Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oooo kačiukai prasprogo pas Lisitėja :D

Atsakyti

Lisitėjos kačiūkas  :D 

Aha, sausa ir pas mus. Katė elektrinė visa vaikšto stačiais plaukais. Palietus paglostyti gauni kibirkštį per nagus, o ir Ainu akis kvadratines nutaiso "ko čia daužaisi?".  :blink: Šiandien užpurškiau ant Ainu kailio specialaus antistatiko ( likę nuo Čijos parodų laikų), tai katė irgi nesuprato manęs :" apipurkšti mane kokiu tai smirdalu?? Gal tau galvoje negerai?". 

9895996_D-_BE40-423_C-9956-1292_A316_E16

FC3_CAD84-5209-4234-87_D3-_C712_F8_FB155

Atsakyti

Aš tai negaliu atsidžiaugti kad elektrinę džiovyklę nusipirkom, išskalbi pūkuotus triusikus, o iš džiovyklės iškeliauja nupūkinti. Tik džiovyklės filtrą galima praktiški po kiekvieno džuovinimo valyti 😂

Atsakyti

Šponkiuk, parodyk savo naują pavasarinę plaukuoseną.  :4u: 

Atsakyti

Po dienos pakritę ir pasiraitę,bet principas aiškus (fonas statybinis biški :D )

20180306_191214.jpg

Atsakyti

Šponkaiu, kokia graži plaukuosena :wub:

Atsakyti

Šponkiuk, man labai gražu. 👍

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2018 03 06, 21:04)
<p>Šponkiuk, man labai gražu. 👍</p>

ir man. 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Erode,kaip naujokas? ar jau pilnai prigijo?

Pas mus šiandien buvo -8.Šaltoka, lyginant su vakarykšte diena.

Vakar Molio niekaip neįprašiau namo pareiti.Slankioja apie namą, gulinėja po eglučių gyvatvore,saulės spindulius gaudo, atseit vasaros sezoną atidarė :lol:

Mažoji irgi braunasi į lauką, dar bijau leisti.Maža visa, dar kokia kuosa nusineš :lol:

Visoms geros dienos :4u: 

Kur ta saulė dingo?Einu ieškoti :ax:   d850edddb357.jpg

Atsakyti

Labas rytas :D

Šponkiuk, šukuosena labai graži ir tau tinka. :) O Rainys toks terapinis katinas :D

Gielux Spuga tokia... spurgiška, minkšta. Su Bela geryn neina?

Aist pasakojimai taip įtraukė, kad labai greitai susiskaitė :unsure: Norisi dar  :rolleyes: 

Ainu akivaizdžiai neįvertino Aist pastangų apsaugoti ją nuo elektros iškrovų.

Lisitėjos Zundytė tokia minkštutė, tokia gerutė atrodo. O Moliui nešalta lauke? Senelio katinai kaime tai viduje sėdi, į lauką 5 minutėms išlekia ir atgal.:D

Lapynos Mika ir Zaiza puikiai atrodo. Mika bent kiek draugiškesnė, ar vis dar tokia nepriklausoma išliko? :unsure:

Aš dėl sauso oro naudoju drėkintuvą, tai Pelytė kartais ateina ir kaišioja leteną į angą pro kurią drėgmė eina. :D

Aš šitom dienom leidžiu lašindama skysčius Milai, nes vėl inkstai pablogėjo. Bet pacientė gera, ramia ir kantriai guli, kol laša skysčiai, niekur neina, nebent paprašo pakasyt pilvuką.

Beje, planuoju gana greit daryti užsakymą iš Zooplus, gal kam ko nors reikėtų?

O čia iš linksmesnių temų - rytinė mankšta. :D

ad123e9525fd97defaac774d1fbcfa9d253.jpg

Atsakyti

Colomba, greičiausiai man, pažiūrėsiu kur man pigiau nužiūrėtas gausis :) Hipe pramaitinus nauju maistu supratau, kad netinka ir tas :( vemalioja, kailis nutriušo. žiauriai sudėtingas reikalas visiems atitaikyti maistą. 

Atsakyti

beje http://www.zooplus.c...t/shippingcosts is .com uzsakinejant yra nemokamas pristatymas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 07 kovo 2018 - 11:20