Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Rytas labas. Kaip smagu į darbą važiuoti kai jau nebe tamsu. O dar šiandien stebuklingai per 15 min buvau darbe. darbe visi pastebi, kad gerai įdegus, bet kad plaukus nusikirpau ne :D nors jų ilgis per pusę sutrumpėjo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 06 kovo 2018 - 08:24

Sveikos

Šponkutis - kačių užkalbėtoja :D

Grikelis, linksmuoliukas :D

Aš nekniaukiu 5 ryto, aš rūpinuosi, kad nepramiegotumet

[URL=http://www.part.lt/perziura/cca56acee8fd3aa0d5d3fe3ea8ff870b181.jpg]cca56acee8fd3aa0d5d3fe3ea8ff870b181.jpg[/URL]

O aš su išakėta ranka,ir kam man reikėjo kištis tarp tų peštukių

Atsakyti
Mano smegenėlėse visos Barbės sustojo į savo vietas ir dabar jau aišku kur kuri ok.gif
Mes su Grikiu vienu metu iš kailinių į striukes įlindom biggrin.gif
Lūžena pavaro, kaip taip iš vis jam gaunasi bigsmile.gif
Ot Zunda, visus po padu pakišo unsure.gif
Spurgytė rūpestėlis wub.gif Kas gi daugiau pasirūpins dvikojais jei ne ji. O tie dvikojai net nevertina to biggrin.gif

Šponkiuk, tai kaip tu apsikirpai? Juk ir taip neilgi tavo plaukai?
Atsakyti

Spurgai linkėjimai nuo Zaizos. :) 
Palik tu tą strakaliojančią dvėsną ramybėj. Tuoj... atsigersiu vandens...

Priedas  IMG_9240s.jpg   498,97KB   0 Parsiųsta kartų

...o tada einam oriai pagulėti.

Priedas  IMG_9195s.jpg   463,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šponkiuk, tai kaip tu apsikirpai? Juk ir taip neilgi tavo plaukai?

Na gale mano plaukai sutrumpėjo daugiau nei geru sprindžiu, priekyje mažiau. Bob Kare apsikirpau, mano plaukai buvo nekirpti ir auginti gal metai tai gale buvo iki liemenuko, kad geriau įsivaizduoti kokio ilgio buvo  :D priekyje jie man nulūžinėdavo, gal todėl neatrodė, kad pakankami ilgi, kad kirptis :D bet po kelionės jie labai jau nekaip atrodė :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 06 kovo 2018 - 12:40

Sveikos. 

Zaizos, Spurgos ir baltapilvės Mėtos gražumai.  :wub: 

Šponkiuk, sveika sugrįžusi.  :4u: 

Mano plaukai kažkodėl visai nudvėsę paliko. Norėč pasikeisti juos į naujus, pvz . tokius kaip pas Lapyną.  :rolleyes: 

Atsakyti

Brangi Zaiza,

Tu įsivaizduoji, ta laboratorinė džiūsna šiandien įvarė mane į savo medį, į pačią viršūnę. Dvikojė, kuri nuo pačio ryto burbėjo dėl savo rankos, vos apopleksijos negavo ir matyt nuo šoko, jai drambliai vaidentis pradėjo, nes savom ausim girdėjau: drambly, lipk iš ten. Aš jai ir aiškinu, kokie dar drambliai, tu savo žiurkę patrauk, aš pelių bijau. Po to jai visai galvelė susisuko, girdėjau kažką apie mus ir muilo virimą.

Atsakyti

Oi, kokie spurgų karai vyksta :lol:

Nu, bet Zaizos masė :oh: pilna kriauklė katės.

Ir gerai Šponkiuk,kad nusikirpai.Geriau trumpi plaukai, nei,kad nutriušę kaip pacukų uodegos.

Šiandien jau kvepia pavasariu, nuotaika darbinė,stačiai netveriu savo kailyje.Pagaliau susitvarkiau spintas, išrūšiavau drabužius,kas garažiukan, kas į labdarą išėjo. :ax:

Visai aš ne kačiūkas, aš paukštūkas, pavasarinis toks :liezuvis:  21b6ed73ba83.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 kovo 2018 - 15:29
Ot, pas Gielux gyvenimas verda, gražu skaityti biggrin.gif

Vnz, Šponkius išgražėjus mirksiukas.gif Ir įdegus, ir su nauja ševeliūra...

Diena šiandien iš ties graži, saulė spigina, varvekliai laša ir net kvapas pavasariu neša.

Atsakyti

Pas jus namie nesausa? Pas mus tai sausa tragiškai. Dėl to atsitempiau vieną skalbinių džiovyklą į svetainę. Vakar vakare dalį skalbinių nukabinau, kad būtų vietos padžiauti kitus, ir sudėjau ant stalo. Įskaitant savo apatinį trikotažą. Kaip suprantu, naktį kažkas nelegaliai ant stalo susisuko guoliuką...

...Tai va, dabar turiu kailinius triusikus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 06 kovo 2018 - 15:56

Man sausuma geriau nei drėgmė.Mažiau nugara skauda.O be to namuose daug gėlių auginu.Pridrėkina pakankamai.Džiovyklos namuose nelaikau, bijau net pagalvoti apie tai.O jei vėl pelėsį užsiveisiu? Seniau,kai neturėjome centrinio šildymo, susimesdavo kampuose pelėsis.Gerai atsimenu tą kvapą :blink:

Drabužių mėtyti bet kur negalima, drabužiai turi savo vietą.Mane jau išmokino.Tik ką padėk, jau žiūrėk tai katinas guli, tai taksas gūžtą susisuko. :oh: Gerai,jei tik išplaukauja, o jeigu kojos mauruotos iš lauko?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 kovo 2018 - 16:13

Lapyn, su tokiu pavasariu kaliniai triūsikai visai neprošal :hihihi:

Ainu da didesnio traktoriaus ieško kiba   :D 

Bo nekantru to pavasario..

Atsakyti