Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

beje http://www.zooplus.c...t/shippingcosts is .com uzsakinejant yra nemokamas pristatymas

Galima ir iš ten :) Galim kooperuotis :D

Nors apsižiūrėjau, iš zooplus.de  net su siuntimo kaina gaunasi pigiau keliais eurais.  :huh2: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 07 kovo 2018 - 11:46

Sveikos,

Šponkiaus šukuosena graži ir spalva labai labai 

Atsakyti

Ačiū  :ax:  O spalbva tai dažyta + gerokai nubluko nuo saulės :D vienoj pusėj šviesesnė kuri į saulę labiau atsukta buvo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 07 kovo 2018 - 15:36

Colomba - aš irgi prisijungčiau prie užsakymo :4u: 

Erendira - gal savo kolekcijoje turi kokį ekskavatorių su dideliu kaušu, a? Gal greičiau pavyktų tą sniegą iškabinti ir pavasarį priprašyti  :) 

Šponkuti - šukuosena liuks  :4u:  tau labai tinka  :4u: 

Spurgų-dramblių-žiurkių-pelių-muilo karai labai smagiai skaitosi, nors suprantu, kad Gielux ne visada juokinga  :)  :4u: 

Man irgi įdomu, kaip ten Mauricijus pas Erodę toliau adaptuojasi  :4u:  gal jau visiškai  integravosi į kompaniją  :) 

Pas man namie irgi sausa, Kruopa nelabai elektrinasi o Grikelis žiežirbas iš ausų leidžia, stengiuosi ausų net neliesti nes paskum su švelniu priekaištu į mane žiūri  :) 

Kailiniai Lapynos triusikai prajuokino, dar kokį mėnesį, kol sniegai baigsis, ramiai galima nešioti  :D  

Elektrine džiovykle jau keli metai vis neatsidžiaugiu  :)  filtrą valau po kiekvieno džiovinimo - kartais didžiausią kailinį iš ten  ištraukiu  :D 

Kaži kaip mūsų Merfytė - ar sėkmingai atlaikė su kolege atlaikė visą Kaziuką  :4u: 

Atsakyti

Pradėjau tvarkyti atostogų foto. Gal savaitgalį jau sukelsiu į FB ir čia pasidalinsiu. O čia paerzinimui:

DSC00814.jpg

Atsakyti

Šponkiau - argi galima taip erzinti saulės išsiilgusias moteris  :D 

Atsakyti
Mauris vaikosi Tašę, jis nori antros hierarchinės vietos ir labai žaidžia su Kingu.
Tašiukė lieka trečia...
Bet visumoj, kai gauna šnypštimo, tai klusnus, ir Kingas jį moko man paklusti - geras pavyzdys užkrečia.
Bet iš tiesų - įžūlus labai.
Neauklėtas.
Atsakyti

Labas rytas :4u:Gal sakau, sezonai susimaišė? Kalendorius rodo pavasarį, o lauke sniego iki pusės katino pridrėbė.Ir tai tik per šią naktį :oh:

Sveikinu visas Ievos seseris su gražia pavasario švente.Būkim sveikos, busim laimingos, ir visi aplinkiniai bus laimingi :4u: 3e07163d6dc4.jpg

Atsakyti

Labas rytas

Tikiuosi Erendira jau užvedė patį patį didžiausią ekskavatorių ir tuoj iškabins tą sniegą  :unsure:  :) 

Na ir visas su mūsų siolidarumo diena  :D  - gal solidarizuokimės kokiam savaitgaliui į žygį kokį, a moterukai?  :) 

Erode - išdykėlis tas Maurius  :D​ 

Atsakyti

Labuka,

su mūsų diena  :D​  

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Iš aš dalinuosi sveikinimais  :4u: 

Magnun, traktoriai užvesti ir ganytis paleisti, mažum ką iškas-išstumdys  :rolleyes: 

Žygin eičiau, bet ne šį mėnesį - traktorius ganau po 12 val per dieną (ir savaitgaliais)  :unsure:  Nebent 31 dieną pridavusi darbus žygiuočiau  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Sveikinu su gražia pavasario švente 4u.gif Būkit gražios, sveikos ir laimingos wub.gif

Atsakyti