut galėtų. :D

Kažin, kur Aist? Turbūt vargšei plaučiai suspazmavo ir akys susiskersavo nuo temperatūrų skirtumo. :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 28 vasario 2018 - 19:37

Sveikos  :4u: 

Juokiausi trilinka viską beskaitydama  :D  griperis iš T ir analitikas iš S tiesiog nukovė  :D 

Labai smagiai Erodės pasakojimą suskaičiau o Kingo ir Maurio pokalbis privertė smagiai nusijuokti  :D 

Erendira, jeigu ryt pavasaris neateis - susikraunam lagaminus, griebiam Gielux į kompaniją ir varom pas Igį pagyventi iki oro temperatūra atšils iki gyvybei egzistuoti  įmanomos ribos  :unsure: 

Lapyna - vai kaip miela kad mažąją katės džiugina  :wub: 

Pasiilgau mūsų keliauninkių  :4u:  Tikiuosi nepakirto temperatūrų skirtumai ir Šponkutis, atsižvelgiant į nuotykius keliaujant link Kubos, sėkmingai iš ten parskrido  :4u: 

Merfyt - penktadienį po darbo kyštelsiu nosį į Kaziuką, tai atbėgsiu iki tavęs, žinoma jeigu pakeliui striukė tiek nesukietės, kad sustingsiu kaip nebylus priekaištas neišėjusiai žiemai  :D 

Erendira - kad smegenai nesustingtų, šildyk galvą kailinėmis šildymo priemonėmis  :) 

Atsakyti

Kodėl galvytė gali būti ant pagalvės, o uodegytė -ne?!

[URL=http://www.part.lt/perziura/ee6165057b41fa8984bc9a34a1f3366c440.jpg]ee6165057b41fa8984bc9a34a1f3366c440.jpg[/URL]

Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/a28be6705b90d56933b2d53c297dbf74175.jpg]a28be6705b90d56933b2d53c297dbf74175.jpg[/URL]

Atsakyti

Labas rytas :4u: Pas mus niekingi -14, o jei vėjo nebūtų, tai iš viso būtų šilta. :lol: Vėjas labai šaltas, pučia nuo šiaurės.Bet tai smulkmena, pažiūrėkit ką rodo kalendorius, juk jau kovas. :victory2: Dienos eina ilgyn, šiandien šuniukus vedžiau, buvo šviesu.Taip,kad neteks pas Igį ant buto prašytis.

Spurgyte, esi nuostabiai graži katytė :oro_buckis: O inteligentiškos katytės ant pagalvytės deda galvytę, o ne užpakalį.Imk pavyzdį iš manęs :rolleyes:  8413951f7791.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 kovo 2018 - 07:29

Labas rytas  :4u: 

Išties, jau gerokai atšilo, ne -20, tik -18, galima švęsti :hihihi:

nepaisant visko, valio valio pirmai kalendorinio pavasario dienai, einu nusipirksiu narcizų  :wub:​ 

Atsakyti